Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Bu sevgililik ask mesk degil hastalikli bi iliski. Daha fazla emek vermeye dusunmeye vakit ayirmaya gerek yok. Kurtar kendini.

Hiç sağlıklı bir ilişkiniz yok , şu dakika ayrılmalısınız..İllegal işlere bulaşan , madde kullanan biriyle nasıl evlilik düşünebilirsiniz ki. Hayatınızın en güzel yaşlarını heba etmeyin , ettirmeyin. Ben sağlık personeli olarak şu hpv konusuna takıldım.Hangi tip virüs bulaşmış size?

Sagolun. Tip 11 vardı çok şükür şuan negatif oldum

uyuşturucu bağımlılığı çok kötü bişey allah yardımcınız olsun. eşim yiğeni de böyleydi. pişmanlıklar ağlamalar yapardı ama bağımlı neticede yine yenilirdi nefsine. ilişkiniz zaten sağlıklı değilmiş. hatta ilişki bile değil birbirinizi üzmüşsünüz defalarca. evlenmek gibi hayalleri de kurmayın derim. sevgilinizin bütün hayatını çevresini değiştirmesi ve profesyonel destek alması lazım.

Arada 3 saat mesafenin olduğu şehirlerde yaşayıp bu adamın sırf siz istediniz diye bu maddeyi tamamen bıraktığına inandınız mı gerçekten?

Adam zaten kullanıyordu ama arkadaşı dolayısıyla bu kez yakalandı, hepsi bu...
2 ay sonra test yaptırmak da bambaşka bir olay zaten Çok erken gitmiş canım seneye gitseymiş keşke daha sağlıklı çıkarmış sonuçlar.

Aklınızla alenen alay ediliyor farkında mısınız?

Eh be güzel kardeşim kadın affetti diye kızıyorsun. Ben affedeyim mi diye soruyorsun. Gerçekten çok garip bir yaklaşım.
Şimdi kadın affetti diye kızıyorsan senin affetmemen gerekir ki kızma hakkına sahip ol. Kendin affediyorsanda o kadına kızma hakkın yok malesef.

Ben toptan size kızıyorum. Çünkü böyle adamlar köprüyü geçene kadardır. Bu zamana kadar ki tecrübelerime dayanarak diyorum ki. Bu adamlar bağımlı ve asla tedavi olmadan bırakamazlar. Bir kaç arkadaşım vardı. Evliliklerini mahvettiler. Çünkü 1 yıl içmese dahi bir şekilde tekrar içiyorlar. Zararsız diyede kendilerini kandırıyorlar. Beyin hücreleri ölüyor ve mala bağlamış tipler oluyorlar. Sana bulaştırdığı hastalığa girmiyorum bile. Tek söyleyeceğim.

Kaçın kurtarın kendinizi.

Çocukları varsa son bir şans vermiştir?
Evliliğinin hatrına son bir şans vermiştir?
Burnu sürsün diye süründürmüştür sonra affetmiştir?
Seninki öyle mi?
Senin çocukla bağın ne?
Kapı kolundan dahi geçen Hpv mi?
Kendini kandırmayı bırakmalısın.
Adam en azından pişman olmuş ki karısı affetmiş, seninkinde öyle bir durum varmı?
Adam vücudundaki esrarı suyla sporla atmayı düşünüyor. Yani seni kandırmayı düşünüyor. Anlayabiliyor musun bunu?
2 ay sonra teste girse ne yazar? Esrar vücuttan çok kısa bir sürede atılabiliyor.
22ye gireceğim bu leş ortamların bir çoğunda bulundum, mahallem bu tip insanlardan kaynıyordu. Ama ağzıma sigara dahi sürmüş insan değilim. Ama sevgilim olsaydı eminim ki denettirirdi bana. Bak eminim diyorum. Çünkü o tür insanlar kendi bataklıklarına sevgililerini de sürüklüyorlar. İleride acınası bir insan olmak istemiyorsan unut bu insanı.

Bu ara
Çok yakın bi tanidigim aynen bu durumda . Aynı belirtiler .. ve bi süre sonra normal sigara gibi içiyorlar. Allah yardım etsin çok zor

Canım benim çok üzüldüm ben sana umarım hakkında en hayırlısı neyse o olur kendine biraz zaman tani eminim ki atlatacaksın önüne daha kimler çıkar bu kadar yıkma kendini.. hpvliyim bende tedavi oldum şuan negatifim kendine iyi baktığın sürece birşey olmayacak korkma önüne bakmaya çalış

Hemşire birinin korunmada ilişki yaşaması...
Uşne eğitimli bir kadının Esrar bağımlılığından bir türlü kurtulmamış birini sürekli affedip durmadı...
Ne bileyim bana garip geliyor...
Ben hiç kitap eline almamış okumayı sevmeyen edebiyat öğretmeni biliyorum. Ah ah memleket boşuna mı bu halde. Kim işini düzgün yapıyor..

2 ay sonra test yaptığına göre içiyormuş. O adam da içiyor belli ki yakalanmış. Kadın mecbur evli diye dönmüş. Seni ilgilendirmez orası. Kendin hastalık kapıp düşünüyorsan önve bununla ilgilen. Arkadaşlık etmeyi kesmediğine göre de normal değil. Mesleğini eline al, doğru düzgün tedavi ol, çalış, ekmeğine bak. 2 senede boşanırsın demedi deme.

Daha o adamdan hastalık kaptığın anda yıkılması gerekiyordu dünyanın biraz geç kalmamış misin gerçekten çok üzüldüm yaşadıkların için. Bu bencilliği affedilemez. Üstüne bir de bagimli sayılır. Böyle bir adamdan dünyaya çocuk getirmeyeceksin herhalde. Aynı şekilde sana hayat arkadaşı da olamaz. Bıraksın bu seviyorum ayaklarını. Yarın öbür gün o maddenin etkisi altındayken sevgi mevgi düşünmeden sana neler yapacak kimbilir.

Sakin ona mecbur hissetme kendini. Ömür boyu yalnız kalmak bile böyle bir adamla yuva kurmaktan iyidir. Bir an evvel kurtulmaya bak bence

Tip 11 kanserojen değil canım rahim ağzı kanseri yapmıyor en fazla siğil yapıyor..O nedenle korkmadan kontrolünü ol
Tedavi edilmeyen siğiller ileride kansere sebep oluyor, mutlaka tedavi ettirmek ve tedavi sonrası bağışıklığı yüksek tutmak gerekiyor.

Konu gerçek mi bilmiyorum.

Gerçek olmamasını istiyorum çünkü hiçbir kız 18 yaşında biriyle tanışıp bütün bu çirkin şeyleri yaşamamalı.

Dünyada düzgün milyonlarca erkek var. Küçücük yaşınızda tanıdığınız birine mecbur değilsiniz. Sizi hak eden biri elbette çıkacaktır.

İnsanlar değiştiremezsiniz. O yüzden düzgün insan bulmak bir insanı değiştirmekten binlerce kez daha kolay.

Affetmek zorundaymışım gibi ne demek, yapmayın Allah aşkına...
Kalbinizle hareket edeceğiniz belli ama mantığıda tamamen devreden çıkarmayın olur mu? Başka ne eksileri var ilişkinin bunları da tartın. Barışmaya niyetiniz varsa, bir daha elini eteğini saçma sapan işlere bulaştıracak sizide el alem ile muhatap edecek olursa, sizi kaybedeceğini bilsin mutlaka.

Arkadaşın asıl derdi burda aslında hpv kapması? Niye bu kadar anlayışsız yaklaşıyorsunuz 22 yasında herkesten gizli bi hastalıkla uğraşıyor. Ve hpv ön yargılı yaklaşılan bi hastalık olduğu için içine dert olmuş. Aslında o da farkında ilişkinin kötülüğünün ama hastalık kaptığı için mecbur hissediyor. Kız kendini ikna etmeye çalışmıyor, hastalığını kimseye açıklayamadığı için ilerde de karşısına biri çıksa bile bunu açıklamayı yük görüyor korkuyor. Bu korkuya karşı adamla birlikte olsa acaba bir ihtimak mutlu da olabilir mi diye sorguluyor. Çünkü hastalığın yükü ağır geldiği için bu ihtimali de bir kaçış görüyor.ama içten içe de emin mutlu olamayacağından zaten. Ama buradaki yorumlardan da madde içen insanlara bulaşılmaması gerektiğini anladı bence. Ama bazı insanların yorumlarına çok şaşırıyorum başkasının acı çektiği bir olayda bu kadar alaycı ve yargılayıcı olmak da nebileyim.. Kimse kendi başına gelemez diye düşünüyor sanırım. İyi niyetli de söylenecek bazı şeylerin bukadar alaycı ve yargılayıcı söylenmesi ben de sadece insanların başkalarının kötü hayatlarına bakar kendi hayatlarını yüceltiolar içten içe bi tatmin duygusu. Ben de sana tavsiyem. Kendini ateşlere atmaman. Madde kullanan birinin ailesinin mutlu olduğunu ne gördüm ne duydum. Hastalığın içeriğini çok bilmiyorum. Ama bir hatadan dönebilirsin kendine en iyi şekilde bak, hayatını güzelleştirmeye çalış, spor yap, seni ne mutlu eder onlara yoğunlaş kendine yeni bir sayfa aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…