Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Cok tuhaf, tuhaf olan şu ki madde bagımlısı bi insan ve tanıdıgım ykınım var akşama kadar kızlarla yazısıyor ondan ayrıılıyor digerıyle barısıyır ve kımse bıkmıyır madde kulamdıgını yanı yrın birgün evlense kız eve düşünce anlayacak valla sanslıısınız verceek sadakanız varmıskı allah bi şekılde göstermıs ha o kadını dersenız o zaten evlı boşanmamıs kocası napöıs etmıs bekkı gönlünü etmıs bılemezsın ıkı gün sonra yıne aynı konudan kavga cıkarıp gidecek bekkı evınde gecımsız uzak dr kardesım üzülene hergüm aglayan sen olursun tamam yapmıssın bı hata hpv medır tam bılmıyorum içerigini bunun tedavısı vardır elbettekı zamma bırak gıt doktoara ımkanı olan zamandayız dua et uzak dur evlenınce o kadın gıbı oluraun ha sana gelecek af dıleyecek kabul edeceksın evleneceksın bekkı çok mu mutlu oakcagını düşünüuorsun daha evlılıkte saygı kalmamış süreklı tartısma kavga kendını mevbur hissetme bı bataklıgın içinedüşmüssün sevınkı allah karsına cıkardı kaç kadın dayak yıyor kocasından kac kadın bu madde konusundan müzdarip tanıyorum çünkü çevremde vok var para bulamayıp annesini babasını döven sınır krıizi geciren evet bu spor ve yürüryüşle vücuttan atılabıliyor testlerde yanıltıcu olabılıyor ama önemlı olan kafadan atmak ıns kurtulur çünkü çok zor bırsey bılıyorum uzak dur lütfen

Vardır belki bir çözümü araştırdınız mı hiç? Yarın ilk iş bir doktora görünüp seviyesini, tedavisini, tedavi sürecini vs. öğrenin bence.
Canım ben zaten tedavimi oldum kontrollerimi yaptırdım ahcc kullandım negatif oldum çok şükür. İlerisini düşünüyorum ben onu soruyorum

Bu hpv geçen birşey değil mi? Hiç bir bilgim yok.
Eğer tedavi ile düzelem bişeyse , tedavini ol hem hastalıktan hem adamdan kurtul.

edecek bir sürü laf var da sormak istediğim bir soru var dünyada son kalan erkek bu mu yoksa hint kumaşından falan mı yapıldı?

Ona çok guvenmistim benden gizli böyle birşey içtiğine şok oldum. Tövbe ettim bu çok normal aslında herkes içiyor hollandada yasal sentetik uyuşturucu falan değil sigara gibi aptal saptal konuşuyor.. yaşadığım onca şey hpv hasta lik süreci yanıma kar kaldı ve çok yıprandım bari sonu evlilik olsun dedim artık oda olmayacak hayatım mahvoldu

Esrar dediğiniz şey kanda 48 saat idrarda 7 gün saç telinde ise 6 ay kalıyor. Amatem de tedavi gören bir yakınımdan biliyorum. Sevgiliniz idrar tahlili verdiyse temiz çıkması normal. Gerisi için yorum yapmıyacağım hayat sizin karar sizin.

Hayatın niye mahvolsun . Asıl o adamla evlenirsen hayatın mahvolacak . Gelecekteki eşine ne diyeceğini düşünene kadar nasıl kurtulurum bu adamdan onu düşün

Hayatın niye mahvolsun . Asıl o adamla evlenirsen hayatın mahvolacak . Gelecekteki eşine ne diyeceğini düşünene kadar nasıl kurtulurum bu adamdan onu düşün
Zaten ayrıldık bitti ama ona olan hırsım geçmiyor bana yaşattıkları yanına kar kaldı ben zarar gordum bari evlenip mutlu olurum dedim o da olmadı onada çok büyük zarar vermek istiyorum hırsım sinirim geçmiyor

Boşver o kendine en büyük zararı vermiş zaten

Hpv insanların 80% inde var

Hemşire yapmaya gerek duymuyor bazen, patlak vermediği sürece yapacak bir şey yok deyip

Ayrıca sana yalan söylemiş, illegal işlere bulaştığı bir hayatı vardı diyorsun, şimdi de illegal maddeler kullanıyor

Yani bu adama bağlı kalacak hiçbir argümanın yok

Sil bunları kafandan, kendine bahane üretme

Bari evlilik olsun yerine tüy dikeyim yazsaydin.
Ya zararın neresinden dönersen kardır.
Hem kendi hayatın hemde doğmamış çocuklarının hayatı için aklını başına topla ve yemin et kendine dönme şu serseriye

Ben olsam o uyusturucunun kimin oldugunu merak etmezdim. Iki secenek var.
1. Sevgilinizin, buda demek oluyorki cok guzel maske takmis.
2. Arkadasinin, buda demek oluyorki o batakliktan hala uzaklasmamis sevgiliniz hala etrafinda dolasiyor. Her an o batakliga yine dusebilir.

Aynen o adam böyle bir konunun içinde mi içinde..

Ben de yurtdışındayım. Nikahsız evlilik de var.. yapıyor muyuz.. hollanda da serbestmiş.. siz hollanda da yaşamıyosunuz mesele o.. çocuk kandırıyor adam sanki.

Kuzum sen bu adamın o virüsü nerden kaptığını sanıyorsun? Adam senle beraberken sokak kadınlarıyla düşmüş kalkmış almış hastalığı sana getirmiş.. aldatılmışsın da.. daha ne yaşarsan adamın beş para etmediğini anlayıp vazgeçeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…