Ah ah emektar mesleğim benim yanınıza tayt tişört ya da şort tişört alırsanız daha iyi olur giderken normal gidin orada değiştirin ama gözden çıkaracağınız kıyafetler olsun çamaşır suyu vs gelebilir kot olmaz bence çünkü esnek olmanız lazımArkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
Bencede dalga geçiyor bizimle . Başka açıklaması olamaz . Belli bi yaşa gelmiş biri heralde temizlik için hangi kıyafet daha uygun bilebilirtemızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız
Crop olmaz başkasının evinde ayıp kaçar, sizin iş için en uygunu bralet.
Bilmiyorum ki merve hele şalvar falan demişler salvarla temizlik mi yapılır ben mutlaka bu kostümü giymeden 1 bardak dahi yıkayamam
Şundan giymeden temizlik mi yapan var arkadaşlar allaşkına saçmalamayın eşofman ne yaa
bu kıyafet bana fazla kapalı geldi. zorlamıyor mu sizi temizlikteBilmiyorum ki merve hele şalvar falan demişler salvarla temizlik mi yapılır ben mutlaka bu kostümü giymeden 1 bardak dahi yıkayamam
Merve hangi siteden aldın bunu ? Başka kostümler var mı ?
Şundan giymeden temizlik mi yapan var arkadaşlar allaşkına saçmalamayın eşofman ne yaa
Zorlaniyorum tabiki ama pencere flaan sildigim için daha açığını giyemiyorumbu kıyafet bana fazla kapalı geldi. zorlamıyor mu sizi temizlikte
Ya ahahahahhaajs Beni öldürecek bu hatunlar bugün
ayy çok üzüldüm ya şuanZorlaniyorum tabiki ama pencere flaan sildigim için daha açığını giyemiyorum
Biz şişkolar nü takılıyoruz, en rahat öyle zaten değil mi?Bir de belirtmiş tek erkek olacak diye.
Jean değil dar jean.
ben şişman hatunum bilmem crop falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?