• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizliğe giden hanımlar

Kızlar öyle demeyin ben bir gün şirketten bir temizlikçi aldım. Eşim evdeydi 2 saat sonrası ben gelecektim. Bir geldim ki sanırım 2 metre falan upuzun, yabancı ve tayt crop giymiş, makyajlı bir kız :KK70: sen otur bi kahve iç ben yaparım gerisini diyesim gelmişti.
Temizlikçi maceram böylece son buldu:KK70:

Herhalde eşime "ohh valla normalde gezmek için can atarsın bugün de evde durasın gelmiş neden acaba" der bütün gün başının etini yerdim kıskançlıktan :D

banada bir şirketten yabancı uyruklu bir bayan gelmişti tayt ve transparan bir tişort ile. sorna camı o kıyafetler ile silmeye kalkınca bir baktım ki tüm site aşagıda bizim eve bakıyorlar şaka gibi sonra ona kendi eski kıyafetlerimden verdim ve bayan şimdiye kadar kimse beni uyarmadı dedi. Ama akşama kadar da sordu beyin ne zaman gelir diye. bu yaşanmış bir olay bunu paylaşmak istedim .

Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
Bence eşofman altı ve tişört giyebilirsiniz. Insallah kazancınız bol olsun. Hayırlı işlerle karsilasirsiniz

Ben genellikle evde temizlik yaparken jartiyer takım gıyerım, rahat oluyor efil efil hic terletmez, minik parcalardan olustugu ıcın. Bir de camasır suyu falan diyenler olmus sasırdım yahu aa hangi cagdayız ben genellıkle agız gargarası ve sac kremıyle temızlık yaparım cillop gıbı olur tavan araları ve camaşır ipi:işsiz:

ya cok tatlısınız kızlar bayagı rahat seyler gıyın camasır suyu lekesı olur demıssınız

konu sahıbı yaptıgınız sey ıcın arkadaslardan ozur dıleyın bence

Sirf arkadaslardan mi ozur dilemeli ?
Tam tersi alninin teriyle , emegiyle evlerde calisan tum kadinlardan ozur dilemeliama boyle konu acan birinden bunu beklemek abes olur tabi

Dalga mi geciyorsunuz temizlige giden insanlarla ?
Ne kadar ayip ya
Onlar sizden bin kat daha akilli ve duzgun kadinlar
Kibliyorum sizi insallah forumdan atilirsiniz
verdiğim cevapları okusaydınız bunu yazmazdınız.Kimseyle dalga geçmiyorum.Bende zaten bu işi yapacağım neden dalga geçeyim?

Sirf arkadaslardan mi ozur dilemeli ?
Tam tersi alninin teriyle , emegiyle evlerde calisan tum kadinlardan ozur dilemeliama boyle konu acan birinden bunu beklemek abes olur tabi
ya neden özür dileyeyim kot ve cropla gitsem rahat eder miyim diye sorduğum için mi? Sanki transparanla gideyim mi diye sormuşum.

temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız

:işsiz::olamaz:
Aynen dalga geçiyor sanirim kendisi evde dar kotla temizlik yapıyor sanırsın. Ben yedek giysi aldım yardımcı ablaya hatta atlet falan da terli eve gitmesin hasta olmasın diye.

neden dalga gecıyorsunuz ?
canınız eglenmek ıstıyorsa tıktok acın sızı takıp edecek ılgılerını cekebılecegınız mutlaka bırılerı vardır
İlginç ilk defa seninle aynı fikirde değilim 🤔
Ben konu sahibinin bu konuda bilgisiz olduğu için özellikle sorduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi rahat bol bir eşofman altı üzerine de tişört giyip gidin derim.

Aynen dalga geçiyor sanirim kendisi evde dar kotla temizlik yapıyor sanırsın. Ben yedek giysi aldım yardımcı ablaya hatta atlet falan da terli eve gitmesin hasta olmasın diye.
Evde dar kotla yapmıyorum ama orası evim, dışarda nasıl yapılır bilmediğim için sordum.

Evet crop ve jean ile 🤷 cok mantikli gercekten , hic dalga gecmiyorsunuz
O zaman bu şekilde temizliğe gitsem bilmediğim için yine dalga geçmiş mi olacağım? Evimde şort Tşört yapıyorum temizliği ama burası başkasının bulunduğu başkasına ait bir yer sonuçta.Nasıl giyinmem gerekiyor diye fikir almak istedim.Hayır bu kadar linç edecek ne var anlamadım.

O zaman bu şekilde temizliğe gitsem bilmediğim için yine dalga geçmiş mi olacağım? Evimde şort Tşört yapıyorum temizliği ama burası başkasının bulunduğu başkasına ait bir yer sonuçta.Nasıl giyinmem gerekiyor diye fikir almak istedim.Hayır bu kadar linç edecek ne var anlamadım.
niye ev sahibi zengin mi?

Back