Temizlik ipucları verelim mi?

beyaz sabun kokusunu çok sevdiğimi söyleyince arkadaşım bu tampa beyaz sabun kokulıu detarjanı tavsiye etti ve aldım gerçekten çok güzel kokusu her yeri siliyorum mis gibi kokuyor kokusu uzun süre kalıyor gerçekten tavsiye ediyorum ve arkadaşların söylediği şeyi de yapmak çok mantiklı bende camsil şişesine koyup toz alcam bakalım misafirlerim ne diyecek...

anweyin cam silini aldım geçen gün normalde 3 saate sildiğim camlarçok büyük evimin camları bir camı 15 dakikada sildim püskürttüm ardından microfiber bezle kuruladım pırıl pırıl oldu lekede kalmadı satan kişi bana dua edeceksin dedi öylede oldu vallahi aynalar da pırıl pırıl oldu tozda alıyorum onunla mobilyalar geç tozlanıyo fiyatıda 10 milyon

anweyin cam silini aldım geçen gün normalde 3 saate sildiğim camlarçok büyük evimin camları bir camı 15 dakikada sildim püskürttüm ardından microfiber bezle kuruladım pırıl pırıl oldu lekede kalmadı satan kişi bana dua edeceksin dedi öylede oldu vallahi aynalar da pırıl pırıl oldu tozda alıyorum onunla mobilyalar geç tozlanıyo fiyatıda 10 milyon

biz de bulaşık makinası tabletlerinden çok memnunuz.

selam kızlar bende wc için wc park adında bi su alıyorum fayansları cok güzel temizliyo aralardaki kirleri temizliyo aradaki dolguya zarar vermeden herkeze tafsiye ederim bide acık deterjan satan yerlerde var cok memnun kalırsınınz kullanmaya baslarsanız

Tam da havalar ısınmaya başlamışken acil yardım... Evi havalandırdığım zaman evin içinde yün ya da yağ kokusuna benzer tuhaf bir koku oluşuyor ama hangi halıdan ya da mobilyadan geldiğini bulamadım yeni evliyim ev ilk döşendiğinde de aynı koku olmuştu ben bu kokudan nasıl kurtulucam

Tam da havalar ısınmaya başlamışken acil yardım... Evi havalandırdığım zaman evin içinde yün ya da yağ kokusuna benzer tuhaf bir koku oluşuyor ama hangi halıdan ya da mobilyadan geldiğini bulamadım yeni evliyim ev ilk döşendiğinde de aynı koku olmuştu ben bu kokudan nasıl kurtulucam

yeni eşyalar olduğu için muhtemelen o koku oluşuyordur canım halılarından yün olan var mı ?

ilk döşendğinde eve girince kokan yeni mobilya kokusu zamanla geçiyor zaten

keşke kalsaydı güzeldi yeni gelin olduğumu hissediyordum :KK9::KK9:

bahar temizliğine erkenden başlayıp bitirmeye yaklaşanlardanım :KK55:

halılarım yıkandı geldi

koltuklarım silindi

banyo fayanslarımı sildim kapılarımı sildim

camlarımı sildim

ufak tefek şeyler kaldı :KK8:

nerede satılıyor o camsil..........

kızlar, beyaz pimapenleri nasıl temizliyorsunuz?
cif ile dediler denedim evet çerçevedeki lekeler çıkıyor ama çifli bez kenarları alırken mutlaka cama değiyor ve camda mat bir tabaka oluşturuyor, sil sil bir türlü durulanmıyor... başka bir öneriniz var mı???

beyaz sabun kokusunu çok sevdiğimi söyleyince arkadaşım bu tampa beyaz sabun kokulıu detarjanı tavsiye etti ve aldım gerçekten çok güzel kokusu her yeri siliyorum mis gibi kokuyor kokusu uzun süre kalıyor gerçekten tavsiye ediyorum ve arkadaşların söylediği şeyi de yapmak çok mantiklı bende camsil şişesine koyup toz alcam bakalım misafirlerim ne diyecek...

nerden alabiliriz bu ürünü ?

kızlar çok güzel paylaşmlar gerçekten teşekkürler hepinize..ben bişey sorcam sizlere yardımcı olursanz çooook dua edicem duvarlarımı siliyorum ama kuruyunca leke leke kalıyo:2: yağ-çöz.kirçöz.domestos.arap sabunu bulaşk deterjanı ...mikrofiber bezle ve mopla denedm sonuç aynı sizlerin önerilerini bekliyrum şimdiden tşkkrlr

konu cok faydalı bır konu olmuş .epey şey ögrendım.. ama bende hergun temızlık yapan n bırı degılım.. hele hele heun lavabo ovmak felan nasıl yetıstırım ıslerımı bu sefer zaten geç kalkıyorum :KK70: ama yınede temız tutmaya calışlırım evıımı.. temızlıgımıde haftada bır yaparım.. çok sık perde yıkamam zaten sıgara ıcılmıyo evımde... banyo paspaslarını haftada bır yıkarım.. duşa kabını neyşe temızlesem su damlacıkları hıc gıtmedı.. banyo jel, domestos kullanırım genellıklle . pronto bıde yuzey temızyelcıısı.. ama artık sırkeyıde kullanıcam bır cok temızlıgımde... :KK16::KK16::KK16:

2 gündür gözlerim bozuldu okumaktan taaa1.sayfadan beri hepsini okudum.18 aylık bebeğimden önce her taraf bal dök yala olurdu şimdi hiç sormayın öyle imrendim ki içime sine sine yavas yavas temizlik yapmayıbu arada hep not aldım bilmediklerimi herkese tesekkur ederim kk hanmları:)umarım bebişim buyudugunde bende dip temez temizlik günleri yapıcam

Bu topiği okuyup okuyup gaza gelip temizlik yapıyorum :) Hele nasıl temizlik yaptıklarını anlatanları okuyunca iyice uçuyorum :) Daha çok paylaşım olsa keşke... Bende tam bir deterjan manyağıyım! Maalesef mi demeli bilmiyorum ama küçük tuvaletimi deterjan odası olarak kullanıyorum temizlik malzemelerimi oraya koyuyorum, yakında yer kalmayacak... Bunun yanısıra sirke ve arap sabununu bende kullanıyorum bolca. Kadınlar Kulübü'nde okuduğum bir çok tavsiyeyi uyguladım, bir çoğundan memnun kaldım ama benim tek derdim şu: 1 yıllık evliyim, oturma odamıza sözde leke tutmadığı iddia edilen bir kumaşla kaplı çekyat aldık bembeyazdı üzerinde açık mavi çiçek desenleri var o kadar siliyor olmama rağmen temizlenmiyor aklınıza gelen her deterjanı denedim ama yok temizlenmiyor :KK43: sanırım son çare koltuk yıkayıcı çağıracağım ve yıkatacağım sonra da kılıf geçireceğim ya da koyu renk bir kumaşla kaplatacağım ama ben bembeyaz olmasını çok seviyordum :'(

kızlar ben ersağ'nın ürünlerini kullanıyorum ya inanılmaz birşey yaaa ...
aynı anwayınki gibi ama bunun herşeyi konsantre ve üstelik uygun fiyata
türkiyede üretiliyor ... deneyin bence

Bu topiği okuyup okuyup gaza gelip temizlik yapıyorum :) Hele nasıl temizlik yaptıklarını anlatanları okuyunca iyice uçuyorum :) Daha çok paylaşım olsa keşke... Bende tam bir deterjan manyağıyım! Maalesef mi demeli bilmiyorum ama küçük tuvaletimi deterjan odası olarak kullanıyorum temizlik malzemelerimi oraya koyuyorum, yakında yer kalmayacak... Bunun yanısıra sirke ve arap sabununu bende kullanıyorum bolca. Kadınlar Kulübü'nde okuduğum bir çok tavsiyeyi uyguladım, bir çoğundan memnun kaldım ama benim tek derdim şu: 1 yıllık evliyim, oturma odamıza sözde leke tutmadığı iddia edilen bir kumaşla kaplı çekyat aldık bembeyazdı üzerinde açık mavi çiçek desenleri var o kadar siliyor olmama rağmen temizlenmiyor aklınıza gelen her deterjanı denedim ama yok temizlenmiyor :KK43: sanırım son çare koltuk yıkayıcı çağıracağım ve yıkatacağım sonra da kılıf geçireceğim ya da koyu renk bir kumaşla kaplatacağım ama ben bembeyaz olmasını çok seviyordum :'(

kirçöz var birde ben ondan koltuk silmede çok memnun kaldım pahalı bişeyde deil bi dene derim

kızlar, beyaz pimapenleri nasıl temizliyorsunuz?
cif ile dediler denedim evet çerçevedeki lekeler çıkıyor ama çifli bez kenarları alırken mutlaka cama değiyor ve camda mat bir tabaka oluşturuyor, sil sil bir türlü durulanmıyor... başka bir öneriniz var mı???

canım ben pimapenleri domestosla siliyorum kolayca temizleniyor ben çok memnunum dene istersen:KK66:

bır tavsıyelerde benden
halıları koltukları beyaz sabunla sılın hıc leke bırakmıo hepsını gecırıo hemde katkısız hatta su mutfakta kullandıgımız sarı bezler varya camasır suyu kullanmanıza gerek yok beyaz sabun kar gıbı yapıo bıde omrunu uzatıo kımyasal maddeden uzak kalmıs oluyorsunuz
mutfak mermerlerı sırke ıle sırın parlatıyor.bulasık yıkarken parlatıcı yerıne sırke kullanıyorum hem parlatıo hemde deterjan kalıntılarını almıs oluo kımyasaldan uzak kalmıs oluoyorsunuz parkelerı anvay ın genel temızlıgını arada sırada sılebılırsınız toz olmasını kırlenmesını gecıktırıo.normal yerlerı arapsabunuyla sılebılırsınız yuzeyı parlatıo ve daha guzel temızlıyor.mutfak dolaplarım lake benım onlarıda daha parlak olması ıcın yer sılmek ııcn deterjanlar varya onlar cok guzel parlatıyor .
toz almak ıcınde cam bezım var
5 yıl once 25 tl almıstım hala kullanrım hem toz alırım hemde cam sılerım cok guzel gercekten asla deterjan kullanmam
su grı ankstreler ııcn grı renkte cıfın deterjanı var onu kullanıyorum acayıp parlatıo.
perdeler ıcın kosla tul kullanırım ama pardelerım renklıyse beyazlatıcısını koymayın rengını acıyor.
sımdlık aklıma gelen bunlar.. ıyı temızlıkler
bende uuzn suredır sole kose bucak yavs yavas temızlık yapamıyorum ozledım resmen 8 aylık bebegım var o uyudukca hızlı hızlı yapabılırsem bıde calıstıgım ııcn bırte cumartesıye sıkıstırmaya calısıyorum ama detaya cok fazla gıremıyorum..ahh ahha acayıp heveslendım sızı okuyunca..

X