- 26 Ekim 2015
- 8.460
- 20.437
- 348
Dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum necaset sonuçta.
Ya valla bilmiyorum ama bu sitede kirli kadın yok herkes pek temiz
Ben de sandım ki çocuk bezi buzdolabından falan çıktı. Bebecik uranyum falan çıkarmıyorsa popişinden emin olun ölmezsiniz. Sadece size değil herkese soylediğim şeyi söyleyeyim, çok temiz sandığınız evlerinizdeki mutfak süngerinde, lavobonuzda ve üzerinde yemek yediğiniz temiz masalarınızda bir tuvaletin, klozetin içinden daha fazla sayıda bakteri var. Yani o bebenin boku herhangi bir evdeki herhangi bir yemek masasından daha steril.Sık görüştüğüm bi arkadaşımın 1 yaşında çocuğu var. Kız çok bakımlı ve hamarat biri. Bu akşam yemeğe çıktık eşli. Çocuğunu yerde gezdiği ayakkabılarıyla masada gezdirdi. Bizde o masaya kolumuzu telefonları falan koyuyoruz. Normalde yan masadan biri yapınca uyarasım geliyor sandalyeye ayak basan çocuklara kızıyorum oturulan yere pis ayakkabıyla basıyolar bizde o sandalyeye oturup sonrasında namaz kılıyoruz sonuçta.
Neyse bi akşam bu arkadaşın evindeyiz koltukta çocuğunun bezini değiştiriyor büyük tuvaletini sildiği ıslak mendili koltuğa koydu. Bende otururken farkedemedim o sildiği bezin tam yanına oturdum eteğim değdi. O akşam o kadar midem bulandı ki anlatamam. Bizde çocuğu kustuğunda da ağzını sildiği bezi direkman koltuğun üstüne koymuştu.
Temizlik hastası değilim elimden geldiği kadar yapıyorum ama bu kadar bakımlı bi insanın yaptıkları normal mi bana mı abartı geliyor? Siz olsanız uyarır mıydınız?
temiz ama sartsiz bir kadin galiab... sartsiz insana ben temiz demem ama neyse.
benim böyle tanidiklarim var...mesela tezgah bezinle yer silerler. sonra o bezle birde masanin üstünde gecerler.
ayni sekilde, klozeti yer bezinle temizlerler... sonra tabi yer silinir pesine...
igrenc.
siz abartmiyorsunuz. arkadasiniz hijyenik degil.
Evet yani yolda yürüyebiliyor ama annesi masanın üstünde de yürütüyorben anlamadım masaya çıkıp basan çocuk yürüyebilen bir çocuk mu?
1 yaşını geçti çocuk yürüyebiliyor yani. Ortalıkta gezindi sonra annesi masanın üstüne çıkarıp orda yürüttü1 yaşında ki bebek nereye basmış olabilir yürüyor mu hani kendi başına tutmadan filan bilemedim
gördüğümde iğrenirsem tutup çıkarırdım ben herhalde hadi ayakkabımızı çıkaralım yemek yiyeceğiz burada diyerek
alt açma bezi kullanmayanlar var başkasının evinde yapmadım her zaman tertipli gitmişimdir ama itiraf ediyorum çişliyse benimde kendi evimde yapmışlığım var ama altına temiz bezi serippoposu değmemiştir yani yere
Bende çok temizim şöyleyim böyleyim diye iddia etmiyorum ki. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. İnsanlar tuvalete de ayakkabıyla gidiyolar. Toz ayrı necaset ayrı bişey dışkı sonuçta insan iğreniyorBen de sandım ki çocuk bezi buzdolabından falan çıktı. Bebecik uranyum falan çıkarmıyorsa popişinden emin olun ölmezsiniz. Sadece size değil herkese soylediğim şeyi söyleyeyim, çok temiz sandığınız evlerinizdeki mutfak süngerinde, lavobonuzda ve üzerinde yemek yediğiniz temiz masalarınızda bir tuvaletin, klozetin içinden daha fazla sayıda bakteri var. Yani o bebenin boku herhangi bir evdeki herhangi bir yemek masasından daha steril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?