Merhaba, benimde yardımcıya ihtiyacım var. Üsküdar da oturuyorum. Evim küçük ama müstakil. 110 metrekare ve katlı. Titiz ve güvenilir birini arıyorum. şimdilik 2 haftada 1 alıcam ama daha sonra duruma göre haftada 1 yapabilirim. tam güne nekadar alıyorsunuz? ve saat kaçtan kaça kadar? bilgi verirseniz sevinirim..
Merhaba ben Üsküdar camlıcada oturuyorum düşünürseniz goruselım işe ihtiyacım var
merhabalar...saat 9 ....5 arası calısıp 100 tl yevmıye alınıyor...genellikle[
Mer[/QUOTE merhaba ben Üsküdar camlıcada oturuyorum sabah sekız 30 16 arası çalışıyorum 100 lira
bende çalışmak istiyorum istanbul Anadolu yakası olursaNe bileyim baktım dagınık konular var bende dedim herkes biaraya gelsin diye ama sabahtan beri yazan olmamış:SEki Görüntüle 559056 Eki Görüntüle 559057 Ben varım en basta calışmak isteyen eğer almak isteyen olursa cevap yazabilirler.
Merhaba bn umraniyeye ykin atasehirde oturuyorum dusunurseniz gruselim
Merhaba bnde anadolu yakasinda oturuyorum eger dusunurseniz bnde glebilirim suan gttigim isler var evli iki cocuk annesyim cocuk okuttugum icin ihtiyacim varMerhaba, benimde yardımcıya ihtiyacım var. Üsküdar da oturuyorum. Evim küçük ama müstakil. 110 metrekare ve katlı. Titiz ve güvenilir birini arıyorum. şimdilik 2 haftada 1 alıcam ama daha sonra duruma göre haftada 1 yapabilirim. tam güne nekadar alıyorsunuz? ve saat kaçtan kaça kadar? bilgi verirseniz sevinirim..
Zhll05 Size özelden mesaj attım, yanıt verebilirseniz detaylı görüşmek isterim.Bende
bende çalışmak istiyorum istanbul Anadolu yakası olursa
Yazdım emilyyyy mesaj attım sızeZhll05 Size özelden mesaj attım, yanıt verebilirseniz detaylı görüşmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?