Eşime kızdım fikirlerinizi merak ediyorum

Böyle kocam olsa cariyesi olurdum zaar :KK70:

Şaka bi yana eşiniz iyi adammış. Sizin son zamanlarınız alınganlık yapmanız normal. Ama uzatacak hiçbir şey yok, aranıza soğukluk sokmayın. Bir girdi mi büyür gider.

İnsanın bi gün canı sıkılıp eşinin yüzüne bakmadığı da olabilsin yahu adam özenmiş e defalarca açmış bi şey olmamış siz yamultunca canı sıkıldı herhalde. Kızmamış bağırmamış yine o gelmiş yanınıza o kadarcık da alttan alıverin romantik komedi de yaşamıyoruz farkındaysanız. Aşırı abartmışsınız

doğuma çok az kalmış sağa salim kucağınıza alin inşallah 🙏 diğer konuyla ilgilenmiyorum bunu demek için geldim bir sürü insan yorum yapmış zaten .

Kızlar merhaba
Uzun olacak sıkılacaklar okumasın lütfen.

Eşim iyi bir adamdır, evcimendir,merhametlidir
Bonkördğr , Bana karşı sevgi doludur Arar sorar
Eve gelince her akşam sarılır çok özledim seni der, ev işlerinde yardımcıdır vs vs
Birbirimizden gizli saklımız yoktur
Evde bile hep yanında olayım ister, sessiz kaldığımız zamanlarda bile aynı koltukta oturayım bana temas etsin ister konuşarak sürekli beni sever
Herneyse , hamileliğin son 3 haftasındayım
Bebeğimiz tüp bebek ve çok riskli hamilelik yaşadım , 3 aydır wc dışında dr kalkmaman gerektiğini söyledi aniden işi biraktım 3 aydır sadece evde akşamları ve h sonları eşimi görüyorum
Evde yemek temizlik bulaşık her işi 3 aydır eşim kendi isteği ile yapar.
Şikayet de etmez

Gelelim saçma konumuza
Evimizde çok büyük bir balkonumuz var
Eşim eve eşyaya çok özenldir
Balkona gittik bahçe mobilyaları aldık
Masa sandalye takımı aldık
2 senedir bu evdeyiz yeni bina evimiz
Balkonu cam balkonla kapamak istedi eşim ve bir ay cam balkon arastırdi çok titizlendi
En pahalı fiyat aldığımız yerden yaptırdı
Sıradan değil iyi bir marka ısıcamli, çift camlı , arası fırçalı özel çerçeveli falanmış ben pek anlamıyorum
Cam balkon yapım işi başkaydı ve biz firma ike cok sıkıntı yaşadık bir ay adamlar gitti geldi çamlari ayarlayamadılar sonra servis geldi vs
Eşim firma ile çok sıkıntı yasadı
Sonra yapıldı bir şekilde
Dün De evde yardımcı bayan vardı temizlik için
Cam balkonun camlarını açamadık kilitlendi kaldı
Açmaya çalışırken bir tarafı yamuldu ve öyle kaldı
O ara kapı çaldı eşim bana bir demet beyaz gül yolllamıs çok da güzel not düşmüş
Bugun evlilik yıldönümümüz ama sabırsızlanıp dinden yollamış çok sevindim aradım konustuk
Camı anlattım
Bosver ben gelince halleden akşam silerim cami dedi
Sonra birkaç kere daha aradı normal komustuk
En son akşam 8 de evde olacaktı
8 e dogru aradı geliyorum market onundeyım canın birsey istiyor mu dedi
Hayır dedim
Marketten eve gelmesi 5 dakika
Eşim 20 dak snr falann geldi
Kapıyı açtım hosgeldin dedim
Hiçbirsey demedi içeri girdi
Üstünü çıkardı balkona çıkti direkt cama baktı
Suratı beş karıs
Annem de bizde idi temizlikçi bayana yardım etti yemeklerimizi yaptı
Eşime birsey demedim
Snr yemek hazırladı annemm masaya oturduk
Eşim kafasını kaldırıp tek kelime etmedenn yemek yedi anne eline sağlık dedi kalktı
Saat gece 11 oldu eşim benle tek kelime konuşmadı
Suratını astı oturdu
5 senedir eşimi ilk defa yüzü asıl gördüm ve bu kadar saat benle ilk defa konusmadı
Sonra sinirlendim derdin ne dedim
Canım sıkkın konuşmak istenmiyorum dedi
Ben de telefonunu kurcaladım baktım eve gelmeden önce benden sonra yani
Cam balkıncuyu aramış büyük ihtimal atıstılar
Cunku yapım aşamasında da tartıştılar .

Snr benim takıldığım bir oda var evimizde oraya gectım
Uyumaya giderken yanıma geldi ben yatıcam gel dedi
Seni çok seviyorum dedi
Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedi öptü ama tek kelime etmedim
Sonra gömlek almıştı kendine internetten onu denedi geldi bana gösterdi güzelmıs dedi oldu üzerime dedi gitti
Sonra biraz konuyu actım
Bana dedi ki
O cami KAçkere actım ben bende hiç yamulmadı sen açmayı becerememişsin olsa bende de olurdU dedi
Canım daha da sıkıldı
Çnk işi yapan adam da hatasını kabul etti
1000 tl te yakın parayı eksik yatırın dedi bize

5-10 dak resmen yalvardı gel diye ama o suratı çok içime oturdu

Ne trip yaparım ne naz
Aşermdim bile
Ben de onu cok düşünürğm
Dün ben de cook yoruldum
Hamileyim 20 kilo aldım canım burnumda zaten
Her gören ne kadar şişmişsin
Burnun kocaman olmus
Kızın olacağı cok belli hamilelik seni fena vurmuş falan diyor
Neyse eşim
Geç gelecek diye annemle yemeğe onu bekledik ,annemin yanında o Tavrına aşırı bozuldum.

Bana göre canı neye sıkkın olursa olsun
Benim sucum yoktu

Bana yansıtmamalı idi hele ki annem varken

Bugun evlilik yıldönümünüz ve ben eşime cok kırgınım
Gece konuşmadım onunla
Bütün gece suratıma bakmayıp sonra birsey olmamış gbi bensiz uyumamak istememesi sinirimi bozdu

Siz bu durumda ne yapardınız?

Normalde olayları uzatmam küs kalmam
Eşim de ilk defa bana trip atıp sessiz kalmıştır

Ben de Kıyamam yelkenlerim hemen iner
Ama dün ben de çok yorgundum
Hamileyim beni bu halde üzmesi canımı sıktı
O şimdi uyuyor

Uyanınca birsey olmamış gbi konuşacak
Ben bu durUmu uzatayım mi üzerini mi örteyim
Uzatmayın, cidden de uzatacak birşey yok, bunu bile bu kadar çok büyütürseniz bebek konusunda işin içinden çıkamazsınız.

Adam özür dilemiş gel diye yalvarmış. Yıllardan beri 5saat surat astı diye konu açmışsın.. anca bu kadar abartılırdı. Bence biraz kıymet bil :/

İçim şişti okurken. Ama hamilesiniz çok görmemek lazım. Eşinizin yaptığı çok anormal değil. O da insan. Sinirlenmiş işte onca çabayla yaptırdığı şeyin bozulmasına.

Cam balkon da o kadar para vermenize rağmen hakikaten can sıkacak raddeye gelmiş eşinizin buna baya canı sıkılmış anlaşılan olabilir surat astıysa annenize ellerine sağlık demiş hiç demeden de kalkabilirdi hiç sürdürmeyin bence küslüğü eşiniz bunu hakeden biri değil her yerde aman diyim anlatmayın nazar olmayın çok fazla yardım etmez bana diyin hatta siz sadece almış olduğunuz kilolar ve doğumüstü hormonların da etkisiyle fazla hassassınız çok normal sarılın uyuyun ona değmez küs kalmaya eşinizin size karşı ne kadar iyi niyetli biri olduğunu burdan ben hissettim zira bu platformda neler okuyoruz ne eşler duyuyoruz kardeşim sağlıkla bebeğinize kavuşun yuvanız şenlensin inşallah

Sanırım insanlara karşı çok iyi olmayacaksın. Yoksa ilk hatanızda harcanırsınız.
Tıpkı bu adam gibi. Hep iyi olmuş, eşiyle ilgili, hep güleryüzlü, eşinin bir dediğini iki etmez vs. Ama ilk hatasında harcanmış. ki hata bile değil piremsesimiz gerilmiş kendi kendine...

Sanırım insanlara karşı çok iyi olmayacaksın. Yoksa ilk hatanızda harcanırsınız.
Tıpkı bu adam gibi. Hep iyi olmuş, eşiyle ilgili, hep güleryüzlü, eşinin bir dediğini iki etmez vs. Ama ilk hatasında harcanmış. ki hata bile değil piremsesimiz gerilmiş kendi kendine...
Harcanmış derken :)))
Evet evet adamı boşadım bu yüzden anında harcadım sevdiğim kocamı :)
Piremses değil ayrıca prenses olacak doğru yazılımı.

İnsanları tanımadan etmeden sıfat yakıştırmayın olur mu ?

Cam balkon da o kadar para vermenize rağmen hakikaten can sıkacak raddeye gelmiş eşinizin buna baya canı sıkılmış anlaşılan olabilir surat astıysa annenize ellerine sağlık demiş hiç demeden de kalkabilirdi hiç sürdürmeyin bence küslüğü eşiniz bunu hakeden biri değil her yerde aman diyim anlatmayın nazar olmayın çok fazla yardım etmez bana diyin hatta siz sadece almış olduğunuz kilolar ve doğumüstü hormonların da etkisiyle fazla hassassınız çok normal sarılın uyuyun ona değmez küs kalmaya eşinizin size karşı ne kadar iyi niyetli biri olduğunu burdan ben hissettim zira bu platformda neler okuyoruz ne eşler duyuyoruz kardeşim sağlıkla bebeğinize kavuşun yuvanız şenlensin inşallah
Teşekkürler güzel dileklerin için 🙏

X