• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizliğe giden hanımlar

peki arkadaşlar yoruldum daha fazla kendimi açıklamaya çalışmayacağım.Konum kapanabilir teşekkürler.

İlginç ilk defa seninle aynı fikirde değilim 🤔
Ben konu sahibinin bu konuda bilgisiz olduğu için özellikle sorduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi rahat bol bir eşofman altı üzerine de tişört giyip gidin derim.
annesını, yurt, okul, cafe, awm lerde temızlık gorevlısını hıc temızlık yaparken gormese ,hayatında hıc temızlık yapmamıs olsa, omru hayatında hıc tv de bıle temızlık yapan bırıne denk gelmemısse bılmeyebılır evet :) buda ımkansız gorunuyor

herseyı gec oturdugu yerın tozunu alan ınsan nasıl rahat edecegını bılır :) dar jean crop ıle konuya gırdı :) utopik

Başta ben de dalga geçtiğinizi sanmıştım ama anladım sizi. Ev ortamında değil de büro ortamında temizlik yapacağınız için çok salaş giyinmek doğru olmayabilir diye düşündünüz sanırım. En iyisi eşofman ve tişört giymek hem sizin için daha rahat olur

Benim eve gelen bayan lastikli etek giyiyor. Onla gelip gidiyor. Benden sonra bir yere uğrayacaksa yanına düzgün kıyafet getiriyor. Giderken onları giyiyor.Çok zor iş Allah yardımcısı olsun çalışanların.

temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız

:işsiz::olamaz:
Hay allah razı olsun ben de nedir bu crop diyordum.

dese kı mom jean tshırt veya kazak gıysem olur mu
olur derım
desekı normal jean ustune swetshırt gıysem olur mu
olur derım
dese kı normal kıyafetle gıtsem orda temızlık ıcın yanımda goturdugum kıyafetı gıysem olur mu
ona da olur derım

dar jean crop gıysem dıyor normal jean degıl
dar jean
ve crop

temızlııge gıdılıyor kımse bu senenın modasını yakalamısmı dıye bakmayacak gıttıgınız yerde de kendı evlerınde temızlık yapan ınsanlar abıye smokın gıymıyor bıldıgınız dızı cıkmıs esofman gıyıyorlar

annesını, yurt, okul, cafe, awm lerde temızlık gorevlısını hıc temızlık yaparken gormese ,hayatında hıc temızlık yapmamıs olsa, omru hayatında hıc tv de bıle temızlık yapan bırıne denk gelmemısse bılmeyebılır evet :) buda ımkansız gorunuyor

herseyı gec oturdugu yerın tozunu alan ınsan nasıl rahat edecegını bılır :) dar jean crop ıle konuya gırdı :) utopik
Bilmiyorum ben hafif saftiriklik sezdim.

temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız

:işsiz::olamaz:
Ooooo ooo canım ona bakarsan fantazi kıyafetler giyip temizlik yapanlar da var da tabi onların amaç başka😁tövbe tövbe

Ben de millet bu cropları topları nerede giyiyor diye merak ediyordum meğer temizlik yaparkenmiş.
Hemen edineyim birkaç tane gözüm göbeğim açılsın ferah ferah😂
Bak özellikle çiçekli eski donlardan alıyorsun. Üstüne crop offf 😂 enişte beye cam silerken ayağınla bir frikik tamamdır afjkkkk

Dalga geçmek için konu açılmış. Hadi bilmiyor soruyor desek. Kot tişört giymeyi düşünüyorum derdin crop ne ya :KK12: Temizlik yapcağın yerde ki abi zengin mi ?

Dar jean diye de belirtiyor hani niye dar yani jean de geç crop ne la 🤣🤣🤣
Ya crop beni benden aldı zaten🤣ben de konuyu ihtiyaç sahibi bir arkadaş fikir soruyor diye açtım içinden crop çıktı

Ben de millet bu cropları topları nerede giyiyor diye merak ediyordum meğer temizlik yaparkenmiş.
Hemen edineyim birkaç tane gözüm göbeğim açılsın ferah ferah😂

Ben de crop kazakları hiç anlamam mesela montun altına bile giysem bile mont soğuk soğuk değiyor göbeğime:KK70:
O soğukta kesin 5 dakika sonra üşütürüm.

Evde dar kotla yapmıyorum ama orası evim, dışarda nasıl yapılır bilmediğim için sordum.
Dışarı dediginiz neresi nasıl bir yerde yapacaksınız temizliği? Eğer ev ortamı değil de ofis,kafe v.s bi yerde yapacaksanız kot ve sweat yeterli crop dediğin şey kısa oluyor rahat edemezsin

Back