Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara dikmen de oturuyorum işlerim den dolayı dikmene taşındım işimin biri memuriyeti dolayısıyla gidiyor ankara dışına bu civarda gidebilcegim düzenli temizlige yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum referans verebilirim 0545 327 53 85
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim.. ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
Bayrampaşa civarında, metroya yakın yere, haftada 1 yarım gün gelecek, ütü vs. toparlayacak, ayda 1 gün de tam gün temizliği düzene oturtacak, titiz bir yardımcı hanım arıyorum, bildiğiniz tanıdığınız var mı kızlar???
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim .. ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ... ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum
izmirde yardımcı arayanlar cuma cumartesı ve pazar ev temizliği için iş arıyorum ilgilenenler varsa özelden msj atabilirler diger günlerim dolu yarım gün tam gün farketmez ütü ve günlük çocuk bakımı içinde gelebilirim referans verilir,
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum