Ya sen konuyu detaylı anlatmamışsın temizlik ,crop falan deyince ben eve gelen ablayı böyle hayal ettim ne alaka dalga geçiyor heralde dedimya neden özür dileyeyim kot ve cropla gitsem rahat eder miyim diye sorduğum için mi? Sanki transparanla gideyim mi diye sormuşum.
Onlar sevgili ya da karı kocadır. Buda ciddi ciddi temizliğe gidiyorOoooo ooo canım ona bakarsan fantazi kıyafetler giyip temizlik yapanlar da var da tabi onların amaç başkatövbe tövbe
ya neden özür dileyeyim kot ve cropla gitsem rahat eder miyim diye sorduğum için mi? Sanki transparanla gideyim mi diye sormuşum.
AjshshshhshsBak özellikle çiçekli eski donlardan alıyorsun. Üstüne crop offfenişte beye cam silerken ayağınla bir frikik tamamdır afjkkkk
Ben insanlığın göz sağlığı adına istesem de giyemem zatenBen de crop kazakları hiç anlamam mesela montun altına bile giysem bile mont soğuk soğuk değiyor göbeğime
O soğukta kesin 5 dakika sonra üşütürüm.
İşte iyi niyet işte asalet işte insanlık işte saf ruhBilmiyorum ben hafif saftiriklik sezdim.
Ya ahahhahahahhahahahahhaBen de millet bu cropları topları nerede giyiyor diye merak ediyordum meğer temizlik yaparkenmiş.
Hemen edineyim birkaç tane gözüm göbeğim açılsın ferah ferah
Elbise üstü crop hayal ettim agahhshshshshhshshshBen insanlığın göz sağlığı adına istesem de giyemem zaten
15 sene önceki popoyu örten hatta aşan, salaş sokak stilinde kaldım.
Crop giysem anca elbise üzerine
Abooobanada bir şirketten yabancı uyruklu bir bayan gelmişti tayt ve transparan bir tişort ile. sorna camı o kıyafetler ile silmeye kalkınca bir baktım ki tüm site aşagıda bizim eve bakıyorlar şaka gibi sonra ona kendi eski kıyafetlerimden verdim ve bayan şimdiye kadar kimse beni uyarmadı dedi. Ama akşama kadar da sordu beyin ne zaman gelir diye. bu yaşanmış bir olay bunu paylaşmak istedim .
Ya ahahahahhaajs Beni öldürecek bu hatunlar bugünCrop ve dar kotbence uygun.
Ama oyle giderseniz temizlik yapmaniza da gerek kalmayabilir. Temiz is
"Beyim bana geliyor sana değil "deseydinbanada bir şirketten yabancı uyruklu bir bayan gelmişti tayt ve transparan bir tişort ile. sorna camı o kıyafetler ile silmeye kalkınca bir baktım ki tüm site aşagıda bizim eve bakıyorlar şaka gibi sonra ona kendi eski kıyafetlerimden verdim ve bayan şimdiye kadar kimse beni uyarmadı dedi. Ama akşama kadar da sordu beyin ne zaman gelir diye. bu yaşanmış bir olay bunu paylaşmak istedim .
Beyimi yikamak benim gorevim deseydin ya kuzumbanada bir şirketten yabancı uyruklu bir bayan gelmişti tayt ve transparan bir tişort ile. sorna camı o kıyafetler ile silmeye kalkınca bir baktım ki tüm site aşagıda bizim eve bakıyorlar şaka gibi sonra ona kendi eski kıyafetlerimden verdim ve bayan şimdiye kadar kimse beni uyarmadı dedi. Ama akşama kadar da sordu beyin ne zaman gelir diye. bu yaşanmış bir olay bunu paylaşmak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?