- 3 Haziran 2011
- 1.812
- 5
dibi tutan tencereyi suda bekletip telle bir güzel ovuyorum mr mussle da artık nasıl yazılıyorsa o da cok iyi bir ürün anında etki yapıyor
dün çamaşır sodasıyla sildim ılık suya ekledim biraz mutfak dolaplarını sildim harika oldu burda bir arkadş yazmıştı
Şu çamaşır sodası nedir nerelerde satılır acaba.
Bugün inceliyeyim diye markete baktım yok böyle bir ürün.
ben çamaşır suyunda sıvı olanlara dönüş yaptım. yoğun yapılı olanlardan kullanıyordum onların daha zararlı olduğunu duydum. banyo, vc ve mutfakta da kullanıyorum.
temizliğe küçük shagy halılarımı silkeleyerek başlarım.sonra balkonu yıkar kapıyı açarım.
camlarımı silerim.amwayın genel amaçlı temizleyicisi camları süper tamizliyor.
sonra evi süpürürüm mobilyaların altını koltukları heryeri...
ve mobilyaların tozunu alırım.
ve fayansları çamaşır sulu suyla silerim viledayla.ve sonra suyla durularım.
parkelerimi de klar diye bi marka var organik ürün satan bi yerden almıştım uzun süredir onu kullanıyorum.
daha önce arap sabunu da kullanıyordum.
sonra mutfak dlaplarımı çamaşır suyuyla temizleyip yine durularım.
en son da banya ve tuvalet temizliyorum.bunun için de organik bi ürün aldım ama çamaşır suyundan vazgeçemedim açıkçası.
zararlı olduğunu bile bile kullanıyorum((
başka bişey pırıl pırıl yapmıyor sanki.
şu çamaşır suyunu bi bırakabilsem ya çok mutsuzum:26:
kendimi yalan dünyada füsun demirelin canlandırdığı karakter gibi hissediyorum.
okadar zararsız ürün alıyorum yine b.k var gibi domestos kullanıyorum.
var mı bunun yerine iyi bi ürün kullanan?
bugün asprin adlı ürünle mutfak dolaplarımı ve fayanslarımı sildim pırıl pırıl oldular
sana katılıyorum arkadasım püskürtme şişesindeki aspirin harıka!genel temızlık ıcın super ayrıca sulandırabılıryosun!camasır makınasın deterjana ekleyebılıyorsun fayans dolap toz alma tozlar yapısıp asla kalmıyor mobılya parlıyor resmen.ben cok memnunum...tavsıye ederım...cokta pahalı degıl
bu dediğiniz ürün nerelerde satılıyor?
tüm marketlerde.üzerinde aspirin yazıyor.dün temzledım her yerı gercekten abartmıyorum ama heryer ıcın muhtesem !!!aklına neresı gelırse banyo lavabo mutfak dolapları toz alma yer silme koltuk tüllerde hıc leke kalmıyor.zaten denersenız hak vereceksınız
arkadaslar genel temızlık ıcın loc aldım ama daha önce hıc kullanmadım.nerelerde ve nasıl kullandıgınızı yazabılırmısınız.bırde sulandırmasını nasıl yapıyorsunuz..satın aldıgmız hazır su ıle sulandır demıstı satın aldıgım kısı?bılgısı olan varsa detaylı yazabılırmı.sımdıden tsk edıyorum arkadaslar....
Temizlik suyu sıcak olucak(çok sıcak su olmuycak)....Pompası olması lazım...Pompasına 1-2 kez bassanız yeter