Bahçeşehir merkezde pzt ve perşembe haftada 2 temizlik+ütü için bayan arıyorum.titiz ve iyi yemek yapan biri tercihim.Merhaba ben de temizlikci ve agac sulayabilecek eleman ariyorum konu acmistim linkten iletisime gecebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bursada-bahce-temizligi-icin.913663/
Temizliği nasıl yapıyorlar buyuk evde demişsiniz. Ev buyuk olunca sure uzar biraz daha ama iş aynı iştir. ne olursa olsun dip bucak girerim
dolapların en üstünü alırım söyletmeye gerek yok, arkamdan laf ettirmem paramı hakkıyla aldıgımı düşünürüm. Hersey karsılıklı, iyi yaparsan devamı gelir yapmazsan birdahada çagırmaz. Ben böyle yapıyorum.
.keşke istanbul da olsaydınızAnkara Batıkent'teki evim için temizliğe gelecek kadın arıyorum. Ev sıfır değil fakat şu an içerisinde boya ve parke yapılıyor. Camlar, mutfak dolapları vs. temizlik yapılması gerekiyor. Evin içinde şu an eşya yok. Bu hafta sonu temizlik yapmamız lazım. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Mrb.tm nerdesinz.ben güneşli deyimİstanbul Bahçelievler -Kocasinan da oturuyorum. Anlaşabilirsek 15 günde bir düzenli temizliğe gelecek yardımcı bir bayan arıyorum.
Mrb.bende arıyorum temizlik işi. Bağcılar da oturuyorum. Temiz titiz bi bayanim.normalde gidiyorum ama yetmiyo borcumuz var.ise ihtiyacım var. Yakin gidebilecegim karsilikli saygi icinde gidebilecegim güvenli bir aile ariyorum.simdiden tşk ederim.[/QUOTE][QU. OTE="_Sultan, post: 27428612, member: 427390"]Temizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))
[/QUOTE]Mrb.bende arıyorum temizlik işi. Bağcılar da oturuyorum. Temiz titiz bi bayanim.normalde gidiyorum ama yetmiyo borcumuz var.ise ihtiyacım var. Yakin gidebilecegim karsilikli saygi icinde gidebilecegim güvenli bir aile ariyorum.simdiden tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?