Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

bayanlar selam,

halkalı atakent de 3+1 evim için temizlikçi arıyorum. hamileliğim dolayısıyla kendim yeterince yapamıyorum. Genel temizlik istiyorum sadece.

sefaköyde oturuyorum merdiven temizliği arıyorum cumartesi pazar ev temizliği yapabilirim merdiven temizliği ve ev temizliği için bana bu numaradan ulaşabilirsiniz (05346809079) (sefaköy yakınlarında arıyorum)

sefaköyde oturuyorum merdiven temizliği arıyorum cumartesi pazar ev temizliği yapabilirim merdiven temizliği ve ev temizliği için bana bu numaradan ulaşabilirsiniz (05346809079) (sefaköy yakınlarında arıyorum)

Ev temizliği için Atakent mah gelebilir misiniz ? Birde yaşınız kaç daha önce temizliğe gittiniz mi

Ataşehir'de haftaiçi 3 yarım gün ev işlerine yardımcı olarak çalışmak isteyen var mı?

Merhabalar hanımlar,bende yarı zamanlı iş arıyorum.halkalı,Atakent,Kanuni'ye yakın,arena park,bağcılar,Bahçelievler,Bakırköy,yakıncivarlardan.aylıklıda olabilir,haftada 2,3 günde olabilir,daha öncede gttim,temiz,titizm,ütü,temizlik,çok gerekirse yemek te olabilir.daha öncede yaptım.1 yıl çalıştım bayan taşındığı için ayrıldım.halen belirli ailelere gidiyorum günlük.ilgilenenler msj ve tlf bırakabilir.tşk,iyi akşmlar

Merhaba bağcılarda oturuyorum
Detaylı temizlik dolap içi silinip düzeltilecek
Halı silkelenecek
Yapabilecek arkadaş var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…