Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

beylikdüzü bana uzak kalıyor pendikte oturuyorum

[QU. OTE="_Sultan, post: 27428612, member: 427390"]Temizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))[/QUOTE]
Mrb.bende arıyorum temizlik işi. Bağcılar da oturuyorum. Temiz titiz bi bayanim.normalde gidiyorum ama yetmiyo borcumuz var.ise ihtiyacım var. Yakin gidebilecegim karsilikli saygi icinde gidebilecegim güvenli bir aile ariyorum.simdiden tşk ederim.

arkadaşlar acil hem eve hem ofise cumartesileri gelicek bayan arkadaşa ihtiyacım var

Ankara Batıkent'teki evim için temizliğe gelecek kadın arıyorum. Ev sıfır değil fakat şu an içerisinde boya ve parke yapılıyor. Camlar, mutfak dolapları vs. temizlik yapılması gerekiyor. Evin içinde şu an eşya yok. Bu hafta sonu temizlik yapmamız lazım. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

.keşke istanbul da olsaydınız

İstanbul Bahçelievler -Kocasinan da oturuyorum. Anlaşabilirsek 15 günde bir düzenli temizliğe gelecek yardımcı bir bayan arıyorum.

Kızlar İstanbul tuzlaya taşınıyorum şuan ev tadilatta bitmek üzere bu ay sonu taşınacağım allah kısmet ederse haftanın 5 veya 6 günü (hafta sonları çalışacak izni hafta içi olacak) sigara içmeyen yardımcı arıyorum evde çok iş olmayacak eşim ve ben varız sadece yeni evliyiz ev çok büyük işlerde yardımcı birini arıyorum ilgilenenlerlütfen yazsın.

haftada bir yarım ve bazen de tam gün gelecek birini arıyorum
istanbul/üsküdar
özelden mail veya telefon atın lütfen

merhabalar beylıkduzu ve cevresı ev temızlıgı bayan arkadas arayanlar nodan ulasabılırler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Sultançiftliği nde işini temiz yapan eli çabuk güvenilir yardımcı bayan arıyorum evim 2+1 ozelden fiyat için konusabiliriz

Bursada hala yok mu temizlige gelen? Her ilde var bursada yok valla delircem

Mrb.bende arıyorum temizlik işi. Bağcılar da oturuyorum. Temiz titiz bi bayanim.normalde gidiyorum ama yetmiyo borcumuz var.ise ihtiyacım var. Yakin gidebilecegim karsilikli saygi icinde gidebilecegim güvenli bir aile ariyorum.simdiden tşk ederim.[/QUOTE]

Ben basakşehirde oturuyorum hergun gelebilicek guvenilir birini arıyorum kendımde evdeyım zaten rahatsızlıgımdan dolayı ev ıslerıne yardım edıcek aileden biri gibi oşucak guvenilir bir arkadaş arıyorum

[/QUOTE]
Ben basaksehırdeyım aylık calışmayı dusunurmusunuz

Beylikdüzünde haftada 1 gün gelecek 400₺ ye temiz titiz kendi evi gibi sahiplenip düzen kuracak birine ihtiyacımız var..

Her geldiğinde cam koltuk halı silsin ütü yapsın demiyorum yeterki bunları düzene soksun. Güvenilir olsun.

Küçük bir kızım var işleri yalapşap yapan biri olmamalı Dolayısıyla hangi gün ne yapacağına dair sistemli ve planlı olmalı..Referansı olanlar tercih sebebidir.

Kızlar tavsiyeniz varsa harika olur..
İlgilenenler iletişime geçebilir mi

Selam kızlar . Bu konu hala devam ediyor ise , bende acil yardım istiyorum. İstanbul Kağıthane'deki evime 15 de bir tam gün gelecek birini arıyorum . Ne olur bilen duyan haber etsin . Çok ihtiyacım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…