Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün asprin adlı ürünle mutfak dolaplarımı ve fayanslarımı sildim pırıl pırıl oldular
merhaba bu aspırın adlı urunu nerde bulabılırım acaba
evımın musluk suları çok kıreclı maalesef.. muslukların ustu eger su damlacıgı kalırda kurulamazsam çok cırkın duruyor özelıkle bu durum misafir gelınce çok zor oluyor cunku mısafırın arkasından tekrar banyo yada wcye girip hemen kurlumak gerek ama mısafıre ayıp olucak bu seferde işte.. ne yapmam gerek..hangı marka temızlık malz.almalıyımkı artık bu sinir bozucu damla lekelerinden kurtulabilirim acaba??
ben cilit bang tavsiye ederim püskürtüyorsun siliyorsun duruluyoasun musluklar parlıyor
turuncusu banyo için yeşili mutfak için
ve son zamanla kampanya yapıyolar iki büyük şişe 10 lira gibi bişeye satın alabiliyosunuz
çok tşk ederim
bir deniyeyim bakayım ins işe yarar yoksa bi kiracı olarak evin musluklarını plastik olarak değiştircem :)
avrupa yakasında çağrı markette anadolu yakasında hakmar da var canım..
benim aldığım sır marka kırmızı püskürtmeli şişede..
bugün asprin adlı ürünle mutfak dolaplarımı ve fayanslarımı sildim pırıl pırıl oldular
canım hiç temizlik yapmak istemiyor(
mutfağı hallettim mayıştım kalkdım..
kızlar bir arkadaşım petra ürünleri satıyor. aralık indirimine girmişti ürünler. benim de mopa ihtiyacım vardı. dün mopum geldi ben de o iştahla bugün temizlik yapmaya karar verdim. süper bi şey. fiyatı biraz fazla ama sonucu görünce gerçekten verdiğim paraya değdi deim. şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)
canım biraz anlatırmısın nasıl bir ürün nerelerde kullandın?scott brıte kullanıyorum ben ama çok begenmedim