Temizlik ipucları verelim mi?

Supersinizzzzz :KK9: :KK9:
Peygamber efendimiz (s.a.v) hadislerinde soylemisti sirkenin cok yararli oldugunu. Sirke hem saglik hemde temizlik, hijiyen konusunda mukemmel :KK34:

Super mop diye bir şey aldık biz pazardan ama asıl üreticisiymiş aldığımız bir de yanında mikrofiber bezler aldık, mopta sorun çıktı satıcıyı aradık ve evimize kadar gelip mopun sopasını değiştirdi Allah razı olsun, çok güzel temizliyor bezler de mop da tavsiye ederim kesinlikle ucu makinada da yıkanabiliyormuş

Benim verecegim puf noktasi da lake mobilyalari olanlara
Malesef ki cok cabuk leke tutuyor ve bir cok seyi denemeye ragmen cikmiyor arastirdim ve denedim cif birebir!
Cifin icindeki bir maddeyi zaten mobilyacilar bu leke cikarma islemleri icin kullanirmis ve tavsiye ediyorlar gercekten ise yariyor:KK15:

Ben de sulu süpürgeme kulanmadığım parfmümlerimden sıkıyorum ev mis gibi kokuyor parfüm parfüm.
Beyaz çamaşırlarımı yıkarken ön yıkama gözüne deterjanı aldıktan sonra iraz çamaşır suyu koyarım bembeyaz oluyorlar çamaşırlar .
Ütülencek çamaşırları selede bekletmem çünkü fazla kırışıyorlar bekletince.Ben herşeyi ütülüyenlerdenim
Çekmecelerime rende sabunu ve lavantayı karıştırıp koyarım mis gibi kokar.
Karıncalara tuz birebirdir buarada unutmadan söyleyim

dibi tutan tencereyi suda bekletip telle bir güzel ovuyorum mr mussle da artık nasıl yazılıyorsa o da cok iyi bir ürün anında etki yapıyor

Konuyu baştan okuyorum,ilerki sayfalarda yazan var mı bilmiyorum ama tencerenin dibi tuttuysa biraz sıvı yağ sürüp üzerine su ekleyin tencereyi biraz kaynattıtan sonra suyu döküp sıcak sıcak ovun yemek yanıklarının daha rahat çıktığını göreceksiniz.

dün çamaşır sodasıyla sildim ılık suya ekledim biraz mutfak dolaplarını sildim harika oldu burda bir arkadş yazmıştı

Şu çamaşır sodası nedir nerelerde satılır acaba.
Bugün inceliyeyim diye markete baktım yok böyle bir ürün.

Şu çamaşır sodası nedir nerelerde satılır acaba.
Bugün inceliyeyim diye markete baktım yok böyle bir ürün.

ben evimin yakınındaki marketten aldım cagrı markette vardı ama cogu markette bulunur. camasır makinesine de deterjana ek olarak eklıyorm ben bazen

temizliğe küçük shagy halılarımı silkeleyerek başlarım.sonra balkonu yıkar kapıyı açarım.
camlarımı silerim.amwayın genel amaçlı temizleyicisi camları süper tamizliyor.
sonra evi süpürürüm mobilyaların altını koltukları heryeri...
ve mobilyaların tozunu alırım.
ve fayansları çamaşır sulu suyla silerim viledayla.ve sonra suyla durularım.
parkelerimi de klar diye bi marka var organik ürün satan bi yerden almıştım uzun süredir onu kullanıyorum.
daha önce arap sabunu da kullanıyordum.
sonra mutfak dlaplarımı çamaşır suyuyla temizleyip yine durularım.
en son da banya ve tuvalet temizliyorum.bunun için de organik bi ürün aldım ama çamaşır suyundan vazgeçemedim açıkçası.
zararlı olduğunu bile bile kullanıyorum:KK43:((
başka bişey pırıl pırıl yapmıyor sanki.
şu çamaşır suyunu bi bırakabilsem ya çok mutsuzum:26:
kendimi yalan dünyada füsun demirelin canlandırdığı karakter gibi hissediyorum.
okadar zararsız ürün alıyorum yine b.k var gibi domestos kullanıyorum.
var mı bunun yerine iyi bi ürün kullanan?

ben çamaşır suyunda sıvı olanlara dönüş yaptım. yoğun yapılı olanlardan kullanıyordum onların daha zararlı olduğunu duydum. banyo, vc ve mutfakta da kullanıyorum.

ben çamaşır suyunda sıvı olanlara dönüş yaptım. yoğun yapılı olanlardan kullanıyordum onların daha zararlı olduğunu duydum. banyo, vc ve mutfakta da kullanıyorum.

onlar da akıp gidiyor ya:KK43:
ben domestos kullanıyorum.
ama dediğim gibi sağlıksız işte ve kokusu zaten beni benden alıyor:KK25:
buna bi çare bulunmalı.
titiz kk bayanları ya çamaşır suyu kullanmadan evi pırıl pırıl yapmak mümkün değil mi

temizliğe küçük shagy halılarımı silkeleyerek başlarım.sonra balkonu yıkar kapıyı açarım.
camlarımı silerim.amwayın genel amaçlı temizleyicisi camları süper tamizliyor.
sonra evi süpürürüm mobilyaların altını koltukları heryeri...
ve mobilyaların tozunu alırım.
ve fayansları çamaşır sulu suyla silerim viledayla.ve sonra suyla durularım.
parkelerimi de klar diye bi marka var organik ürün satan bi yerden almıştım uzun süredir onu kullanıyorum.
daha önce arap sabunu da kullanıyordum.
sonra mutfak dlaplarımı çamaşır suyuyla temizleyip yine durularım.
en son da banya ve tuvalet temizliyorum.bunun için de organik bi ürün aldım ama çamaşır suyundan vazgeçemedim açıkçası.
zararlı olduğunu bile bile kullanıyorum:KK43:((
başka bişey pırıl pırıl yapmıyor sanki.
şu çamaşır suyunu bi bırakabilsem ya çok mutsuzum:26:
kendimi yalan dünyada füsun demirelin canlandırdığı karakter gibi hissediyorum.
okadar zararsız ürün alıyorum yine b.k var gibi domestos kullanıyorum.
var mı bunun yerine iyi bi ürün kullanan?

fayans ve tuvsletler için amwayin touilet bowl veya beyazlatıcı ürünü nü tavsiye ederim yerleri de loc ben böyle kullanıyorum

Son düzenleme:
bugün asprin adlı ürünle mutfak dolaplarımı ve fayanslarımı sildim pırıl pırıl oldular :KK52:

sana katılıyorum arkadasım püskürtme şişesindeki aspirin harıka!genel temızlık ıcın super ayrıca sulandırabılıryosun!camasır makınasın deterjana ekleyebılıyorsun fayans dolap toz alma tozlar yapısıp asla kalmıyor mobılya parlıyor resmen.ben cok memnunum...tavsıye ederım...cokta pahalı degıl

arkadaslar genel temızlık ıcın loc aldım ama daha önce hıc kullanmadım.nerelerde ve nasıl kullandıgınızı yazabılırmısınız.bırde sulandırmasını nasıl yapıyorsunuz..satın aldıgmız hazır su ıle sulandır demıstı satın aldıgım kısı?bılgısı olan varsa detaylı yazabılırmı.sımdıden tsk edıyorum arkadaslar....

sana katılıyorum arkadasım püskürtme şişesindeki aspirin harıka!genel temızlık ıcın super ayrıca sulandırabılıryosun!camasır makınasın deterjana ekleyebılıyorsun fayans dolap toz alma tozlar yapısıp asla kalmıyor mobılya parlıyor resmen.ben cok memnunum...tavsıye ederım...cokta pahalı degıl

bu dediğiniz ürün nerelerde satılıyor?

bu dediğiniz ürün nerelerde satılıyor?

tüm marketlerde.üzerinde aspirin yazıyor.dün temzledım her yerı gercekten abartmıyorum ama heryer ıcın muhtesem !!!aklına neresı gelırse banyo lavabo mutfak dolapları toz alma yer silme koltuk tüllerde hıc leke kalmıyor.zaten denersenız hak vereceksınız

tüm marketlerde.üzerinde aspirin yazıyor.dün temzledım her yerı gercekten abartmıyorum ama heryer ıcın muhtesem !!!aklına neresı gelırse banyo lavabo mutfak dolapları toz alma yer silme koltuk tüllerde hıc leke kalmıyor.zaten denersenız hak vereceksınız

nilemaspirin sanırım netten baktım.tesekkürler.deneyeceğim

arkadaslar genel temızlık ıcın loc aldım ama daha önce hıc kullanmadım.nerelerde ve nasıl kullandıgınızı yazabılırmısınız.bırde sulandırmasını nasıl yapıyorsunuz..satın aldıgmız hazır su ıle sulandır demıstı satın aldıgım kısı?bılgısı olan varsa detaylı yazabılırmı.sımdıden tsk edıyorum arkadaslar....

Temizlik suyu sıcak olucak(çok sıcak su olmuycak)....Pompası olması lazım...Pompasına 1-2 kez bassanız yeter

Son düzenleme:
Temizlik suyu sıcak olucak(çok sıcak su olmuycak)....Pompası olması lazım...Pompasına 1-2 kez bassanız yeter

sagol arkadasım ama bu sıcak su dedıgın satın aldıgımız su mu yoksa çeşme suyu kullanabılırmıyız?bırde camasırlarda kullanıyormusun sen makınada?

X