benimde aklıma yapılacak başka işler geldi ya neyse...şimdi hakaret etsem ben banlanacağım neyse
ya cok tatlısınız kızlar bayagı rahat seyler gıyın camasır suyu lekesı olur demıssınız
konu sahıbı yaptıgınız sey ıcın arkadaslardan ozur dıleyın bence
Dalga geçmiyorum sadece sorduğum sorudan utandım.Şöyle söyleyeyim kot yüksek bel zaten içime uzun atletlerden giyerim crop kazakla belim açılmaz diye düşündüm.Dışarıda bir mekan olduğu içinde evde giydiğim şeylerin uygun kaçmayabileceğinden endişe ettim.Üstelik geçen yıl komşuya gelen bir kız vardı mutfak temizliği için aynen dediğim gibi giyinmişti ve rahat ediliyor mu acaba diye sormak istedim.Gideceğim yer tek erkeğin bulunduğu başka kimsenin bulunmadığı bir büro olduğu içinde acaba ne yapsam diye soru oluştu aklımda.Gene de herkese teşekkür ederim cevaplarınız için.Eşoman giyip gideyim en iyisi.neden dalga gecıyorsunuz ?
canınız eglenmek ıstıyorsa tıktok acın sızı takıp edecek ılgılerını cekebılecegınız mutlaka bırılerı vardır
bu dunya sızı cok uzerIşte bu nedenle çok üzüyorlar beni.
Şimdi anladiniz mi?
Tatlı kızlar üzülür. :)
Ya ben hakket yardımcı olmak adına yazdım.
Belki bilememistir diye
Sabah sabah üsenmeyip su konuyu acayım da geyik olsun deme azminiz taktire sayan.Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
cropda tum bobreklerınız dısarda kalıyor nasıl belınız acılmaz ?Dalga geçmiyorum sadece sorduğum sorudan utandım.Şöyle söyleyeyim kot yüksek bel zaten içime uzun atletlerden giyerim crop kazakla belim açılmaz diye düşündüm.Dışarıda bir mekan olduğu içinde evde giydiğim şeylerin uygun kaçmayabileceğinden endişe ettim.Üstelik geçen yıl komşuya gelen bir kız vardı mutfak temizliği için aynen dediğim gibi giyinmişti ve rahat ediliyor mu acaba diye sormak istedim.Gideceğim yer tek erkeğin bulunduğu başka kimsenin bulunmadığı bir büro olduğu içinde acaba ne yapsam diye soru oluştu aklımda.Gene de herkese teşekkür ederim cevaplarınız için.Eşoman giyip gideyim en iyisi.
Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
Neden ısrarla kötü niyetle suçladığınızı bilmiyorum ama anlatamadım galiba belimin açılması imkansız çünkü şu çıtçıtlı atletler var ya onu içime giyerim diye düşündüm.Dediğim gibi daha önce gördüğüm kız da yine aynı şekilde gelmişti.Tecrübelerden faydalanmak istedim sadece.Tek erkek var deme sebebim de evet rahat edemem demek içindi.cropda tum bobreklerınız dısarda kalıyor nasıl belınız acılmaz ?
yere egıldıgınız an vıcdanınıza kadar acılır
hala devam edıyorsunuz ordan bakılınca gercekten bu kadar saftırık mı gorunuyoruz
hıc mı fılm dızı ızlemedınız hıc mı apartman gorevlısı gormedınız hıc mı temızlık sırketınden haberınız yok hayatınız da hıc mı temızlık yapan bırını gormedınız
hıc kımse temızlıge dar jean cropla gıtmez sız boyle gıyınmeyı sevıyor boyle rahat edıyorsanız kuaforlere falan basvurun oralarda calısın ya da makyaj parfum satıs pazarlama kısımlarına gıdın bakın oturmus cıddı cıddı cevap verıyorum ne ıcın gercekten bu bılgıden faydalanmak ısteyenler ıcın
ne demek gıdecegınız yerde tek erkek var baska kımse yok ? erkek olacak rahat edemem mı demek ıstıyorsunuz tunık gıyersınız rahat uzun salas seyler gıyersınız uzanacaksınız egıleceksınız cam sıleceksınız dolap ıclerını toparlayıp bulasık yıkayıp tuvalet temızleyeceksınız
ne cropu allasen ?
ne gıymemenız gerektıgını ogrenmıs bulundunuzArkadaşlar samimiyetle söylüyorum dalga filan geçmiyorum.Normalde edebiyat mezunuyum ama atanamadım.Bir süredir bir çağrı merkezinde çalışıyordum ama şuanda işsiz kaldım.Bu konu hakkında bilgim olmadığı ve daha önce dikkat etmediğim için sordum.
Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
once dar jean crop gıyınmeyı dusunuyorum dedınızNeden ısrarla kötü niyetle suçladığınızı bilmiyorum ama anlatamadım galiba belimin açılması imkansız çünkü şu çıtçıtlı atletler var ya onu içime giyerim diye düşündüm.Dediğim gibi daha önce gördüğüm kız da yine aynı şekilde gelmişti.Tecrübelerden faydalanmak istedim sadece.Tek erkek var deme sebebim de evet rahat edemem demek içindi.
Neden ısrarla kötü niyetle suçladığınızı bilmiyorum ama anlatamadım galiba belimin açılması imkansız çünkü şu çıtçıtlı atletler var ya onu içime giyerim diye düşündüm.Dediğim gibi daha önce gördüğüm kız da yine aynı şekilde gelmişti.Tecrübelerden faydalanmak istedim sadece.Tek erkek var deme sebebim de evet rahat edemem demek içindi.
Bir yere gittiği yok yüksel bel dar skinny ler var ya onlardan bahsediyorum.once dar jean crop gıyınmeyı dusunuyorum dedınız
sonra jean yuksek bel ıcıne sokarım dedınız
sımdıde cıtcıtlı atlet dıyorsunuz
bu mesele tunıge kadar gıdecek
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?