• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizliğe giden hanımlar

:KK70:Ben konuya şaşırmadım. Ben bir komşumun tanıdıgı bir kızı yardımcı olarak çağırmıştım. İşteydim annem açmış kapıyı. Kızım üstünü değiştirirken arka odayı kullanırsın demiş. Yoo bu benim temizlik kıyafetim demiş. Temizlik kıyafeti dediği kenarları tüllü şerit tayt ve göbeği açık tişört:KK53: ama bir temizlik yaptı varya görmeniz lazım ben hayatımda bu kızdan daha iyi temizlik yapan kimseye rastlamadım abboww bal dök yala. Üniversite öğrencisiymiş Keşke şimdi de olsa babydoll giyse razıyım:KK70::KK45:

:KK70:Ben konuya şaşırmadım. Ben bir komşumun tanıdıgı bir kızı yardımcı olarak çağırmıştım. İşteydim annem açmış kapıyı. Kızım üstünü değiştirirken arka odayı kullanırsın demiş. Yoo bu benim temizlik kıyafetim demiş. Temizlik kıyafeti dediği kenarları tüllü şerit tayt ve göbeği açık tişört:KK53: ama bir temizlik yaptı varya görmeniz lazım ben hayatımda bu kızdan daha iyi temizlik yapan kimseye rastlamadım abboww bal dök yala. Üniversite öğrencisiymiş Keşke şimdi de olsa babydoll giyse razıyım:KK70::KK45:
Ya ahahahhahahhhahaha

Yok kız sütyensiz tişört ve altta sadece don:KK70:yardımcı kadın koronadan beridir gelemiyo benim üniformam bu:deli::eek::KK76:
Benzer kombinle üstte sporcu sütyen altta donla bir kere yazın ütü yapmaya kalktım, o günden beridir kocam yapıyor ütüyü.
Ya çok hoşuna gitti ya da görmeye tahammülü olmadı o görüntüyü bilemiyorum :KK70:

Benzer kombinle üstte sporcu sütyen altta donla bir kere yazın ütü yapmaya kalktım, o günden beridir kocam yapıyor ütüyü.
Ya çok hoşuna gitti ya da görmeye tahammülü olmadı o görüntüyü bilemiyorum :KK70:
Hadisin len ordan :KK70: bayılmıştır yakında sana bi kostüm gelebilir ha benden söylemesi :KK70::KK53:katya portakal suyumu getir :KK70:uuuuu beybi beybi uuuu beybi Beybi:KK49::KK59::KK53::KK53:

Eklentiler

• Screenshot_20201127-152129.jpg
    Screenshot_20201127-152129.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben 3 çocuklu ve dul bir hanfendüyüm ancak çiçekli pamuk don bundan sonrası hahaha :KK53: :KK70:
Aksine, şaka bir yana hem koca kişisine hem de çevreme daima söylediğim şeydir bu.
Çocuklu bekar kadın oldukça iyi bir seçenek erkekler için.
Hazır yapılmış ve masrafları ölene kadar babaları tarafından karşılanacak çocuklar var.
E kadın sevgilisiyle sadece gezecek tozacak, bir beklenti ya da talep yok.
Daha nolsun, suyundan da koyalım mı?

Aksine, şaka bir yana hem koca kişisine hem de çevreme daima söylediğim şeydir bu.
Çocuklu bekar kadın oldukça iyi bir seçenek erkekler için.
Hazır yapılmış ve masrafları ölene kadar babaları tarafından karşılanacak çocuklar var.
E kadın sevgilisiyle sadece gezecek tozacak, bir beklenti ya da talep yok.
Daha nolsun, suyundan da koyalım mı?
Valla varsa alırım bi dal :KK53: :KK59:

Bir arkadaşım don sütyen giyeceklerini ütülerken göbeğini yakmıştı o geldi aklıma :D:D

temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız

:işsiz::olamaz:
valla bizim okuldaki temizlik görevlisi böyle giyiniyor. Bunun göbeği kapalı hali saçı başı aynı. bende depresyonda olduğum için pacozluğun zirvesindeyim gelen veliler beni temizlikci arkadaşı öğretmen sanıyor. Ama ben mutlu oluyorum temizlik isi yapiyorum nasılsa diye bakımsız gezmiyor. bende bazen temizlik yaparken buluyorum kendimi gerçi bazen iş buydurmaya çekiniyorum.:temizlik::cry::KK57::rolleyes:

Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
Valla benim aldigim kadinlar salvar giyiyor isi bittikten sonra da ustlerini degistiriyorlar kotla falan temizlik yapamazsiniz

Back