Orda kıyafet değiştirirsiniz yanınıza alınArkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.
temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuzArkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim. Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim?
Gerçekten ciddiye alıp uzun uzun yazmışsınız bir deEvde temizliğinizi kotla mı yapıyorsunuz? Yani! Yanınızda temizlik yaparken kullanmak için yedek kıyafet alın. Eşofman altı, penye şalvar, bol rahat bir alt ( çamaşır suyu, boya, pas vs olunca içinizi yanmayacağı bir şey) üstünüze de temiz ama eski olabilir uzun ya da kısa tshirt oldu bitti. İş yaparken başınıza tülbent, bandana da geçirebilirsiniz. İşiniz bitince sokak kıyafetinizi giyin çıkın. Allah kolaylık versin diyorum. Yapacağınız iş yorucu bir iş, umarım ileride daha rahat bir iş bulursunuz. Pandemi malum dikkatli olun.
neden dalga gecıyorsunuz ?Arkadaşlar tamam vurmayın öldüm
"Ne yani bir de çamaşır suyu mu kullanacağım" dermiş bir de. Ben beklerim yani.ya cok tatlısınız kızlar bayagı rahat seyler gıyın camasır suyu lekesı olur demıssınız
konu sahıbı yaptıgınız sey ıcın arkadaslardan ozur dıleyın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?