temizliğe giden hanımlar

serrapera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
26
14
38
37
Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim.Ama temizliğe giderken ne giyersem daha rahat olur evinize gelen yardımcılarınız ya da içinizde bu işi yapan varsa nasıl giyinirseniz rahat ediyorsunuz? Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim? Birde ev dışında hiç temizlik yapmadığım için evde temizlik yaparken giydiğim şeyler uygun olur mu karar veremedim.teşekkür ederim.

Orda kıyafet değiştirirsiniz yanınıza alın

Basma şeklinde geniş pantolonlar var tiril tiril üzerine de bol kısa kollu bi t shirt giyebilirsiniz. Başkasının evinde kendi evinizde olduğunuz gibi rahat olamayabilirsiniz gittiğiniz evde erkekler olabilir rahatsız olabilirsiniz. Her ihtimali düşünerek tedbirli gidin derim. ALLAH yardımcınız olsun

Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek soru ama ülkenin durumu malum, iş bulmakta zorlanıyorum temizliğe gitmeye karar verdim. Mesela dar bir kotum var, üzerine de bir crop giysem rahatlıkla işlerimi halledebilir miyim?
temızlıge gıderken dar jean ustune crop mu gıyınmeyı dusunuyorsunuz

sız hayatınızda hıc boyle temızlıge gıden bırını gordunuz mu allah askına dalga mı gecıyorsunuz
tayt tunık gıyersınız
eşortman gıyersınız

Evde temizliğinizi kotla mı yapıyorsunuz? Yani! Yanınızda temizlik yaparken kullanmak için yedek kıyafet alın. Eşofman altı, penye şalvar, bol rahat bir alt ( çamaşır suyu, boya, pas vs olunca içinizi yanmayacağı bir şey) üstünüze de temiz ama eski olabilir uzun ya da kısa tshirt oldu bitti. İş yaparken başınıza tülbent, bandana da geçirebilirsiniz. İşiniz bitince sokak kıyafetinizi giyin çıkın. Allah kolaylık versin diyorum. Yapacağınız iş yorucu bir iş, umarım ileride daha rahat bir iş bulursunuz. Pandemi malum dikkatli olun.

Gerçekten ciddiye alıp uzun uzun yazmışsınız bir de Dünya gerçekten sizin gibi hassas kalplilere uygun bir yer değil.

Arkadaşlar tamam vurmayın öldüm
neden dalga gecıyorsunuz ?
canınız eglenmek ıstıyorsa tıktok acın sızı takıp edecek ılgılerını cekebılecegınız mutlaka bırılerı vardır

Oncelikle hayirli olsun sizin icin.Bugune kadar aldigim yardimcilardan sonra diyebilirim ki " ne giyerseniz giyin ama isinizi hakkiyla yapin" Evimi tasidim yeni ve son gelen yardimci kadin cami sildim dedi bana.Daha onceden tanidigim icin kontrol etmedim.Zaten yüzüm de yumusaktir ya neyse.Gittikten sonra baktim.Cami sadece bez ile dolandirmis.Pimapeni silmemis.Pencere onundeki mermerlere bez bile degmemis..Toz icindeydi ve yarim gun parasina 3 odanin camini silebildim dedi.Guya yetismemis.Ertesi gun de cagiriyim diye galiba.Engelledim tabi.

Ülke şartları demişsin . Normalde başka bir mesleğin mi var temizliğe gidiyorsun ? Crop giyerim dediğine göre hiç temizlikle alakan yok başka iş bak kasiyerlik falan orda giyersin cropunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…