temizliğe giden hanımlar

ya neden özür dileyeyim kot ve cropla gitsem rahat eder miyim diye sorduğum için mi? Sanki transparanla gideyim mi diye sormuşum.
Ya sen konuyu detaylı anlatmamışsın temizlik ,crop falan deyince ben eve gelen ablayı böyle hayal ettim ne alaka dalga geçiyor heralde dedim

ya neden özür dileyeyim kot ve cropla gitsem rahat eder miyim diye sorduğum için mi? Sanki transparanla gideyim mi diye sormuşum.

Arkadaşım ofis ortamında da temizliğe gitsen crop giyilmez
Çalıştığın yer kendi ofisin değilse temizlik hariç başka işte bile çalışsan crop top giyip gideceğin iş yeri çok azdır.

Bak özellikle çiçekli eski donlardan alıyorsun. Üstüne crop offf enişte beye cam silerken ayağınla bir frikik tamamdır afjkkkk
Ajshshshhshs
Evdekine iyi hoş da dışarıdan görenler ‘kaçamak’ olarak adlandırıp basıldık diye itfaiyeyi camda çıplak kadın var ihbarıyla aramasın
Ben de crop kazakları hiç anlamam mesela montun altına bile giysem bile mont soğuk soğuk değiyor göbeğime
O soğukta kesin 5 dakika sonra üşütürüm.
Ben insanlığın göz sağlığı adına istesem de giyemem zaten
15 sene önceki popoyu örten hatta aşan, salaş sokak stilinde kaldım.
Crop giysem anca elbise üzerine

Abooo beyini neden soruyor ki

"Beyim bana geliyor sana değil "deseydin

Kot ile temizlik mi yapilir..temizlikte hizli olmak zorundasiniz..

Beyimi yikamak benim gorevim deseydin ya kuzum

Konuyu okuyunca gözümün önüne istemsizce küçük Emrah filmlerindeki temizliğe giden anne rolü geldi

Eşofman ve bir t-shirt giyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…