Sıklıkla görüşüyoruz zaten ama fazla alıngan biri atıyorum ellerini yıka sen ben çayları koyarım dememi kaldıramayabilirBenimde bir arkadaşım dikkat etmiyordu
Eline tutuşurdum poşeti buna koyabilirsin
Ellerini yıka sen ben çayları dolduruyorum
Ben çok dikkat ederim
Rahatsız olurum
Bence temizlik içten gelen birşey
Zorla olmuyor
Sıklıkla görüşüyoruz zaten ama fazla alıngan biri atıyorum ellerini yıka sen ben çayları koyarım dememi kaldıramayabilir
Bi gün haftasonu avmde bi restorandayız çok kalabalık çok gürültü var. Oda çocuğunu uyutmaya çalışıyo çocuk uyumadı garson kızı azarladı yan masaya tabak koyarken çok ses yapıyosun diye
Yani evet bunu bende anlamıyorum. Marifetmiş gibi öve öve anlatılıyor. Kimseyi konsolu tozlu diye yada parkesinde bi saç tel gördüm diye ayıplamam. Ama bana göre mutfak ve banyo ayrıcalıklı bi temizlik ister.Genel temizlik kuralinin ,görgünün, adabin adı ne zamandan beri titizlik oldu ?
......
Bunu da yazmak istiyorum ; ben çok titizim diyen kişiler genelde çamaşır suyuna boğulmaktan başka bir şey yapmıyor. Böyle diyenlerin çoğu fos çıkıyor.
" Ben o bezle bu bezi karıştırmam." Ee zaten karistirilmaz, marifet değil .
Çok sevdiğim bi insan yoksa umursamaz mesafemi koyardım ama hani derler ya söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil :)Vallahi ya Çok sık görüşmem ya da lafımı esirgemem ortası yok bende
Konu genel temizlik olunca
Çok sevdiğim bi insan yoksa umursamaz mesafemi koyardım ama hani derler ya söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil :)
Sanırım çocugunuz yok :) arkadaşınız biraz rahatmış evet ama olabiliyor boyle seyler yasamadan kinamamak.lazım..Sık görüştüğüm bi arkadaşımın 1 yaşında çocuğu var. Kız çok bakımlı ve hamarat biri. Bu akşam yemeğe çıktık eşli. Çocuğunu yerde gezdiği ayakkabılarıyla masada gezdirdi. Bizde o masaya kolumuzu telefonları falan koyuyoruz. Normalde yan masadan biri yapınca uyarasım geliyor sandalyeye ayak basan çocuklara kızıyorum oturulan yere pis ayakkabıyla basıyolar bizde o sandalyeye oturup sonrasında namaz kılıyoruz sonuçta.
Neyse bi akşam bu arkadaşın evindeyiz koltukta çocuğunun bezini değiştiriyor büyük tuvaletini sildiği ıslak mendili koltuğa koydu. Bende otururken farkedemedim o sildiği bezin tam yanına oturdum eteğim değdi. O akşam o kadar midem bulandı ki anlatamam. Bizde çocuğu kustuğunda da ağzını sildiği bezi direkman koltuğun üstüne koymuştu.
Temizlik hastası değilim elimden geldiği kadar yapıyorum ama bu kadar bakımlı bi insanın yaptıkları normal mi bana mı abartı geliyor? Siz olsanız uyarır mıydınız?
Çocuğum yok ama yeğenlerimden tecrübelerim var :)Sanırım çocugunuz yok :) arkadaşınız biraz rahatmış evet ama olabiliyor boyle seyler yasamadan kinamamak.lazım..
Mide/düzeltmeden yapamadım kusura bakmayınAyyy Cidden igrenc, Hic abartmiyorsun. Benimde bir kaç kez başıma geldi direk uyardım. 4 çocuğum var hiç birinin bezini gittiğim yerde değişmek zorunda kaldığımda bırakmadım herzaman yanımda poşetim vardır direk dışarı bırakırım görüp alacağım yere. Lütfen uyar ve arkadaşına direk Miğdenin bulandığını söyle, söyleki dikkat etsin. Yoksa böyle uzayıp gider
Tatlım titizlik değil o kadın bildiğin pis. Ay midem kalktıSık görüştüğüm bi arkadaşımın 1 yaşında çocuğu var. Kız çok bakımlı ve hamarat biri. Bu akşam yemeğe çıktık eşli. Çocuğunu yerde gezdiği ayakkabılarıyla masada gezdirdi. Bizde o masaya kolumuzu telefonları falan koyuyoruz. Normalde yan masadan biri yapınca uyarasım geliyor sandalyeye ayak basan çocuklara kızıyorum oturulan yere pis ayakkabıyla basıyolar bizde o sandalyeye oturup sonrasında namaz kılıyoruz sonuçta.
Neyse bi akşam bu arkadaşın evindeyiz koltukta çocuğunun bezini değiştiriyor büyük tuvaletini sildiği ıslak mendili koltuğa koydu. Bende otururken farkedemedim o sildiği bezin tam yanına oturdum eteğim değdi. O akşam o kadar midem bulandı ki anlatamam. Bizde çocuğu kustuğunda da ağzını sildiği bezi direkman koltuğun üstüne koymuştu.
Temizlik hastası değilim elimden geldiği kadar yapıyorum ama bu kadar bakımlı bi insanın yaptıkları normal mi bana mı abartı geliyor? Siz olsanız uyarır mıydınız?
Ayy en sevmediğim insan titiz , başkalarının kirini pasağini eleştiren insandır.
Ne zaman KK'da temizlik konusu açılsa uyuz oluyorum . Tuvalete oturmadan yarim paket tuvalet kağıdı seriyorum diyenler, şampanya gibi aktiirim çamaşır suyunu diyenler, ıslak mendili yarın yokmuşcasina kullanırım, pedimi saatte bir degistirim diyenlerAslında bu yaptıklarınız doğaya ne kadar zarar veriyor . Sırf çamaşır suyu merakınızdan kaç balık ölüyor bir bilseniz. Artık azıcık doğayı düşünen insanlar ped kullanmıyor petrol urunu vücuduma degmesin- doğayı çöp etmesin diye. Yıkanabilir silikon kap/yıkanabilir ped falan kullanıyorlar.
Bizim milletin 'cok titizim' diye övündüğü neredeyse her şey aslında çevrecilerin düşman olduğu, doğayi katleden şeyler.
Ayrica oncacik mikroptan kimse ölmez.
Benim kedim de biz yemek yerken boştaki sandalyesine oturur, 'iyy demin tuvalet eşeledi,şimdi burada oturuyor' demeyiz, sohbetimize onu da katariz (ki evde beş vakit namaz kılan var)
Sokakta yemek yerken gelen köpeğin ağzına yemekten parça verir,sever ve yemeğe devam ederim :) hatta kamptaysam köpekli ellerimle mangal falan yaparım, yıkayamam da :)
Maşallah çok da sağlıklıyım. Domuz gibiyim.
Ama etrafımda kim aşırı titizse vücudu bağisiklik kazanamadığından ilk mikropta pislikte hemen hastalık kapiyorlar.
Arkadaşınız da boklu mendili ortaya bırakmasaymiş iyiymiş ama Allah bilir kadın bu hafta kaç saat uyudu?
Kolay mı minik çocuk annesi olmak. Kadın uyku problemi bir yandan gelen misafir için ev temizleme, yemek yapma telaşı bir yandan, bebeğin huysuzluk bir yandan cani çıkmıştır bütün gün. Artık dalgınlığından dikkat edememistir. Hoşgörün, igrendiyseniz de bir daha evine gitmeyin. Bu kadar basit
Kesin kesin.Ya valla bilmiyorum ama bu sitede kirli kadın yok herkes pek temiz
Herseye tamamda plastik kabı seyi iceri sokup cikaramaz ki herkes devamli. :) Ben yapmak istemem. Camasir suyuyla yikanmaktan ya da asiri titizlikten degil ama...
Bir de yikanilan pedleri gormustum bir ara hic kullandiniz mi? Pamuklularmis bana pek koruyucu olmazlar gibi geldi. Bir de kalin duruyorlar pantolondan direk belli olur gibi. En fazla evde oldugun zamanlar kullanirsin ama yine de her ped degistirecegin zaman cikarttigin pedi suya basip tek ped icin boyuna camasir makinasini calistirmak ne kadar mantikli bir iş? Ya da yikamamak icin butun gun kanin ustunde mi oturalim.sozde kullananlar cok begenmis ama belli bir aciklama yapani gormemistim. Benim kafama hic yatmadi o is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?