Tr de çıkan haberler yüzde 1 dir muhtemelenAbartmayalim simdi :) dedigim gibi sadece Türkiye‘de olmuyor bu olaylar, burda neler oluyor bi bilseniz.. tek fark haberlerde cikmamasi, Türkiye‘de hergün bütün kötü olaylar yayinlaniyor. Ve ayrica ne olursa olsun vatanimiz, insan vazgecebilir mi?
Hangi rahatligi bulamayabilirim? Yorumlari okuyunca zaten daha cok olumsuz düsünmeye basladim... Eger dönersek Antalya gibi bi yerde yasariz sanirim
Allahım 1 ay tatile gelip buraya aşık olmuyorlar mı bitiyorum
Keşke yaşasaydımda anlasaydım ühüüüSiz gurbette yasamadiginiz icin anlamazsiniz :)
Keşke yaşasaydımda anlasaydım ühüüü2. Sınıf insan muamelesine razıyım en azından insan mualmelesi görürüm sınıfı çokda önemli değil
Evet genelde empati 0 derler bana kk daNe kadar da gereksiz bir yorum, empati 0 :) benim ve diger gurbetcilerin yasadigi seyleri yasamadiginiz halde yorum yapmaniz da ayri bir komik
Evet genelde empati 0 derler bana kk dasen ve diğer gurbetçiler koşun sizin yaşadıklarınızı yaşayamıyorum işte ona sinirleniyorum keşke yaşayabilsem
Sende burda yaşamıyorsun ama mikemmel olduğunu düşünüyorsun asıl bu çok komik
İstediğim konuya yorum yapma özgürlüğüm var şimdilik en azındanisteğe göre yorum yapmıyorum
Bence sen gelmiş bizimle burda dalga geçiyorsun bende bana yapılana karşılık veriyorum
fransada kadınların %12 tecavüze uğramışGel gel tecavuzculerin anavatanina ben turkiye den gitmeyi düşü
nüyorum millet gelmeyi allah akil fikir versin yatağında tecavüze uğrayan kaç kız bebek çocuk kadın var gelme bence eskisi gibi değil buralar türkiye de kal trilyonların olacak deseler yine d
e kalmak istemiyorum burda
canım sen kafanı benim haber okuyup okumama yorma senden daha fazla okuyorumdur emin ol ve ben bu tür olayların yakın takipçisi ve tepkicisiyim gözünün önünde olan lara susan dilsiz seytanlardan degilimfransada kadınların %12 tecavüze uğramış
avrupa da üstelik her yerde tehlike var ! biraz haber okuyun , dünyadan haberdar olun
Almanya'da doğmuş ve büyümüş biri olarak Türkiye'de bunalıma girersiniz. Bence asla yapmayın.Okuyan herkese tesekkürler öncellikle. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm. Annem ile babam bir kac senedir temelli Türkiyeye dönmek istiyorlar fakat babam bana hep sen Türkiyede yapamazsin diyor. Cok safsin, seni kücücük cocuklar bile kandirir diyor mesela. Iyi niyetli olabilirim belki ama bu saf oldugum anlamina gelmez ki. Anlamiyorum yani. Türkiyeye her sene gidiyorum, tabiki sadece 1 ay kaldigim icin belki sadece iyi taraflarini görebiliyorum. Benim ne düsündügümü sorarsaniz ben de Türkiyede yasamak isterim ama babamla annemin dedikleri beni acikcasi biraz korkutuyor. Sizce gercekten Türkiyedeki yasam zor mu? Ilk basta zorlanabilirim elbet ama alisacagimi düsünüyorum. Sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum belki aranizdan temelli Türkiyeye dönenler vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?