- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 23
- 38
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
Kendine değer verdiğin için değil bencil olduğun için kızıyorlardır büyük ihtimalle. Çamaşır suyunu sen koklama ama eşin koklasın dimi? En iyisi eve çamaşır suyu sokmayın zaten çok zararlı.valla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))
allah askina siz gercek misiniz.ne demek erken uyanamam ulkemde hala bu dusuncede olan kadinlari gordukce hem kiziyor hem uzuluyorum.siz neden geleceginizi bir adamin vicdanina merhametine gunun sonunda aklinin karismasi birakiyorsunuz demis mehmet aslantug ah ne guzel demis.lutfen bu kafadan cikin uni mezunu olmasaniz da bi işte calisin butun gun evde oturmayin.bizim kendini gelistiren calisan kadinlara ihtiyacimiz var.siz disardan koca parasi yiyip gezen tozan biri olarak gorunuyorsunuz lutfen kendinize bunu yapmayinyok canım ben calıssam varya oooooo zaten evli kalmam kendimi biliyorum esimi cok ezerim
aaa ama meslegi olan kadın tabiki calıssın o kadar üni okumussun neden evde oturasın ama ben kendime göre is bulamadım cünkü evlilikle calısmak cok zor yani ben yapamıyorum erken kalkmak zaten baslı basına bi is
isten yana sansım olmadı yani pek
Elbette insanin onceligi her zaman kendisi olmali ve zor isleri erkeklerin yapmasi gerektigine katiliyorum. Mesela ben hayatta buyuk meyve sebze bike kesmem, onun gucuyle benimki bir degil. Kendimi de yoramambak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
temizlik derken elektriik süpürgesini calıstırdım bulasıkları attım simdi yemek yapmıyım degil bi odayı camdna kapısını halısındna koltuguna demek istedim bi salon yada yatak odası insanın 3 saatibi alyo detaylı yaptın mı o zamanlar yemek yapmam haa keyfime evde yemek varken yemedigim olur canım bisey ister yemek sepeti ne güne duruyo ama haftada 4 5 gun yemek olur ille ha kimi balık olur kimi köfte ama ille sulu yemek te olurben günlere gitmiyorum ya da vitrin bakmıyorum demedim!!! ama evde iki kaşık yemek yapmayıp ayyy ben bugün bulaşıkları makıneye attım ya da ev süpürdüm yeter artık kalanı kocam yapsın demem. o kadar yorulduysam da çıkıp gezmem. ben çalışıyorum deli gibi temizlik te yapmıyorum haftaiçi işten gelince yemek yapar bulaşıklarımı yıkar sonra dinlenirim. haftasonunda da eşimle birlikte yaparız. eşiniz de bi insan. ona gösterdiğiniz saygı anlatımınızdan belli...kiii istediğiniz konseptte istediğinizi tabiki yaparsınız ama sizin kendinizi fazla sevmeniz karşınızdakini kullanmanız anlamına geliyor gibi.
Kitap da okusaydın neden kitap okunmalı örneğinin verildiğini anlardınyaa bu bi kıstas degil kitap ta okursun seri bi filmin vardır onuda izlersin yani haftalık yaptıgım seyler bunlar atla deve degil yani ben zevk alıyorum valla ondan yazdım simdi beni tanımıyosun sen belki eskilerden beni bildikleri icin onlara normal geliyo
siz evde calismiyorsunuz ki ya geziyormussunuz ya uyuyormussunuz yada olan işleride esinize yaptiriyorsunuzaman ben o esimi bırakmıyımda bak sen o ne anasının gözü ben malımı bililrim haa bak erkek yardım etmelidir konusunda hala aynıyım nedir yani o calısıyo diye bizde evde calısıyoruz hem evde hizmey hem kocaya hizmet sen anladın onu
valla simdiki aklım olsa zaten ya cok entellektüel bi adam alırım yada yabancı biriyle evlenirim bizimkiler cok bagnaz bunları onun kafasın sokana kadar ne ugrastım
Ya sen pis kocam diye boy boy konular açmadın mı e ama bütün temizliği kocan yapıyorbak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
gelelim temizlige
bızde ev hep bırlıkte temızlenır rutınımde gunluktur
hergun yer supurulur toz alınır sılınır banyo wc mutfak cıflenır
her hafta cam sılınır
her ay perde yukanır duvarlar sılınır
dolap ıclerı habıre elım degdıkce cıkarılır evımde kullanmadıgım 1 tane fazla esyam yok ve herseyım dolap ıcı duzenleyıcı kutularda oldugu ıcın tum evı cıkarsam mutfak ve tum dolapları 2 saatımı alır maksımum
evde az esya kutulu duzen oldugu ıcın ve gunluk temızlık oldugu ıcın evden tasındıgımda evı yerlestırmem bıle 4 saatımı almıstı oyle dıyeyım anla...
baza altında yorgan yastıklar vagumlu hurclaarda pek katlı kıyafetım yok pıjamalarım bıle askıda asılı bırtek ıc gıyım katlı 1 cekmece de cunku cok kıyafetde yıgmam 2 kapaklı gardılop bende 2 kapaklı esımde gardılobun gerı kalanı bos
3 yasında kızım var onun oyuncakları bıle kutularda hepsını bırden cıkarmam yarısı odasındaysa yarısı kılıtlı kutuda donusumlu oynatırım kı usanmasın oyuncaklarıyla dıye bu odasını tertıplı tutmasına da sebep olur bırde benden gordugu ıcın heralde aldıgını hemen ısı bıtınce yerıne koyar ... bızde herseyın yerı var herkes bılır yerınden baska bır yere konmaz en bastan sagladık duzenı
cam silme esıme aıt perde asma esıme aıt bazen yerlerı o supurur
az esya cok huzur ...
ben günlere gitmiyorum ya da vitrin bakmıyorum demedim!!! ama evde iki kaşık yemek yapmayıp ayyy ben bugün bulaşıkları makıneye attım ya da ev süpürdüm yeter artık kalanı kocam yapsın demem. o kadar yorulduysam da çıkıp gezmem. ben çalışıyorum deli gibi temizlik te yapmıyorum haftaiçi işten gelince yemek yapar bulaşıklarımı yıkar sonra dinlenirim. haftasonunda da eşimle birlikte yaparız. eşiniz de bi insan. ona gösterdiğiniz saygı anlatımınızdan belli...kiii istediğiniz konseptte istediğinizi tabiki yaparsınız ama sizin kendinizi fazla sevmeniz karşınızdakini kullanmanız anlamına geliyor gibi.
limoncu28 geri kalanı beni ilgilendirmiyor da ithal ürünlerimle kahvaltı ediyorum ne demek
Yanı eminim hicbirimiz hayvan derisine bastırılmış peynir ya da salca kavurup ekmek banmıyoruzdur da Allah aşkına onun üstünü niye basa basa söyledin
bak orda gülücük koydum bana takılan zavallılar icin :)) ithal derken aslında gercketen ithal cünkü macro center bayılıyorum
tüm fransız peynirlerim orda
makedonra ajvarım
almanya egeturk sosislerim bizimkiler sosis bile degil
tabi bunu baska ithal satan bi yerden aldım macro da ne yazıkki yokk
haa sırf ıthal degililm tabi grevyarli bi omlet offff misss yaparım
yada pestp soslu buffola offf gezidr zeytinyagını yanına biraz domates öf öf öff misss
ev hanımı olsam tam da hayalini kurduğum hayat ama çalışıyorumKonuya yorum yapamadım:) 2 kızım var kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlarım onları okula gönderdikten sonra çamaşır bulaşık makinesi çalışır doluysa eğer. Yoksa yataklat ortalığı toparlarım sil süpür toz al wc banyo yemek saat 12 dedi mi biter kalan vakitte benim oluyor
ne oldu kıs fesat adam ediyoz iste söylüyoz yapıyo esim cokkkkkkkkkkkkkk iyi degil diye dip not yazdım sadece simdi kuralları buYa sen pis kocam diye boy boy konular açmadın mı e ama bütün temizliği kocan yapıyorayda bir wc temizlemeye girmek istemiyorum zaten kocana laf edene kadar bi dœn kendine bak
İthal ürünler hangileri anlatsana biraz
Neyse konu sahibi ortalama haftada bir detaylı temizlik yapsam 2 günde bir el süpürgesiyle süpürsen yeteröyle her gün sil süpü işleriyle anca ömründen çalarsın annem yıllarca yaptı ne oldu şimdi olmayan hastalığı yok hala yapayım derdinde
Yaptıklarını anormal bi şey gibi anlatmana gerek yok ki bana göre aşırı sıradan çoğunu yapmak sıkıyor bile. Bn okurken üzüldüm doğrusu başka yapacak bi şeyin olmadığından yapıyorsun sanki...yaa bu bi kıstas degil kitap ta okursun seri bi filmin vardır onuda izlersin yani haftalık yaptıgım seyler bunlar atla deve degil yani ben zevk alıyorum valla ondan yazdım simdi beni tanımıyosun sen belki eskilerden beni bildikleri icin onlara normal geliyo
bunu bize neden yaptınız witch hunt,gerek var mıydı
valla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))
kız gunluk isleri yaparmı o kadar saf degil :))) 2 hafta bi felansiz evde calismiyorsunuz ki ya geziyormussunuz ya uyuyormussunuz yada olan işleride esinize yaptiriyorsunuz
Mutlu olarak yaptıktan sonra çalışmakta çalışmamakta güzel.:) inşallah hayallerine en güzel şekilde ulaşırsınev hanımı olsam tam da hayalini kurduğum hayat ama çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?