Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Peki içtiğini bilseydin evlenip çocuk yapar mıydın? Samimi soruyorum bunu belli konu sahibine ders olur gerçekten yaşayan birinin söyledikleri.
Tabıkıde hayır asla katha evlenmezdım cocukta yapmazdım :/ onu öyle gördügümde sankı 72 ceddıme tecavuz eden biri gibi görüyorum okadar nefret kin doluyorum

Herkese merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazıp fikir alma cesaretini kendimde yeni bulabildim. Etrafımda sorup akıl danışabileceğim bana doğru yolu gösterecek en azından yönlendirecek güvenilir kimsem yok o yüzden burası bana bir umut kapısı oldu :KK43: Öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım on lisans hemşireliği bu yıl bitirdim iş arıyorum şuanda. Yardım istediğim konu ise şu: yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimi tanıdığımda pek yasal olmayan isler yapıyordu. Arkadasiyla beraber bir gruba dahildi diyelim öyle bir yaşantısı vardı. Biz tanıştıktan sonra bana çok aşık oldu ve tüm o işleri bıraktı ailesinin yanına döndü. Beni ailesiyle tanıştırdı ve ailesi de ailemle tanıştı ama ben ailesinin bazı hareketlerinden dolayı çok fazla sorun çıkardım. Her konuyu uzattım küfürler hakaretler ettim sevgilimi ailesine düşman ettim :KK43: ona karşı çok saygısızca davrandım ve ailesine karşı da öyle:KK43: bunlar hep cahilliklerim :KK43: uzun süre ayrıl barış dönemlerimiz oldu. Sevgilimle tabiki yakinlastik bu süreçte sürtünme yoluyla tam olarak beraberlik olmasada ondan hpv kaptığımı öğrendim. Ve dünyam basima yıkıldı tedaviler gordum ve onada hayati zindan ettim asla affetmiyecegimi hayatımı kararttigini söyledim.. sonuç olarak yinede affettim bu arada birbirimize olan saygımızı iyice yitirdik ama sevgimiz devam ediyordu konuştuk duzelmeye karar verdik ne kadar yipransakta:KK43: sevgilim iş yeri açtı ev aldı bu arada sürekli herşeyi benim için yaptığını söylüyordu ki gerçekten işinde gücünde artık. Bu arada biz farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 3 saat var. Geçen gün telefonuma gelen mesajla şoka girdim sevgilimin serseri neredeyse it kopuk bir arkadasinin karısından gelen mesajdı. Mesajda şunlar yazıyordu: bugün kocamin cebinde esrar sarilan kağıtlardan buldum ve kocam senin sevgilinin yanından geliyordu. Sonra kocası kagidin sevgilime ait olduğunu onun sürekli içtiğini falan söylemiş. Ve adam karısının yanında sevgilimi aramış sevgilimde kağıt sendeyse at demiş. Yani kabul etmiş gibi birşey. Kadın beni uyardığını söyledi eğer evlilik vs düşünüyorsam dikkatli olmamı söyledi kendi kocasınada guvenmiyormus ve evi terk etmiş. Ben tabi ortalığı ayağa kaldırdım ve sevgilim kağıdın onun olmadığını karısının yanında arayınca sucu üstüne aldığını söyledi. Tabiki inanmadım bu şekilde konuyu kapattık test istedim 2 ay sonra test yaptırdı sevgilim herşey negatif. Ve kadına attım sonuç kağıdını kadin da bana sevgilimin kocasına attığı mesajları gösterdi. Sevgilim yazmış ki zaten spor yapıyorum yürüyüş ben bunu atarım vücuttan vs. Bunu duyunca sevgilimi tekrar terk ettim :KK43: hayallerim herşeyim basima yıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum hpv konusu üzerimde tonlarca yuk. Sevgilim bağımlı değil bunu biliyorum ama ot vs içmesi beni çok yıktı... inanılmaz yalvarıp yakariyor mesajları ekleyeceğim. Siz olsanız ne yapardınız? Affeder miydiniz? Güvenip bi evlilik yapar miydiniz? Hpv konusu da çok uzuyor beni sanki ona zorunlu hissediyorum başka birine bulaştırma fikri beni aşırı uzuyor ilerdeki eşime bunu nasıl açıklarım:KK43: kaybolmuş gibiyim onu affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi acaba ilerde nasıl olur daha kötü durumlara düşer miyim ? Ne yapacağım :KK43: dipnot: mesajı atan kadın kocasını affetmiş kocası ona söz vermiş bir daha içmeyecekmiş cidden şaka gibi kocayla fotosunu da profil yapmış 🤦🏼‍♀️
Hiç inandırıcı gelmedi mjsları

Bizim orada benimle çalışan bir çocuğun abisi de bu şekildeydi. Mahallede ölmüş, üzeri kapatılmış kartonlarla.. 2 gün sonra buldular adamı. 2 çocuğu vardı ve karısı hamileydi. Başından beri biliyormuş bile bile kaçmış adama.. Şimdi perişan halde...
Velhasıl böyle örnekler çok ama konu sahibi sevgilisini övmeye gelmiş.
böyle hayatlara içim sızlıyor. Neyi aradın memnun olmadın da uyuşturucuya müracaat ettin. Adamın huyunu suyunu bile bile gidip evlenen ayrı bir leyla zaten.. Yazık feci bir ölüm.. Kartonla üstünün örtülmesi falan.. Çocuklara yazık mı desem yoksa böyle bir babayla o pislikleri görmeden büyüycekler diye şanslılar mı desem bilemedim. Hadi evlenip başını yakıyosun çocuğu neden yapıyosun korun işte. O çocuklar haketti mi bu hayatı??

Sanırım karakterim öyle kendime karşı korumaciyim ve kimseye laf soyletmemeye çalıştım gelin kaynana görünce psikolojisine fazla girdim belkide :KK43: onun sürekli beni sevmesi koruması beni cezbetti bağladı belki de.. Ve bana evlenirken sözleşme yapmayı teklif etti. Eğer evlendikten sonra beni aldatırsa veya herhangi bir ot vs içerse ve ben dava acarsam bana 500 bin tl tazminat oturduğumuz ev arabamı ve çocuğumuz varsa velayetini vermeyi teklif etti o kadar ki kendine güveniyor 🤷🏼‍♀️

Şimdi kendine güveniyor diyorsunuz da, bu nasıl bir guven ben onu anlamadım. Size icmedigini soyluyor. Test istiyorsunuz tamam ya yaparim nasil olsa temizim gibilerinden rol kesiyor. Sonra arkadasina sporla, suyla ben onu atarim ya, rahatım, no panik diyor. Kendisine bu sekilde mi güveniyor? Yarin bir gun evlendikten sonra o cocugun velayetini, evi malı mülkü alsanız nolcak peki? Mutlu olabilcek misiniz bu sekilde? Bence bu sorular uzerinde yogunlasin. Tüm bunlara ragmen sizin ona karsi itimadiniz tamsa, seviyorsaniz, size sundugu teklif cazip geliyorsa o ayrı tabi ama sirf ondan kaptiginiz virus yuzunden barisacaksaniz barismayin derim. Tedavisi varsa arastirin. Sirf bu konu (hpv) uzerine bile baslik acarak bu sorunuza yanit arayabilirsiniz.

böyle hayatlara içim sızlıyor. Neyi aradın memnun olmadın da uyuşturucuya müracaat ettin. Adamın huyunu suyunu bile bile gidip evlenen ayrı bir leyla zaten.. Yazık feci bir ölüm.. Kartonla üstünün örtülmesi falan.. Çocuklara yazık mı desem yoksa böyle bir babayla o pislikleri görmeden büyüycekler diye şanslılar mı desem bilemedim. Hadi evlenip başını yakıyosun çocuğu neden yapıyosun korun işte. O çocuklar haketti mi bu hayatı??
Ya bir de adam çalışmıyordu. Hani 1 ay çalışan 10 ay yatan tiplerdenmiş. Ölünün arkasından konuşulmaz ama o da yüksek miktardan ölmüş. Yani bu bitmiyor anladın mı, çocuk olsa da bitmiyor, düzelse de. O pisliğe alışan insan bitirmiyor bir türlü. Şekil A kuzenim. Şuan işinde gücünde çalışıyor ama hala hala içmediğine emin değil kimse. Ben bu meretin gerçekten bırakılabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca yaşadıkları kafayı da merak ediyorum, bir insan ot içerek nasıl karşısında çocuğundan almadığı zevki alabilir. Bende ot içiyorum ama ıhlamur.. O da kafa yapmıyor zaten, sadece soğuk algınlığına iyi geliyor.

Son düzenleme:
Ya bir de adam çalışmıyordu. Hani 1 ay çalışan 10 ay yatan tiplerdenmiş. Ölünün arkasından konuşulmaz ama o da yüksek miktardan ölmüş. Yani bu bitmiyor anladın mı, çocuk olsa da bitmiyor, düzelse de. O pisliğe alışan insan bitiriyor bir türlü. Şekil A kuzenim. Şuan işinde gücünde çalışıyor ama hala hala içmediğine emin değil kimse. Ben bu meretin gerçekten bırakılabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca yaşadıkları kafayı da merak ediyorum, bir insan ot içerek nasıl karşısında çocuğundan almadığı zevki alabilir. Bende ot içiyorum ama ıhlamur.. O da kafa yapmıyor zaten, sadece soğuk algınlığına iyi geliyor.
aynen aynen bizimki de bir orda bir burda. Düzenli çalışacak adam akıllı kafa yok ki. Beyin süngere dönmüş. Borç kaf dağına varmış.

Bu kız da tecavüze uğradım başkası beni istemez diye evlendi bu çocukla. Kendine verebilecek en büyük zararı cezayı verdi. Baba evinde oturaydı keşke.. İnanılmaz pişman ama yine de bırakıp gidemiyor.

Sevgilimi övmüyorum kızlar nolur yapmayın dalga geçmeyin:KK43:
Sen hakediyor musun bu hayatı? Çocuğun hakediyor mu? Annen? Baban?
Kendine bu hayatı reva mı görüyorsun gerçekten?
İlk ağızdan dinle ya Karpuzlu araba Karpuzlu araba yaşamış bunları, hadi bize itimat etme ama ona et.

aynen aynen bizimki de bir orda bir burda. Düzenli çalışacak adam akıllı kafa yok ki. Beyin süngere dönmüş. Borç kaf dağına varmış.

Bu kız da tecavüze uğradım başkası beni istemez diye evlendi bu çocukla. Kendine verebilecek en büyük zararı cezayı verdi. Baba evinde oturaydı keşke.. İnanılmaz pişman ama yine de bırakıp gidemiyor.
Üzüldüm ya, biz sıcak evimizde otururken insanlar neler yaşıyorlar. :/
Konu sahibi dinle bunları Allah rızası için. Hakediyor musun bu hayatı?

Peki sizce tamamen biterse ne olacak beni neler bekliyor :KK43: artık negatif olsamda hpv taşıyorum ilerde eşime bunu asla söyleyemem aileme söyleyemem 😢 ve ona çok kızgınım öldürmek istiyorum bu hastalık yüzünden ona kalıcı bir zarar vermek istiyorum bende :KK43: bu yaptığı yanına kar kalmasin istiyorum. Affettim çünkü evlenmeyi düşünüyorduk bu ot olayını ogrenmeden önce ama şuan bitti ve hastalık yanıma kar kaldı bunu hazmedemiyorum çok kötüyüm 😢

Sanırım karakterim öyle kendime karşı korumaciyim ve kimseye laf soyletmemeye çalıştım gelin kaynana görünce psikolojisine fazla girdim belkide :KK43: onun sürekli beni sevmesi koruması beni cezbetti bağladı belki de.. Ve bana evlenirken sözleşme yapmayı teklif etti. Eğer evlendikten sonra beni aldatırsa veya herhangi bir ot vs içerse ve ben dava acarsam bana 500 bin tl tazminat oturduğumuz ev arabamı ve çocuğumuz varsa velayetini vermeyi teklif etti o kadar ki kendine güveniyor 🤷🏼‍♀️
Amaan ne kadar aşık ne kadar cesur bir irkeek😂😂
İş boşanmaya geldiğinde işine gelirse yawrum demezse bende birşey bilmiyorum.
Bu tüm boşanmalar için geçerli.
Ne yapacağımı bilmiyorumluk bir durum yok ayrılacaksin tabiki. İnsan göz göre göre keşle evlenir mi ya..evlisiniz küstünuz diyelim ilk ne yapacak eşiniz?
Yada işler iyi gitmedi eve para yetişmedi nasıl bir çare bulacak?
Her an geçmişe dönebilir .bir kere yapan yine yapabilir.
Herkes evleniyor boşanıyor diyorsan evlen ama hüsran olur.

Hpv için oda tedavi oldu bende oldum çok şükür negatif oldum ikimizde ama bu virüsle yasamak dikkat gerektiriyor sürekli kontrol:KK43:

Bence nisanliniz da o aliskanligi birakabilecegine dair kendisine guvenmiyor, size vaadler sunarak sizin guveninizi kazanmaya ve sizi evlilige ikna etmeye calisiyor. Nisanliyken ikna edebiliyorsam evlendikten sonra haydi haydiye ederim kafasinda bence. Nitekim cevresindeki ornekler de bunu destekleyecek nitelikte.

Sen hakediyor musun bu hayatı? Çocuğun hakediyor mu? Annen? Baban?
Kendine bu hayatı reva mı görüyorsun gerçekten?
İlk ağızdan dinle ya Karpuzlu araba Karpuzlu araba yaşamış bunları, hadi bize itimat etme ama ona et.
Arkadas kararını vermiş belliki canım. Bazıları yasamadan anlamıyor birak yasayarak ögrensın.

Konu sahıbı olurda evlenırsen barı cocuk yapma. Bunlar maddeye bagımlı oldugı gıbı sevgilisine esinede bagımlı oluyorlar battıkları bataklıkta senıde kendıyle sürukluyorlar asla bırakmazlar asla ben cok asi biriyim herkez bilir bosanma davası actım yine kurtulamadım hergün kapıya dayandı ailem pes etti git dedı evıne. Koca koca adamları gönderdı barısmam için gıttı hastaneye yattı. Sonuc yıne aynı 3 gun kullanıyor 2 gun kullanmıyor hep bu döngüyeyız. Polıslik bile olduk konu komsuya rezıl olduk. Özünde iyi biri ama bu madde öyle bişiykı kendınden nefret ettırtır kocama aşkım falan kalmadı insan olarsk kullanmadıgında bitek sevebiliyorum. Karı koca ilişkimiz bile kalmadı bna sarılmasına bile tahammul edemiyorum. Düşmanım gibi davranıyorum. Sevgilinin yemınınıde güvenme bunların yemini or. Spunun tövbesı gibi. Tek ayak ustunde 1000 tane yalan söyluyorlar.bak yasayan biri olarak söyluyorum.ister dikakate al ister alma hayat senin hayatın cekmek istıyorsan buyur çek

Peki sizce tamamen biterse ne olacak beni neler bekliyor :KK43: artık negatif olsamda hpv taşıyorum ilerde eşime bunu asla söyleyemem aileme söyleyemem 😢 ve ona çok kızgınım öldürmek istiyorum bu hastalık yüzünden ona kalıcı bir zarar vermek istiyorum bende :KK43: bu yaptığı yanına kar kalmasin istiyorum. Affettim çünkü evlenmeyi düşünüyorduk bu ot olayını ogrenmeden önce ama şuan bitti ve hastalık yanıma kar kaldı bunu hazmedemiyorum çok kötüyüm 😢

Vardır belki bir çözümü araştırdınız mı hiç? Yarın ilk iş bir doktora görünüp seviyesini, tedavisini, tedavi sürecini vs. öğren bence.

X