- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Temizlik takıntılı insanlara üzülüyorum. Hepimizin kökeni köy be kardeşim, İngiliz lordu musunuz? Hepimizin atası dışarda işini gördü, yaprağa, taşa silindi, sonra da yufka açtı...
Neyse, özet olarak yorumum şudur ki, çok fazla abartıyorsunuz. Ve şahsen böyle bir hayat zor, böyle yaşayanların çocukları da hastanelerden hiiiç kurtulamıyor. Ayrıca çocuk olunca hayatları tam anlamıyla korkunç oluyor...
Ben de sizin gibi insanlara üzülüyorum yazık, demek ki tuvaletten çıkınca elinizi vs yıkamıyor mikrobunuzu her yere yayıyorsunuz.
Çocuklarınız da direnç kazanmıştır hasta olmuyordur, Ee tabi en pis mikroba alışkın bünye, tozdan topraktan mı hasta olacak.
Velhasıl sizin gibi olmaktansa böyle olayım daha iyi, size göre normal ise tuvaletten çıkınca el yıkamamak , paraya vs dokunup toplu Taşıma kullanınca el yıkamamak, tuvalet paspasına ayak ile basmak diyecek sözüm yok, umarım temiz insanlarla karşılaşmazsınız, nitekim davranışlarınız da sözleriniz kadar genişse çekilir gibi değilsiniz..
Ayrıca çok şükür sağlığım da gayet yerinde, kış geldi geçti hastaneye yolum düşmedi binlerce şükürler olsun..