Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

Sizi

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL çokk acill ihtiyacım var

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL çokk acill ihtiyacım var

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim ACİLLLLLL 0539 347 06 21

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

Merhaba
Yıllardır iş hayatım nedeniyle evdeki sorumluluğumu paylaşabileceğim ve destek olacak bir yardımcı bulmakta sıkıntı yaşıyorum.
Çalışan , çalışmayan, kadınların , erkeklerin veya ihtiyaç duyan ailelerin çoğunun da aynı sorunu yaşadığını biliyorum.

Ülkemizde işsizlik gibi dev bir sorun varken ve pek çok vasıfsız insan iş bulmak ve yaşam koşullarını iyileştirmek için çözüm ararken , nerdeyse bir doktor maaşına yakın rakamlara, bir doktorun yüzde biri kadar bile birikim , stres, risk taşımayan bir işi doğru dürüst yapmak isteyen pek az insan var maalesef..
Ev işini basit ve önemsiz asla kabul etmiyorum ancak günümüzde, çamaşırı makina yıkar, kurutur, bulaşığı makina yıkar,
elektrik süpürgeleri canavar gibi temizler, silmeyi vileda tipi çesit çesit moplar yapar, deterjanlar temizlik maddeleri envayi çeşit ve süper sonuç verirken, kuru temizleme sıradan bir olay haline gelmişken bile evde çalışan kişinin işten şikayet etmesine anlam veremiyorum.
Hiçbir iş kolay ve önemsiz görülmemeli ve hakkı verilmeli diye düşünüyorum. Ancak biz toplum olarak, az iş çok para, emeksiz kazanç , kısa yoldan rahata ermek gibi düşüncelere daha fazla meyilli olmaya başladık. Yabancılar (gürcü, moldovyalı, bulgar vb) ülkelerinden ailelerinden binlerce km uzağa gelip aynı ücretlere , asker disiplini içinde çalışmaktan , alın teriyle geçimlerini sağlamaktan gocunmazken, bazı insanların bir durak yürüme mesafesini sorun etmesini , üstüne de hayat koşullarının ne kadar zor olduğundan bahsetmesini anlamak mümkün değil.
Bu sebeple ki 1000 tl net maaş, artı sigorta , sıcak , sorunsuz bir ev ortamında tüm gün tek başına iş yapma imkanı sunan biri olarak maalesef çalışan bulmakta sorun yaşıyorum.
Burası bu konuda içimi dökmek ve düşüncelerimi paylaşıp , uygun bir çalışan bulmayı düşündüğüm son yer oldu.
Herkese sağlıklı günler dilerim..

İzmir Narlıdere Balçova Hatay Yeşilyurt tarafında oturan ve ev işlerine yardımcı olacak nitelikli deneyimli aylık ücretli bayanlar
ile görüşelim...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Eskişehir batıkent de oturan haftada birgün yarım gün ve sürekli gelebilecek güvenilinir refaranslı birini arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…