Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Aklın varsa uzak dur o sey vücuttan idrarla atılıyor zaten niye senin istediğin zaman deglse iki ay beklemiş cunku vücuttan atılmasını beklemiş

Aklın varsa uzak dur o sey vücuttan idrarla atılıyor zaten niye senin istediğin zaman deglse iki ay beklemiş cunku vücuttan atılmasını beklemiş
aynen

bırak 2 ayı bünyeye göre 3 günde bile atılıyor hayatını karartma sakına cok gec oluyor sonra sakına

Hpvden kurtulamıyor musun?bu işlerden anlamam yani artık olan olmuş sana Allah korusun aids bulaştırsa ben sana mecburum artık ayrılmam mı diyeceksin?Allah belanı versin deyip yoluna bakacaksın.madde bağımlısı insandan hayır gelmez.kendine güvense 2 ayda değil hemen gidip test yaptırırdı.aynı şehirde bile değilsin kimbilir başka ne işler yapıyordur.hazır ayrılmışken sakın affetme.öteki kadınında belki çoluğu çocuğu vardır belki boşanamıyordur yani göbeğiniz bir kesilmedi ya kadınla.siz daha evlenmeden ayrılamıyorsunuz kadının evliyken ayrılması çok daha zor.

Hpv uyuşturucu yasal olmayan isler, ve sevgilim cok tatlıdır minvalinde acıklama

Ee napalım bu durumda, tam gaz devam et. Evlenin.

Öncelikle geçmiş olsun. Hemşire olduğunuzu söylüyorsunuz - Bulaşıcı hastalıklar konusunda biliçsizdim diyorsunuz? Bağdaştıramadım açıkcası. Özellikle bir sağlık çalışanı olarak daha bilinçli olmanız gerekmez miydi?
HPV konusuna gelince - tedavi edilmeniz gerekiyor. Ayrıca eş tedavisi uygulanıyor diye biliyorum.
Bunun haricinde genel olarak bir evlilik için gereken sağlam temelin olmadığını görüyorum. Yani bence zorunlu hissetmeyin kendinizi ve öncelikle kendinizi, sağlığınızı (beden ve akıl) düşünüp harekete geçin.

böyle boş vaatlere kanıyorsanız biz burda ne desek boş

Asla ona bağımlı hissetme kendini,
tedavini olabilirsin bunun tamamen kurtuluşu yok ama iğnelerle 0a düşürüldüğünü biliyorum benim eşimin çok yakın arkadaşıda buna yakalandı oda bi kadından kapmıştı.
yaptıkları çok normal gelmedi bana.
bir kere yapan bir daha yapar der ve çekilirim.
tabi son karar senin..

Kızlar yine eski konu hortlamış konu sahibi tedavi olup negatif olduğunu yazmıştı hala tedavi ol diyenler olmuş ve sanırım sevgilisini zaten terk etmişti hala barışma diyenler de olmuş

Nereden baksan elde kalan bir ilişki. kötü alışkanlığı olan bir adam olmasa bile senin onun ailesine ettiğin küfürler hakaretler ne olacak?
Aklı başında bir adam olsa zaten o seni terk ederdi.sevgili her zaman bulunur ama anne baba kardeş bulunmaz!

Çok üzüldüm adına gerçekten benim erkek arkadaşımda böyle islerin içindeydi sirf parasi icin bana kalirsa vazgec derim

Insanın eşinden bile acabaları oluyor bide saglilcisijiz hiç mi korkmuyorsunuz başka hastalıklar vardır diye zaten tedavi olmadan da başkasıyla evlenmenize hakkiniz yok. Ayrıca hiç madde bağımlısının ben bırakıyorum deyince bıraktığını ne gördüm ne duydum. Ikisi de kullanıyor birbirlerine atmışlar sucu aktif içici

Can çıkar huy çıkmaz..
Çok tehlikeli bir insan uzaklaş bir gün buraya en büyük hatam diye başlık atmaman için söylüyorum.
Tedavi ol eğer beni o bozdu başkasıyla nasıl evlencem diyorsan tek derdin bu olsun bulursun bir yolunuu..

dipnot: mesajı atan kadın kocasını affetmiş kocası ona söz vermiş bir daha içmeyecekmiş cidden şaka gibi kocayla fotosunu da profil yapmış
Hov virüsü kaptığın seni kandıran Sevgilini terk edemiyorken. Milletin eşine mana bulma bence. Onlar karı koca sen sevgilisin sen yapamiyorsun millete mana buluyorsun ne ironi

canım olan olmuş hpv için aşını yaptır hemn ve ahcc propolis basla hemn sigarayı bırak dr git eğer tam birleşme olmadıysa içerde siğil riski az olabilşr ama vulvada okabilşr vulvoskopi yaptırt bakireysen dr a söyle değilsende takma ona mecbur değilsin her erkekte nerdeyse hpv var lezyon yoksa bile 10 yıl sonrada cıkıyor bu adamın aşk acısı ilerde çektiğin acıdan çok olmayacak çoluk cocuk olursa sana destek olacak mı kendine temiz bir sayfa aç

bacim Allah sana daha ne isaret yollasin, gokleri ikiye yarip yukardan bir melek gonderip eyyy kulum evlenme bu adamla mi desin?

Ben burda toksit bır ılıskı gorumuyorum boyle birinden ne hayır beklersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…