Kızlar öyle demeyin ben bir gün şirketten bir temizlikçi aldım. Eşim evdeydi 2 saat sonrası ben gelecektim. Bir geldim ki sanırım 2 metre falan upuzun, yabancı ve tayt crop giymiş, makyajlı bir kızsen otur bi kahve iç ben yaparım gerisini diyesim gelmişti.
Temizlikçi maceram böylece son buldu
Abla jean olmaz yahu anlaBir yere gittiği yok yüksel bel dar skinny ler var ya onlardan bahsediyorum.
Bence eşofman altı ve tişört giyebilirsiniz. Insallah kazancınız bol olsun. Hayırlı işlerle karsilasirsinizArkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
ya cok tatlısınız kızlar bayagı rahat seyler gıyın camasır suyu lekesı olur demıssınız
konu sahıbı yaptıgınız sey ıcın arkadaslardan ozur dıleyın bence
verdiğim cevapları okusaydınız bunu yazmazdınız.Kimseyle dalga geçmiyorum.Bende zaten bu işi yapacağım neden dalga geçeyim?Dalga mi geciyorsunuz temizlige giden insanlarla ?
Ne kadar ayip ya
Onlar sizden bin kat daha akilli ve duzgun kadinlar
Kibliyorum sizi insallah forumdan atilirsiniz
ya neden özür dileyeyim kot ve cropla gitsem rahat eder miyim diye sorduğum için mi? Sanki transparanla gideyim mi diye sormuşum.Sirf arkadaslardan mi ozur dilemeli ?
Tam tersi alninin teriyle , emegiyle evlerde calisan tum kadinlardan ozur dilemeliama boyle konu acan birinden bunu beklemek abes olur tabi
Aynen dalga geçiyor sanirim kendisi evde dar kotla temizlik yapıyor sanırsın. Ben yedek giysi aldım yardımcı ablaya hatta atlet falan da terli eve gitmesin hasta olmasın diye.temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 2728870
sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız
bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim?
verdiğim cevapları okusaydınız bunu yazmazdınız.Kimseyle dalga geçmiyorum.Bende zaten bu işi yapacağım neden dalga geçeyim?
İlginç ilk defa seninle aynı fikirde değilimneden dalga gecıyorsunuz ?
canınız eglenmek ıstıyorsa tıktok acın sızı takıp edecek ılgılerını cekebılecegınız mutlaka bırılerı vardır
Evde dar kotla yapmıyorum ama orası evim, dışarda nasıl yapılır bilmediğim için sordum.Aynen dalga geçiyor sanirim kendisi evde dar kotla temizlik yapıyor sanırsın. Ben yedek giysi aldım yardımcı ablaya hatta atlet falan da terli eve gitmesin hasta olmasın diye.
O zaman bu şekilde temizliğe gitsem bilmediğim için yine dalga geçmiş mi olacağım? Evimde şort Tşört yapıyorum temizliği ama burası başkasının bulunduğu başkasına ait bir yer sonuçta.Nasıl giyinmem gerekiyor diye fikir almak istedim.Hayır bu kadar linç edecek ne var anlamadım.Evet crop ve jean ilecok mantikli gercekten , hic dalga gecmiyorsunuz
" Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem " evde de böyle mi temizlik yapıyorsunuz sizverdiğim cevapları okusaydınız bunu yazmazdınız.Kimseyle dalga geçmiyorum.Bende zaten bu işi yapacağım neden dalga geçeyim?
18 yaş altindysnz bu soruyu sorablrsnz hadi bilemez derim ama o yaşta kişiyi de temizlik kimse yaptrmz.Evde dar kotla yapmıyorum ama orası evim, dışarda nasıl yapılır bilmediğim için sordum.
niye ev sahibi zengin mi?O zaman bu şekilde temizliğe gitsem bilmediğim için yine dalga geçmiş mi olacağım? Evimde şort Tşört yapıyorum temizliği ama burası başkasının bulunduğu başkasına ait bir yer sonuçta.Nasıl giyinmem gerekiyor diye fikir almak istedim.Hayır bu kadar linç edecek ne var anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?