- Konu Sahibi Dertli Gizem
hayran oldum düzeninize dolap duzenleyicisi örnek foto atabilir misiniz birde calisiyor musunuz

Bunun içinde fular ve kemerler var mesela

Kiler dolabım
Gömme dolap içinde eşyalarım faturalar garanti kutuları dikiş seti kırtasiye eşyaları önemli evraklar diploma tapu gibi ecza kutusu yılbaşı ve doğum günü süsleri yedek ampül ve mumlar elektronık cıhazlar yanı kumanda modem gibi eşyalar var

Balkonu kapattirdik oraya kızımın eski komidinini koydum içine matkap uzatma kablosu tornavida pense gibi şeyler koydum o teneke kutularda da alet hedevat var vidalar çiviler silikonlar falan :)
Vestiyer içinde ayakkabılık bölümünde tüm terlik ve ayakkabilarimiz ayakkabı kutularinda şeffaf plastik olan ama ışığı açamıyorum çocuk uyanır diye ...
Çantalarım için çanta askıları var mesela dolap kapağı içine veya kapı arkasına takiyorsunuz tüm çantalar sıralı
Vestiyer içine gardilob askısı aldım alüminyum boru onu çaktım kaban ve mantolar askıda ... Bunun gibi .
Mesela mutfak çekmecemden bir örnek

Herkesin en karışık olduğu çekmece bende az öz :) bunun gibi
Baza altım komple hurclu vagumlu hurclara yorgan ve yastıkları aynı boy koydum hepsini üst üste koyup kumaş bir hurca yerleştirdim bazayi kaldirinca 3 sağ 3 sol 6 hurç görülür ama içini açınca yastıklar yorganlar minderler nevresim takımları yatak örtüleri yedek perdeler çıkar :)
Son düzenleme: