annesını, yurt, okul, cafe, awm lerde temızlık gorevlısını hıc temızlık yaparken gormese ,hayatında hıc temızlık yapmamıs olsa, omru hayatında hıc tv de bıle temızlık yapan bırıne denk gelmemısse bılmeyebılır evet :) buda ımkansız gorunuyorİlginç ilk defa seninle aynı fikirde değilim
Ben konu sahibinin bu konuda bilgisiz olduğu için özellikle sorduğunu düşünüyorum.
Konu sahibi rahat bol bir eşofman altı üzerine de tişört giyip gidin derim.
Hay allah razı olsun ben de nedir bu crop diyordum.temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız
Temizliğe dar jean crop ile gitmeyen de pehhhDalga geçmek için konu açılmış. Hadi bilmiyor soruyor desek. Kot tişört giymeyi düşünüyorum derdin crop ne yaTemizlik yapcağın yerde ki abi zengin mi ?
Bilmiyorum ben hafif saftiriklik sezdim.annesını, yurt, okul, cafe, awm lerde temızlık gorevlısını hıc temızlık yaparken gormese ,hayatında hıc temızlık yapmamıs olsa, omru hayatında hıc tv de bıle temızlık yapan bırıne denk gelmemısse bılmeyebılır evet :) buda ımkansız gorunuyor
herseyı gec oturdugu yerın tozunu alan ınsan nasıl rahat edecegını bılır :) dar jean crop ıle konuya gırdı :) utopik
Dar jean diye de belirtiyor hani niye dar yani jean de geç crop ne laDalga mi geçiyorsun?
Yav bu havada insanin bir tarafları donar agjnkTemizliğe dar jean crop ile gitmeyen de pehhh
Ooooo ooo canım ona bakarsan fantazi kıyafetler giyip temizlik yapanlar da var da tabi onların amaç başkatemızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız
Bak özellikle çiçekli eski donlardan alıyorsun. Üstüne crop offfBen de millet bu cropları topları nerede giyiyor diye merak ediyordum meğer temizlik yaparkenmiş.
Hemen edineyim birkaç tane gözüm göbeğim açılsın ferah ferah
Dalga geçmek için konu açılmış. Hadi bilmiyor soruyor desek. Kot tişört giymeyi düşünüyorum derdin crop ne yaTemizlik yapcağın yerde ki abi zengin mi ?
Ya crop beni benden aldı zatenDar jean diye de belirtiyor hani niye dar yani jean de geç crop ne la
Ben de millet bu cropları topları nerede giyiyor diye merak ediyordum meğer temizlik yaparkenmiş.
Hemen edineyim birkaç tane gözüm göbeğim açılsın ferah ferah
Dışarı dediginiz neresi nasıl bir yerde yapacaksınız temizliği? Eğer ev ortamı değil de ofis,kafe v.s bi yerde yapacaksanız kot ve sweat yeterli crop dediğin şey kısa oluyor rahat edemezsinEvde dar kotla yapmıyorum ama orası evim, dışarda nasıl yapılır bilmediğim için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?