Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

merhaba bende ayda bir temizlikçi arıyordum çok iyi bir arkadaşımda bir temizlik firması aldım 33 temizlik aradım bayan gönderdiler çok memnunum bayanlar işini biliyor ben her ay alıyorum çok memnunum

Yarı yada TM zamanlı, iş arıyorum. Yakın yerler ve aile.ütü olabilir.atakent mah,avrupa 1,avrupa 3,olur,İstanbul sarayları, bosphorus siteleri,bağcılar, ateştugla,Kocasinan yakınları, Eston evleri,ege yakası Alaçatı evleri,tek vesait olan yerler temizim,düzenliyim,msj yada tlf özelden bekliyorum.

Merhaba, Ankara cankaya 100.yil da oturuyorum. Acil mutfağımı temizletmem gerekiyor. Is arayan ihtiyaci olan biri bana ulasabilir mi ya da tanidiginiz birininnumarasi varsa bende arayabilirim teşekkürler

merhaba Halkalı atakentte oturuyorum haftanın üç günü pazartesi,Çarşamba,cuma günleri yarımgün temizlikçiye ihtiyacım var ilgilenenler acil olarak mesaj gönderebilir mi

Merhaba ankara da ev temizliğine gidiyorum düzenli işlerim var referans verebilirim yardımcı arayanlar de bana ulaşabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende 3 yıldan beri şirkette temizlik isi yapıyorum evlere temizlige gidiyorum bu aralar çalışmıyorum is bulursam calisicam istanbul esenler de oturuyorum evlere temizlik işçisi arayanlar özel den mesaj atabilirler

Bende temizlige gidiyorum girdiğim zaman dip köşe dolap üstleri kimseye laf söyletmek arkamdan
Kendi evim gibi temizlerim isteyen olursa 05418941775

Merhaba, Kocaeli/Darıca'da hafta içi saat 07:30-19:00 arasında yemek, ütü, günlük temizlik ve 6-12 yaşındaki çocuklara bakacak Güvenilir yardımcı arıyorum. Önerebileceğiniz birileri var mıdır? Teşekkürler

Normalde bir yardımcı vardı 15 günde bir gelip düzenli temizlğimi ve ütümü yapardı. Kendisi artık rahatsızlığından dolayı temizlik işini bırakmak zorunda kaldı. 6 yıldır bizle birlikteydi.Evim 4+1 yaklaşık 200 m2, katlıdır. Evimde bir kedim var (bizim kıymetlimiz). Yardımcımın geldiği gün sıklıkla evde duruyorum. Mazallah kapı cam açıkken kedim çıkmasındışarı diye. Eşim ve ben yaşıyoruz. yoğun çalıştığımız için evimizin bir bireyi olacak ve evi sahiplenecek , kendi evine gösterdiği özeni gösterecek bir yardımcı arıyorum. Ankara Eryamanda oturuyoruz.Oldukça titizimdir. Evde kedim olmasına rağmen ortalıkta tüy görmeniz çok zordur. Aynı titizlik , özen ve iş dişiplini ile çalışılmasını isterim.
Çalışmak isteyen bayanlar bana özelden mesaj yazsın lütfen şartları görüşelim....

Bende yarı zamanlı iş arıyorum. Yakın yerlerden. Tek vesait.bağcılar belediyeye yakınım. Sabah 8, öğlen 12 olabilir.

Haftada 1#2# gün de olabilir. İş arıyorum. Temiz,titiz bi bayanın.yakin yerlerden.kanuni yakını, atakent yakını, arena park yakını, ateştugla,Bahçelievler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…