Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Istanbul halkalı çevresi deneyimli gündelik temizlikciyim acilll hemen gidebilcegim işler arıyorum gerektiğinde referans verebilirim

Merhaba hanımlar ankarada haftanın bir günü temizlik İşi arıyorum yenimahalle ve çevresi ilginize.. Şimdiden teşekkürler

Merhaba Tuana Hanimhaftanin 5gunu olacak sekilde bebek bakimi ve yemek istiyorum. Şartlar uyarsa görüşelim.

Merhaba.agustos ayinda insallah macunkoy metronun karşisindaki park avenue sitesine tasinacagim.ogretmenim.cocuk yok.haftada 2 gun bana uyar.ev temizligi, yemek(pasta borek dahil) istiyorum.9-5 calisma saatleri bana yeterli olur.ne kadar ucret dusunursunuz acaba?

Selamlar bahçeşehirde 2+1 evimize herhafta yarım gün ayda birde tam gün gelecek kalıcı birini arıyoruz hamileyim yeni bebeğimiz olacak o sebeple yetişemiyorum. Bahçeşehirde oturuyoruz.

Merhaba,
İstanbul Mecidiyeköy de oturuyorum. 2+1 evim için temizlik yapacak bir yardımcı arıyorum. Kurban bayramı tatilinin sonunda 2 gün üstüste gelecek, sonrasında ise 15 günde bir gelecek birini ariyorum. 2 gün üstüste gelimde badana temizliği yapılacak. 2 veya 3 gün olabilir badanada duruma göre. Şimdiden ayarlamak istiyorum. Ilgilenenlerden cevap beklerim. Evim 100 m2.

Merhaba
İstanbul'a tayinim çıktı, haliyle evi taşımamız gerek. Birkaç ev var aklımızda, ancak evi ayın 14 ünden önce tutmayacağız. Aklımızdaki evler hep 3+1 ve çoğunda daha önce hiç oturulmamış. Normalde bu zamana kadar evime temizlikçi almadım ama şimdi hamile olduğum için mecburen almam gerekiyor. Hatta temizlikten memnun kalırsam düzenli aralıklarla temizletmeyi de düşünüyorum. Gelelim asıl konuya:Eve eşyaları taşımadan önce, yani Ağustos 14'ten sonra oldukça TİTİZ bir şekilde kendi evi gibi ev temizliği yapabilecek birini arıyorum. Aslında armut.com diye bir sitede de ilan verdim ama başvuranlar hep şirketti ve fiyatları çok yüksekti, ben biraz da zor durumda olup aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen hanımlar para kazansın istediğim için buraya yazıyorum. İlgilenenler fiyat beklentilerini de paylaşırlarsa sevinirim.

Üsküdar için düzenli her hafta gelecek biri lazım özelden telefon numarası bekliyorun

Bu gidişle kimseyi bulamayacak mışız gibi görünüyor arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz çevrenizden temizlik işlerine giden veya sizin aldığınız memnun kaldığınız birileri varsa önerin lütfen

merhaba bende ankarada oturuyorum uzun zaman uygun bir yardımcı bulmakta zorlandığım için birilerine faydam dokunur diye buraya yazıyorum . son gelen yardımcımdan çok memnun kaldım 27 yaşında genç bir bayan eli çabuk ve çok titiz yaptığı her işi detaylı ve güzel yaptı üstelik işede ihtiyacı varmış ne söylesem bunu yapamam demedi akşama kadar tüm işlerini bitirip küçük bir halım vardı biraz lekelenmişti gitmeden onuda silip gitti kendisine sordum numarasını yazmamda bir sakınca görmedi iyi bir yardımcı arayanlar için numarasını bırakıyorum ismi derya : 0541 299 1880

Istanbul buyukcekmeceye yakin haftada 2 3 gun temizlikte yardima gidecegim yer ariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…