- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 42
Ciddi bir sorun bursa da bence. Isini düzgün yapanı bana denk gelmediBursada hala yok mu temizlige gelen? Her ilde var bursada yok valla delircem
Valla ben daha gelenini de bulamadimCiddi bir sorun bursa da bence. Isini düzgün yapanı bana denk gelmedi
Aynen ben ev 180 m2 dedigim zaman direk bahane bulup gelmiyorlarValla ben daha gelenini de bulamadim
Aynen ben ev 180 m2 dedigim zaman direk bahane bulup gelmiyorlareskiden apartman gorevlimizin eşi geliyordu ama artık yok .iyice dağılmış durumdayim
3 ay önce taşındım o başka yerlere gitmiyor sadce bulunduğu apartmanda temizlik yapıyor çocukları küçük olduğundan uzaklasamiyor.akli evinde kaliyormus.bizde de lokasyon problemi var sanirim, ev uzak geliyor cogu kisiye, yol parasini da versem gelecek kisi bulamiyorum. Apartman gorevlisi cok mantikli aslinda neden gelmiyor ki?
Hmm anladim3 ay önce taşındım o başka yerlere gitmiyor sadce bulunduğu apartmanda temizlik yapıyor çocukları küçük olduğundan uzaklasamiyor.akli evinde kaliyormus.
Bende universite ogrencisiyim ve ise ihtiyacim var isterseniz hala bulamadiysaniz ben gelmek isterim zaten eviniz de yakınmışKızlar merhaba. kocamustafapaşada oturuyorum. ayda bir tam gün gelecek temizlikçi arıyorum. dip bucak detaylı eli düzgün birine ihtiyacım var ve sadık olsun istiyorum.
110 tl verebileceğim ücret. ilgilenen olursa mesaj atsın lütfen
Bende universite ogrencisiyim ve ise ihtiyacim var isterseniz hala bulamadiysaniz ben gelmek isterim zaten eviniz de yakınmış
Halkaliya gelebilirmisinizBahcelievler bagcialr sirinevler gibi bi kaç bölgeye temizlik için gidebilirim hanımlar
Mrb ben gelebilirim şartları ve gunlerinizi konuşmak için mesaj atabilir misiniz tabi numaranızı daAtasehirde gündelik temizlikçi 15 günde bir gelecek utu de yapacak 130 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?