Temizlik Derdi ev hanımları yoruma koşun

Çamaşırları akşam yatarken makineye atarım sabah işe gitmeden asarım eve gelince katlar kaldırırım.
Yemeğimi işten gelince yaparım. Tüm yemekler düdüklüde pişer. Hepsini çiğden koyarım. Yanına pilav ya da makarna.
Akşam yemekten sonra bulaşıkları hemen makineye yerleştiririz.
Hafta sonu büyük temizliği eşimle birlikte yaparız.
Camları yılda 3 kez anca silerim.
Ütü lazım olunca yapılır bizim evde :)
Akşam yatmadan oğlumun dağıttıklarını toplarım.
Kedimiz ve bebeğimiz olduğu için hafta içi 2 kere süpürürüm evi.
Banyoyu her banyodan sonra şöyle bir temizlerim.

Kendine değer vermekle ilgisi yok. Evet haklısın ortak alan ortak iş yapılmalı ama işte şu saat kalkıp " ithal urunlerimle " kahvaltı yapıyorum demen neden ?

Marka mi sorulmuş ?
organik bi kalıpken neden ithal olmasın
valla catır catır da yazarım missssssssssssss gibi ithal ürünlerle kahvaltı cok keyifli allahıma sükürler olsun allah kerkeze nasip etsin insallahh

Ay allah aşkına bir şey sorucam konu zaten konuluktan çikti da
Sizde en fazla çalışıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum .
Hadi haftada 2 kitap bitir ..
Kadını eze eze suyunu çıkardınız da
Siz atom mu parcaliyorsunuz allasen?
Nedir bu hayat üzerinde imzanizi attığınız şey mesela .
Yuh be bunu da yapmış dediginiz ne var?
Lütfen kpss ye girip memurluktan bahsetmeyin eğer öyle bir şey varsa
Ya da üniversiteden.
Zira onu yapmayan yok .
Evlenmek matah bisey değil
Çocuk hiç değil..
Nedir sizi eşsiz yapıp limoncu28 i ezen hikâyeniz?

kadın hayatını yaşıyor iyide yapıyor burada kocasına saçını süpürge yapanların sonunu da görüyoruz da ithal ürünler demeyeydi iyiydi

ahahahhah mis gibi brie peyniri yada camambert le kahvaltı harika :)))

2 senedir ücretsiz izindeyim ikiz bebeklerin var diye. Dört beş aydır haftalık temizliği mi Ben kendim yapıyorum bebeklerimle. Pazardan karışan dolap varsa düzenliyorum. Pazartesi temizlik yapıyorum. Haftada Sadece bir kere her taraf siliyorum.
Hafta içi büyük okula gittiği için evde rahatsız olsun istemiyorum

Cam silme balkon yıkama oğlanın ödevlerini yaptırma sadece eşimin işidir okul zamanı.

Her gün sabah 7. 7.30 arası kalkarım. Tuvalete banyoya bir yıkarım. Toz alırım. Kahvaltı hazırlarım. Bu arada herkes uyanmış olur. Sofrayı otururuz kahvaltıya.

Eşim ve oğlum gider okula. Ben kahvaltı sofrasını toplarım evi süpürürüm. Bebeklerimle oynarım. Onlar Uyuyunca da yemek yaparım. Hastalık vesaire olmazsa günlük rutinimiz budur. Hafta içi kesinlikle misafir kabul etmem gezmeye gitmem.

Akşam yemeğinden sonra eşim çocuklara bakar ben spor yaparım.

Utuyu Haftada iki kere az az yapıyorum genelde lazım olduğu vakit hemen bir şey çıkarıp ütülüyorum.

Bu kadar işe ev temiz durmuyor açıkçası özellikle çok dağılıyor.
3 çocuklu evde bu kadar oluyor.

İşe dönünce yardımcı kadın almayı düşünüyorum temizliğe.

En azından kocamı ezmiyorum burda konularda ya da evliliğimi yerden yere vurup mutluluğu dışarıda aramıyorum... Sen anlıyorsundur bunları bi çok konusu olan eski üyemiz olarak polemiğe girmek istemiyorum seninle

Parti kur oy verelim be limoncu. Cidden seviyorum ben seni.

Bu arada bizde kim ne denk gelirse o yapıyor, diğeri çocuk bakıyor. Ama genelde ev işi bende. Haftaya bölüyorum onu da. Pazartesi büyük temizlik yani sil süpür toz al, salı çamaşır, perşembe ptesi banyo falan. Mutfak cam perde vs ne zaman denk gelirsem. Kendimi parçalamıyorum ev işi için.

En azından kocamı ezmiyorum burda konularda ya da evliliğimi yerden yere vurup mutluluğu dışarıda aramıyorum... Sen anlıyorsundur bunları bi çok konusu olan eski üyemiz olarak polemiğe girmek istemiyorum seninle

Oooo bel altı en sevdiğim
Tatlım bazı kadınlar farklıdır .
Hepimiz aynı tornadan çıkmış değiliz..
Sen sıradansındır
Ben sıradışı ...
Anladın sen onu
Polemik yapmıyorum demek
Sorduklarina cevap bulamadım demek ...
Limoncu kocasını eziyorsa
Herkesin aklı var fikri var gitsin boşansin.
Demek ki istemiyor.
Sizin cekemediginiz
Ulan bu kadar üstüne düşüyorum,gözünün içine bakıyorum,beni bırakmasın diye 40 takla atıyorum
Ama yine de limoncu28 gibi şanslı değilim

Tlcde temizlik hastalarinidami izlettirsem ne

Tadı tuzu yok kız onların
bak simdi yazcam gene kızcaklar adamların limon sosu bile sicilya limonlu o kadar yogun ve guzelki bide bizim limon sularımıza bakın asla kullanılmaz yani insan kullandımı aradaki farkı zaten anlıyo

bu cikolatada öyle fransadaki yada belcikadaki cikolatyala ki aynı marka bile olsa burdaki nasıl farklı biizm ülkerin beyaz cikolatasını ben cok beyenirim mecburen alman ürünlerim bitince ama icinde bi sürü katkı maddesi var ama schogetten üzümlü ve beyaz cikolatalısı cok iyi godiva da öyle

yada kinder cikolataları bile burdakilerin tadi aynı degil yani imkanım el verdigince giden kim varsa 20 30 euro verirp istediklerimi hep getirtirim allah razı olsun

Sıradışı olmak sizin yaşantınız mı ayy almıyorum ben teşekkür ederim. Dik durmayı seviyorum kocamdan yeteri ilgiyi sevgiyi saygıyı gördüğüm için gözünün içine bakmama gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…