Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Kızlar merhaba. kocamustafapaşada oturuyorum. ayda bir tam gün gelecek temizlikçi arıyorum. dip bucak detaylı eli düzgün birine ihtiyacım var ve sadık olsun istiyorum.

110 tl verebileceğim ücret. ilgilenen olursa mesaj atsın lütfen

Aynen ben ev 180 m2 dedigim zaman direk bahane bulup gelmiyorlar eskiden apartman gorevlimizin eşi geliyordu ama artık yok .iyice dağılmış durumdayim
bizde de lokasyon problemi var sanirim, ev uzak geliyor cogu kisiye, yol parasini da versem gelecek kisi bulamiyorum. Apartman gorevlisi cok mantikli aslinda neden gelmiyor ki?

bizde de lokasyon problemi var sanirim, ev uzak geliyor cogu kisiye, yol parasini da versem gelecek kisi bulamiyorum. Apartman gorevlisi cok mantikli aslinda neden gelmiyor ki?
3 ay önce taşındım o başka yerlere gitmiyor sadce bulunduğu apartmanda temizlik yapıyor çocukları küçük olduğundan uzaklasamiyor.akli evinde kaliyormus.

Merhaba ben de tam gün temizlikçi arıyorum daha sonra hafta da iki gğn yarım gün olarak şekilde arıyorum ben çalışıyorum fazla vaktim olmuyor Ankara Keçiören de evim

İzmir urla zeytinalanında 15'de bir gelecek bayan arıyorum, mümkünse 40 yaş altı.

ev müstakil ama 3+1 yani fzladan oda vs yok, metrekare olarak apartman dairesinden farkı yok. bebeğim var ama o uyuduğu sürece ben de iş yapıyorum, tüm işi bırakmıyorum. bana yardımcı olacak bir bayan arıyorum

evde köpek var, ben hayvan olan eve gelmiyorum diye kapıdan dönecek varsa mesaj atmasın.

Bende universite ogrencisiyim ve ise ihtiyacim var isterseniz hala bulamadiysaniz ben gelmek isterim zaten eviniz de yakınmış

Ben istanbul avrupa yakasindayim isteyenlere yardima gelebilirim universite ogrencisiyim haliyle ise ihtiyacim var temizlik icin isteyenlere yardima gelebilirim

Bahcelievler bagcialr sirinevler gibi bi kaç bölgeye temizlik için gidebilirim hanımlar

Hanımlar merhaba ben annem için gündelik iş arıyorum. Kendisinin 15 senelik tecrübesi var. 45 yaşında. Şu an sabit gittiği evler var ama kazanç yeterli olmuyor maalesef. İstanbul Avrupa Yakasında oturuyoruz.

Atasehirde gündelik temizlikçi 15 günde bir gelecek utu de yapacak 130 TL

Halkaliya gelebilcek haftanin 2 gunu. Ev islerine yardimci bayan ariyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…