anweyin cam silini aldım geçen gün normalde 3 saate sildiğim camlarçok büyük evimin camları bir camı 15 dakikada sildim püskürttüm ardından microfiber bezle kuruladım pırıl pırıl oldu lekede kalmadı satan kişi bana dua edeceksin dedi öylede oldu vallahi aynalar da pırıl pırıl oldu tozda alıyorum onunla mobilyalar geç tozlanıyo fiyatıda 10 milyon
Tam da havalar ısınmaya başlamışken acil yardım... Evi havalandırdığım zaman evin içinde yün ya da yağ kokusuna benzer tuhaf bir koku oluşuyor ama hangi halıdan ya da mobilyadan geldiğini bulamadım yeni evliyim ev ilk döşendiğinde de aynı koku olmuştu ben bu kokudan nasıl kurtulucam
anweyin cam silini aldım geçen gün normalde 3 saate sildiğim camlarçok büyük evimin camları bir camı 15 dakikada sildim püskürttüm ardından microfiber bezle kuruladım pırıl pırıl oldu lekede kalmadı satan kişi bana dua edeceksin dedi öylede oldu vallahi aynalar da pırıl pırıl oldu tozda alıyorum onunla mobilyalar geç tozlanıyo fiyatıda 10 milyon
beyaz sabun kokusunu çok sevdiğimi söyleyince arkadaşım bu tampa beyaz sabun kokulıu detarjanı tavsiye etti ve aldım gerçekten çok güzel kokusu her yeri siliyorum mis gibi kokuyor kokusu uzun süre kalıyor gerçekten tavsiye ediyorum ve arkadaşların söylediği şeyi de yapmak çok mantiklı bende camsil şişesine koyup toz alcam bakalım misafirlerim ne diyecek...
amway ürünleri çok alakasız yerlerde satılabiliyor bizim semt pazarında var mesela, avon gibi satış olayı bunda da temsilcisini bulmak lazım.nerede satılıyor o camsil..........
istanbuldaki hemen hemen tüm temizlik malzemesi satan yerde varnerden alabiliriz bu ürünü ?
Bu topiği okuyup okuyup gaza gelip temizlik yapıyorum :) Hele nasıl temizlik yaptıklarını anlatanları okuyunca iyice uçuyorum :) Daha çok paylaşım olsa keşke... Bende tam bir deterjan manyağıyım! Maalesef mi demeli bilmiyorum ama küçük tuvaletimi deterjan odası olarak kullanıyorum temizlik malzemelerimi oraya koyuyorum, yakında yer kalmayacak... Bunun yanısıra sirke ve arap sabununu bende kullanıyorum bolca. Kadınlar Kulübü'nde okuduğum bir çok tavsiyeyi uyguladım, bir çoğundan memnun kaldım ama benim tek derdim şu: 1 yıllık evliyim, oturma odamıza sözde leke tutmadığı iddia edilen bir kumaşla kaplı çekyat aldık bembeyazdı üzerinde açık mavi çiçek desenleri var o kadar siliyor olmama rağmen temizlenmiyor aklınıza gelen her deterjanı denedim ama yok temizlenmiyorsanırım son çare koltuk yıkayıcı çağıracağım ve yıkatacağım sonra da kılıf geçireceğim ya da koyu renk bir kumaşla kaplatacağım ama ben bembeyaz olmasını çok seviyordum :'(
kızlar, beyaz pimapenleri nasıl temizliyorsunuz?
cif ile dediler denedim evet çerçevedeki lekeler çıkıyor ama çifli bez kenarları alırken mutlaka cama değiyor ve camda mat bir tabaka oluşturuyor, sil sil bir türlü durulanmıyor... başka bir öneriniz var mı???