- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
organik bi kalıpken neden ithal olmasınKendine değer vermekle ilgisi yok. Evet haklısın ortak alan ortak iş yapılmalı ama işte şu saat kalkıp " ithal urunlerimle " kahvaltı yapıyorum demen neden ?
Marka mi sorulmuş ?
Tadı tuzu yok kız onlarınorganik bi kalıpken neden ithal olmasın
valla catır catır da yazarım missssssssssssss gibi ithal ürünlerle kahvaltı cok keyifli allahıma sükürler olsun allah kerkeze nasip etsin insallahh
Yaptıklarını anormal bi şey gibi anlatmana gerek yok ki bana göre aşırı sıradan çoğunu yapmak sıkıyor bile. Bn okurken üzüldüm doğrusu başka yapacak bi şeyin olmadığından yapıyorsun sanki...
Ya limoncuyu harbiden sevimli buluyorum .
Onun gezmesi, tozmasi, sporuna gitmesi , çalışmaması,vitrin bakması beni ilgilendirmiyor iyi ki de yapıyor...
Kaç kere geliyoruz dünyaya
Herkes kendini perişan edip ,saçlarını süpürge etmesi gerekmiyor.
Ama ithal ürünler harbi kafama takıldı ondan sordum :)
ahahahhah mis gibi brie peyniri yada camambert le kahvaltı harika :)))Ya limoncuyu harbiden sevimli buluyorum .
Onun gezmesi, tozmasi, sporuna gitmesi , çalışmaması,vitrin bakması beni ilgilendirmiyor iyi ki de yapıyor...
Kaç kere geliyoruz dünyaya
Herkes kendini perişan edip ,saçlarını süpürge etmesi gerekmiyor.
Ama ithal ürünler harbi kafama takıldı ondan sordum :)
yaaa olmaz olurmu lezzet patlaması valla benim icinTadı tuzu yok kız onların
ahahahhah mis gibi brie peyniri yada camambert le kahvaltı harika :)))
yaa ismi tescillicem organık bi kıstasken neden ithal olmasın :))kadın hayatını yaşıyor iyide yapıyor burada kocasına saçını süpürge yapanların sonunu da görüyoruz da ithal ürünler demeyeydi iyiydi
yaa ismi tescillicem organık bi kıstasken neden ithal olmasın :))
En azından kocamı ezmiyorum burda konularda ya da evliliğimi yerden yere vurup mutluluğu dışarıda aramıyorum... Sen anlıyorsundur bunları bi çok konusu olan eski üyemiz olarakAy allah aşkına bir şey sorucam konu zaten konuluktan çikti da
Sizde en fazla çalışıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum .
Hadi haftada 2 kitap bitir ..
Kadını eze eze suyunu çıkardınız da
Siz atom mu parcaliyorsunuz allasen?
Nedir bu hayat üzerinde imzanizi attığınız şey mesela .
Yuh be bunu da yapmış dediginiz ne var?
Lütfen kpss ye girip memurluktan bahsetmeyin eğer öyle bir şey varsa
Ya da üniversiteden.
Zira onu yapmayan yok .
Evlenmek matah bisey değil
Çocuk hiç değil..
Nedir sizi eşsiz yapıplimoncu28 i ezen hikâyeniz?
Sinir olsam da sempatik tarafın var kız:)yaaa olmaz olurmu lezzet patlaması valla benim icin
bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
En azından kocamı ezmiyorum burda konularda ya da evliliğimi yerden yere vurup mutluluğu dışarıda aramıyorum... Sen anlıyorsundur bunları bi çok konusu olan eski üyemiz olarakpolemiğe girmek istemiyorum seninle
Tlcde temizlik hastalarinidami izlettirsem ne2 cocugum var ve cogu zaman aksam calisiyorum, ben sabah kalkiyorum cocuklari giydirip iniyoruz asagi kahvalti hazirliyorum, oralari topluyorum. Cocuklar oynarken ben evi supurup cabucak toz aliyorum, yerleri 2 gunde bir paspasliyorum. Tuvaleti hergun siliyorum. Temizlik bitince oglumu okula goturuyorum, eve donunce kizimi yatiriyorum, bu arada yemegi hazirliyorum. Esimde oglumu okuldan alip geliyor hemmen hazirlanip ise gidiyorum. Işten donuncede koltukta az dinlenim diyorum odama gitmek zulum oluyo bana
Ama soyle birseyde var eşimi yemekteyiz programina alistirdim, bagimli oldu adamcagizhafta sonlari zhre_ dur ben yemegi yapayim diyor cok guzel bi tarif gordum programda diyor
Banyoyu 2 gunde bir temizliyorum yukarilari haftada 2 defa buyuk temizlikte haftada 1. Camasirlarda sepet dolunca yikar haftada 1 utu yapar katlarim
bak simdi yazcam gene kızcaklar adamların limon sosu bile sicilya limonlu o kadar yogun ve guzelki bide bizim limon sularımıza bakın asla kullanılmaz yani insan kullandımı aradaki farkı zaten anlıyoTadı tuzu yok kız onların
Oooo bel altı en sevdiğim
Tatlım bazı kadınlar farklıdır .
Hepimiz aynı tornadan çıkmış değiliz..
Sen sıradansındır
Ben sıradışı ...
Anladın sen onu
Polemik yapmıyorum demek
Sorduklarina cevap bulamadım demek ...
Limoncu kocasını eziyorsa
Herkesin aklı var fikri var gitsin boşansin.
Demek ki istemiyor.
Sizin cekemediginiz
Ulan bu kadar üstüne düşüyorum,gözünün içine bakıyorum,beni bırakmasın diye 40 takla atıyorum
Ama yine delimoncu28 gibi şanslı değilim
Sıradışı olmak sizin yaşantınız mı ayy almıyorum ben teşekkür ederim. Dik durmayı seviyorumOooo bel altı en sevdiğim
Tatlım bazı kadınlar farklıdır .
Hepimiz aynı tornadan çıkmış değiliz..
Sen sıradansındır
Ben sıradışı ...
Anladın sen onu
Polemik yapmıyorum demek
Sorduklarina cevap bulamadım demek ...
Limoncu kocasını eziyorsa
Herkesin aklı var fikri var gitsin boşansin.
Demek ki istemiyor.
Sizin cekemediginiz
Ulan bu kadar üstüne düşüyorum,gözünün içine bakıyorum,beni bırakmasın diye 40 takla atıyorum
Ama yine de limoncu gibi şanslı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?