• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Mer
Merhaba, benimde yardımcıya ihtiyacım var. Üsküdar da oturuyorum. Evim küçük ama müstakil. 110 metrekare ve katlı. Titiz ve güvenilir birini arıyorum. şimdilik 2 haftada 1 alıcam ama daha sonra duruma göre haftada 1 yapabilirim. tam güne nekadar alıyorsunuz? ve saat kaçtan kaça kadar? bilgi verirseniz sevinirim..

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

Merhaba, benimde yardımcıya ihtiyacım var. Üsküdar da oturuyorum. Evim küçük ama müstakil. 110 metrekare ve katlı. Titiz ve güvenilir birini arıyorum. şimdilik 2 haftada 1 alıcam ama daha sonra duruma göre haftada 1 yapabilirim. tam güne nekadar alıyorsunuz? ve saat kaçtan kaça kadar? bilgi verirseniz sevinirim..
Merhaba bnde anadolu yakasinda oturuyorum eger dusunurseniz bnde glebilirim suan gttigim isler var evli iki cocuk annesyim cocuk okuttugum icin ihtiyacim var

Merhabalar. Ben de Eryaman civarında haftasonu güvenilir olursa temizliğe gitmek istiyorum. Çok ihtiyacım var. Referans verilir

Merhaba,

Bir kaç kişiye özelden mesaj attım fakat yanıt gelmedi henüz.
Maltepe'de oturuyorum ve iki haftada bir tam gün temizlik için gelebilecek bir bayan arıyorum.
Yalnız evde bir kedimiz var, korkan ya da sevmeyen olabilir diye özellikle buradan belirtmek istedim.
İlgilenen olursa özelden telefon numarasını yazarsa arayıp detayları görüşmek isterim.
Teşekkürler.

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL çokk acill ihtiyacım var

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL çokk acill ihtiyacım var

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim lütfen acill dönüş çok ihtiyacım var

Back