Temizlik Derdi ev hanımları yoruma koşun

Temizlik konusunda Türk erkeği standartı üstünde eşiniz. burdaki kadınların eşlerine bu işi yaptıracaklarına inanmıyorum. yerdeki çorabı bile kaldırmayan erkekler topluluğu çünkü. ya da bunları yaptırmak için herhangi bir taktiğiniz var mı :))

valla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))
Kendine değer verdiğin için değil bencil olduğun için kızıyorlardır büyük ihtimalle. Çamaşır suyunu sen koklama ama eşin koklasın dimi? En iyisi eve çamaşır suyu sokmayın zaten çok zararlı.

allah askina siz gercek misiniz.ne demek erken uyanamam ulkemde hala bu dusuncede olan kadinlari gordukce hem kiziyor hem uzuluyorum.siz neden geleceginizi bir adamin vicdanina merhametine gunun sonunda aklinin karismasi birakiyorsunuz demis mehmet aslantug ah ne guzel demis.lutfen bu kafadan cikin uni mezunu olmasaniz da bi işte calisin butun gun evde oturmayin.bizim kendini gelistiren calisan kadinlara ihtiyacimiz var.siz disardan koca parasi yiyip gezen tozan biri olarak gorunuyorsunuz lutfen kendinize bunu yapmayin

Elbette insanin onceligi her zaman kendisi olmali ve zor isleri erkeklerin yapmasi gerektigine katiliyorum. Mesela ben hayatta buyuk meyve sebze bike kesmem, onun gucuyle benimki bir degil. Kendimi de yoramam

temizlik derken elektriik süpürgesini calıstırdım bulasıkları attım simdi yemek yapmıyım degil bi odayı camdna kapısını halısındna koltuguna demek istedim bi salon yada yatak odası insanın 3 saatibi alyo detaylı yaptın mı o zamanlar yemek yapmam haa keyfime evde yemek varken yemedigim olur canım bisey ister yemek sepeti ne güne duruyo ama haftada 4 5 gun yemek olur ille ha kimi balık olur kimi köfte ama ille sulu yemek te olur

yemek yaparım ama yapmayı pek sevmem cok yorulduysam o aksma kimseye yemek yapamam kırsın yumurta yesin kölemiyiz yaa calısmıyosak evde tonla is var camsasır yıka katla ütü yap yerlestir bile saatler sürer

Kitap da okusaydın neden kitap okunmalı örneğinin verildiğini anlardın

siz evde calismiyorsunuz ki ya geziyormussunuz ya uyuyormussunuz yada olan işleride esinize yaptiriyorsunuz

Ya sen pis kocam diye boy boy konular açmadın mı e ama bütün temizliği kocan yapıyor ayda bir wc temizlemeye girmek istemiyorum zaten kocana laf edene kadar bi dœn kendine bak
İthal ürünler hangileri anlatsana biraz

Neyse konu sahibi ortalama haftada bir detaylı temizlik yapsam 2 günde bir el süpürgesiyle süpürsen yeter öyle her gün sil süpü işleriyle anca ömründen çalarsın annem yıllarca yaptı ne oldu şimdi olmayan hastalığı yok hala yapayım derdinde

bütün yaptıklarınız çok mantıklı ama her ay duvar silmek biraz fazla sanki. eşyanın azlığı konusuna katılıyorum. benimde ıvır zıvır eşyam yok. almamda hayatta. temizlik zor gelmiyor o yüzden. akıllı kadının hali başka :)

Sizi neden bu kadar hirslandiriyor bu?
Yok ne işe yararsin sen filan denmiş...
Onun sporunun, gezmesinin parasi sizden cikmadigina gore ne ise yaradigini sormak sizlere mi kaldi? Eger kadin duzeninden mutluysa, adam da avukat aramiyorsa size ne?
Evet ben de spora gidiyorum, temizligi fazla yaptiysam yorulduysam yemek yapmayabilirim. Yemek yapmayip yorgunken disari da cikarim yahu Size neee?

bunu bize neden yaptınız witch hunt,gerek var mıydı

2 cocugum var ve cogu zaman aksam calisiyorum, ben sabah kalkiyorum cocuklari giydirip iniyoruz asagi kahvalti hazirliyorum, oralari topluyorum. Cocuklar oynarken ben evi supurup cabucak toz aliyorum, yerleri 2 gunde bir paspasliyorum. Tuvaleti hergun siliyorum. Temizlik bitince oglumu okula goturuyorum, eve donunce kizimi yatiriyorum, bu arada yemegi hazirliyorum. Esimde oglumu okuldan alip geliyor hemmen hazirlanip ise gidiyorum. Işten donuncede koltukta az dinlenim diyorum odama gitmek zulum oluyo bana
Ama soyle birseyde var eşimi yemekteyiz programina alistirdim, bagimli oldu adamcagiz hafta sonlari zhre_ dur ben yemegi yapayim diyor cok guzel bi tarif gordum programda diyor

Banyoyu 2 gunde bir temizliyorum yukarilari haftada 2 defa buyuk temizlikte haftada 1. Camasirlarda sepet dolunca yikar haftada 1 utu yapar katlarim

ev hanımı olsam tam da hayalini kurduğum hayat ama çalışıyorum

ne oldu kıs fesat adam ediyoz iste söylüyoz yapıyo esim cokkkkkkkkkkkkkk iyi degil diye dip not yazdım sadece simdi kuralları bu

çalışan biri olarak ben biraz daha zorlanıyorum. her akşam yemekten sonra süpürge tutarım. tuvalet banyo takıntım var yorgunda olsam her akşam yıkarım. akşamdan evi derli toplu bırakmaya çalışırım. hafta sonuda dip temizliği yaparım her cumartesi. sürekli yaptığım için çok kirlenmiyor. mutfak dolaplarını 3 ayda bir silerim.eskiden ayda bir silerdim ama 3 ay gidiyor artık. temizlikçi tutmak istedim iki defa ama baştan sağma yapıyor bana öylesi denk geldi. mecbur kendim yapıyorum. ama düzen tutturdum çok şükür yetişiyor. 3 yaşındaki oğlumla biraz zorlanıyorum tabi

Yaptıklarını anormal bi şey gibi anlatmana gerek yok ki bana göre aşırı sıradan çoğunu yapmak sıkıyor bile. Bn okurken üzüldüm doğrusu başka yapacak bi şeyin olmadığından yapıyorsun sanki...

bunu bize neden yaptınız witch hunt,gerek var mıydı

Ya limoncuyu harbiden sevimli buluyorum .
Onun gezmesi, tozmasi, sporuna gitmesi , çalışmaması,vitrin bakması beni ilgilendirmiyor iyi ki de yapıyor...
Kaç kere geliyoruz dünyaya
Herkes kendini perişan edip ,saçlarını süpürge etmesi gerekmiyor.
Ama ithal ürünler harbi kafama takıldı ondan sordum :)

valla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))

Kendine değer vermekle ilgisi yok. Evet haklısın ortak alan ortak iş yapılmalı ama işte şu saat kalkıp " ithal urunlerimle " kahvaltı yapıyorum demen neden ?

Marka mi sorulmuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…