- 30 Kasım 2014
- 9
- 2
- 8
- 30
Bundan once anneme yardim amacli gidiyordum suan fatihteyim butun evin isini yapmak esyaya da bagli biraz elimden geleni yaparimNerde oturuyorsunuz? Tecrubeli misiniz peki? Yani butun evin işini yapabilecek misiniz?
Istanbul halkalı çevresi deneyimli gündelik temizlikciyim acilll hemen gidebilcegim işler arıyorum gerektiğinde referans verebilirim
sefaköyde oturuyorum merdiven temizliği arıyorum cumartesi pazar ev temizliği yapabilirim merdiven temizliği ve ev temizliği için bana bu numaradan ulaşabilirsiniz (05346809079) (sefaköy yakınlarında arıyorum)
Ben gelirim temizlik içinbayanlar selam,
halkalı atakent de 3+1 evim için temizlikçi arıyorum. hamileliğim dolayısıyla kendim yeterince yapamıyorum. Genel temizlik istiyorum sadece.
bayanlar selam,
halkalı atakent de 3+1 evim için temizlikçi arıyorum. hamileliğim dolayısıyla kendim yeterince yapamıyorum. Genel temizlik istiyorum sadece.
Ben gelirim temizlik içinEvet ben gelebilirim
Benim oğlum rahatsızlandı hastaneye yattik gelmek isterdim nasipp .Merhaba bağcılarda oturuyorum
Detaylı temizlik dolap içi silinip düzeltilecek
Halı silkelenecek
Yapabilecek arkadaş var mı
Merhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.Atasehirde gündelik temizlikçi 15 günde bir gelecek utu de yapacak 130 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?