Temizlik ipucları verelim mi?

merhaba
dilerim kolaylıkla bu işin altından kalkarsınız hayırlı olsun yeni işiniz...
öncelikle yeni başlayan olduğunuz için ev sahibinin isteği doğrultusunda yapacaksınız işleri muhtemelen , yapılacak olan işler beklentilere göre değişiklik gösterebilir.ev derli toplu bir ev ise öncelikle balkonları temizlemekle başlayabilirsiniz , daha sonra oda oda önce camları daha sonra süpürme , toz alma ve yer silme şeklinde devam edebilirsiniz.en son olarak tuvalet banyo temizlenir. Bunlar klasik temizlikte yapılanlar ancak dediğim gibi ev sahibin isteği doğrultusunda değişebilir ,
bunlara ilaveten önerebileceğim ; yerleri silerken süpürgelikleride silmeyi , her odanın aydınlatmasını ve kapısını silmeyi unutmayın.En çok dikkat edilen şey hijyendir , yani hangi bezi nereye kullanacağınızı mutlaka sorun aksi halde tatsız şeyler olabilir.herkesin temizlik anlayışının farklı olduğunu unutmayın ve yeni başlamayı bir avantaj olarak görüp ev sahibinden her konuda bilgi isteyin.

tekrar kolay gelsin
sevgiler

evımın musluk suları çok kıreclı maalesef.. muslukların ustu eger su damlacıgı kalırda kurulamazsam çok cırkın duruyor özelıkle bu durum misafir gelınce çok zor oluyor cunku mısafırın arkasından tekrar banyo yada wcye girip hemen kurlumak gerek ama mısafıre ayıp olucak bu seferde işte.. ne yapmam gerek..hangı marka temızlık malz.almalıyımkı artık bu sinir bozucu damla lekelerinden kurtulabilirim acaba??

ben cilit bang tavsiye ederim püskürtüyorsun siliyorsun duruluyoasun musluklar parlıyor

turuncusu banyo için yeşili mutfak için
ve son zamanla kampanya yapıyolar iki büyük şişe 10 lira gibi bişeye satın alabiliyosunuz

çok tşk ederim
bir deniyeyim bakayım ins işe yarar yoksa bi kiracı olarak evin musluklarını plastik olarak değiştircem :)

bende bir kaç benim için ipucu olan şeyleri söyliyim :)

banyodaki aynam yüzümüzü filan yıkarken sıçrayan dulardan leke olmuştu cam sille siliyorsum ama bastırman gerekti vede lekeler iz gibi yapıışıp kalmıştı en son LOC varya amwayin ürünü onunla sildimm okdar güzel temizlediki ben bile şaşırdım...

BUARADA loC ÇOK AMAÇLI BİR TEMİZLEYİCİ biliyosunuz halıları koltukları temizlerken tertemiz yapıyo ve bebek şşampuanı gibi bi kokusu var =)

diger biri benim yatak odası mobilyam simsiyah..
ve haliyle çk toz tutuyo ve gösteriyo..
camsille siliyodum yüzey temizleyiciler su naparsam yapıyım arkanı dönene kadar 5 dk sonra bak tozlar aynen geliyodu..
1) pronto ahşap temizleyici ile siliyorum baya iyi oldu tertemiz oluyo ve hemen toz kapmıoyo bir kaç günde gidiyo bu temizlik
2) amwayin mobilya cilası gibi bir ürünü var turuncu deodorant şişesi gibi büyük bişey
normal sildikten sonra onunlada bi kat siliyorum inanın 1 hafta toz konmuyor ...
ürün bu:

diger bir öneri benim için evin en önemli temizlik detayı:
mutfagı her yemek sonrası siliyorum.. mutfak temiz olunca her yerde temiz oluyo sanki...
diger bir öneri :))
Bimde Gürdal kireç çözücü var.. musluklar için lavabolar için mutfak tezgahı için fırın için .. baya temizlik ve muslukları parlatıyo..

Son düzenleme:
bugün asprin adlı ürünle mutfak dolaplarımı ve fayanslarımı sildim pırıl pırıl oldular

bu aspirini biz taşınırken kullandıkta evet heryeri pırıl pırıl yapıyor ama bulunduğu petşişeyi sonra koyduğumuz kovayı delmişti yha bizim burda temizlikçiden açık aldık onlar ekstra birşey mi kattı acaba:44::44:

1 Paspas yaparken benim bi sıvı sabunum avr şeftalılılııııı

:- Ondan azcık damlatıyorum içine evde akşama kadar mıss giib kokuyoo

2 Dibi tutmuş tecere tavaların içine Azcık tuz koy su kaynat 20 sanıyede Pırılll pırılll

kızlar bir arkadaşım petra ürünleri satıyor. aralık indirimine girmişti ürünler. benim de mopa ihtiyacım vardı. dün mopum geldi ben de o iştahla bugün temizlik yapmaya karar verdim. süper bi şey. fiyatı biraz fazla ama sonucu görünce gerçekten verdiğim paraya değdi deim. şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)

bende evde büyük temizlik yaptığımda perdeleri yıkarım ve kurutman asarım ev 1 hafta mis gibi kokuyor onun haricinde ben temizlik robotu kullanıyorum suyuna 1 2 damla kokulu sıvı koyuyuorum çok güzel kokuyor birde inatçı lekeler için ASPRİN öneririm krımızı kutu spreyler marketlerde satılıyor.Heryerde kullanılıyor gömlek manşetleri yakaları,tencereler tavalar perdeler lavabolar hatta geçende sakız yapışmıştı sandalyeme sıktım biraz beklettim bastırarak ovdum çıktı hepinize öneririm.

canım biraz anlatırmısın nasıl bir ürün nerelerde kullandın?scott brıte kullanıyorum ben ama çok begenmedim

canım biraz anlatırmısın nasıl bir ürün nerelerde kullandın?scott brıte kullanıyorum ben ama çok begenmedim

bu cırt cırtlı canım. mikrofiber bezi söküp kovada elinde yıkıyosun. yere atıp üzerine sapını tutturuyosun. yerleri mis gibi yaptı. parke, fayans her yerde kullanabiliyosun. hem de hiçbi kimyasala ihtiyaç yok. ben kullandım çok memnun kaldım gerçekten. toz bile alınabiliyo bi de. ama inceleyebilme fırsatın varsa bi bak önce derim. sonuçta rahatlık kişisel bişey canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…