- 24 Ekim 2019
- 7.037
- 40.389
-
- Konu Sahibi Dertlibasimm
Güven yoksa ayrıl önüne bak diyenlere sevgilinizi övecekseniz boşuna ayrıl demeyelim.Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder.
Sanırım karakterim öyle kendime karşı korumaciyim ve kimseye laf soyletmemeye çalıştım gelin kaynana görünce psikolojisine fazla girdim belkidePeki niye hırçınsınız?
Tolere eder dediğiniz o saygısızlıkları neden yapıyorsunuz mesela?
Ailesine de yapmışsınız. Yani derdiniz nedirki?
Adamı sevmiyorsanız daha iyi ya, bırakın gitsin.
Ben onu savunmuyorum ki savunulacak bir yani yok biraz insan ilişkilerini anlatmak istedim sadece yani bağımlı profili yok demek istedim.. zaten şuan ayrıyız kiGüven yoksa ayrıl önüne bak diyenlere sevgilinizi övecekseniz boşuna ayrıl demeyelim.
Siz evlenme bu adamla diyenlere karşı sevgilinizi savunmaya geçiyorsunuz, buraya da mutlu olursun evlen mutlaka diye yazalım diye konu açmışsınız bence. Mutluluklar diyelim size en iyisi biz.
Böyle bi sözleşme geçersiz kişilik haklarına aykırı bi kere inanmaSanırım karakterim öyle kendime karşı korumaciyim ve kimseye laf soyletmemeye çalıştım gelin kaynana görünce psikolojisine fazla girdim belkideonun sürekli beni sevmesi koruması beni cezbetti bağladı belki de.. Ve bana evlenirken sözleşme yapmayı teklif etti. Eğer evlendikten sonra beni aldatırsa veya herhangi bir ot vs içerse ve ben dava acarsam bana 500 bin tl tazminat oturduğumuz ev arabamı ve çocuğumuz varsa velayetini vermeyi teklif etti o kadar ki kendine güveniyor
Söyle kısaca cevaplayayim. Korunmadik çünkü bu konuda çok bilinçsizdim şimdiki aklım olsa asla yapmam böyle birşey. Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder. Ama içim de soru işareti var yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum. Kadın bana instagramdan yazdı numaramı bilmiyor
Hem ileride esim baskasi olursa diyosun hem affetmek zorundayim diyosunHpv konusu da çok uzuyor beni sanki ona zorunlu hissediyorum başka birine bulaştırma fikri beni aşırı uzuyor ilerdeki eşime bunu nasıl açıklarımkaybolmuş gibiyim onu affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi acaba ilerde nasıl olur daha kötü durumlara düşer miyim ?
Bence kendiniz için artık birşey yapın bu kadar zarar fazla bileKaybolmuş gibiyim inanın ne yapacağımı bilmiyorum
Anladım demek istediğini, insan uzun bir ilişki yaşayınca emek veriyor istiyor ki yarım kalmasın her şey yoluna girsin. Ama ortada ufak bir problem yok maalesef, arkadaşları bile kullanıyorsa eninde sonunda o batağa tekrar döner onu demek istedik burda . Ailesiyle de epey sorun yaşamışsınız, yani aşk sevgi güzel şeyler ama eskiden de olsa esrar gibi alışkanlıkları olduysa seninle evlendiğinde bile az problem yaşasa zora girse hemen o alışkanlıklarına döner. Seçtiğin kişi senin ilerideki hayatının nasıl olacağını belirler , o yüzden iyi düşün taşın. Amacım seni kırmak da değildi aslında, hani övünce sevgilini nasıl en büyük sorununu göremiyor da iyi taraflarını tek görüyor diye düşündüm.Ben onu savunmuyorum ki savunulacak bir yani yok biraz insan ilişkilerini anlatmak istedim sadece yani bağımlı profili yok demek istedim.. zaten şuan ayrıyız ki
Hpv'nin de kademesi var kuzum ilerleme varsa rahim ağzı kanserine çeviriyor daha sonra da rahim kanserine kendine çok çok iyi bakması bağışıklığını güçlü tutması sigara alkolden kesinlikle uzak durması gerekiyor malesef benim ablamda cıktı hpv rahim ağzı kanseri denildi parca alındı simdi rahime ilerlemiş mi diye yarın sonucunu alacak Allah korusun ilerlediyse rahmi alınacak mecburNasıl yani Gelecekteki kocama nasıl açıklarım falan hpv kalıcı mı oluyor
Ne işin var bu herifle iğrenç
Çevresinde seviliyor olması bağımlı olmadığı anlamına gelmez. Bu çevrede büyüyen yetişen hatta kuzeni içicilikten, ayrıca başka bir sebepten içeri atılmış bir insanım. Kuzenim kendisi çok saygılı, iyi bir insandır, dışarıdan görseniz tam bir salon beyefendisi. Gördüğünüzde asla bu adam uyuşturucu kullanıyor gibi bir izlenime kapılmazsınız, sosyal hayatı iyiydi.Kafeler barlar hayatı çok güzeldi. Ama bağımlıydı. Bunu bu çevrede yaşayan ve temiz kalmış biri olarak söylüyorum ki bağımlıysa kolay kolay anlayamazsınız. Hele ki yanında değilim diyorsunuz, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?Söyle kısaca cevaplayayim. Korunmadik çünkü bu konuda çok bilinçsizdim şimdiki aklım olsa asla yapmam böyle birşey. Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder. Ama içim de soru işareti var yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum. Kadın bana instagramdan yazdı numaramı bilmiyor