temizliğe giden hanımlar

burada da yazarım tek erkek bulunan ofisimize yardıma gelen abla dışarı kıyafetleri ile gelir

odaya geçer bir eşofman tişört giyer

işini bitirir giyinir, işi varsa rujunu vs sürer ve gider

evime gelen yardımcım yıllardır şalvarı ve üstünde uzun kollu tişört ile gelir pardösüsünü çıkarır o kıyafetleri ile temizliği yapar aynı kıyafet ile gider

lakin hiç kot ile temizlik yapan görmedim çalıştığım yerlerde de crop ve temizlik zaten bir cümle içinde geçmez

gittiğiniz yerde üstünüzü değiştirmeye çekinebilirsiniz bunu anlarım ama yine de yedek alın dönüşte ıslak vs kalmayın

eşofman ile gidin üstüne uzun bir şeyler giyin uzun montunuz da varsa onu giyin

Ah ah emektar mesleğim benim yanınıza tayt tişört ya da şort tişört alırsanız daha iyi olur giderken normal gidin orada değiştirin ama gözden çıkaracağınız kıyafetler olsun çamaşır suyu vs gelebilir kot olmaz bence çünkü esnek olmanız lazım

Bencede dalga geçiyor bizimle . Başka açıklaması olamaz . Belli bi yaşa gelmiş biri heralde temizlik için hangi kıyafet daha uygun bilebilir

Ya ilk okuduğumda ben de dalga geçiyor sandım ama konu sahibi cidden saftirik galiba.
Of yorumlar yardı beni ya

Temizlik öyle ilk buluşmaya gider gibi yapılmaz.
Oldu olacak kotun altına file çorap da giyin
Daha önce temizlik yapmadığınız belli.
Eşofman ve bol bir tişört uygundur.

Dar kot pantolonla temizlik yapmak mı üstünüzde de büstiyer falan mı olur siz dizilerde mi sandınız kendinizi yahu temizlik yapacaksınız geçir polar donunu, şalvarını şaka şaka pantolonla temizlik olur mu eşofman altı tşört tunik rahat olur eğilip kalacaksınız dar kotla nasıl yapacaksınız yahu?

Bir de belirtmiş tek erkek olacak diye.
Jean değil dar jean.

ben şişman hatunum bilmem crop falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…