Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Bu konuda tek sorun bu mu sizce ?
Fikir ozgurlugum var, konu sahibi zaten sorunlari bile bile bu iliskiye baslamis. Boyle biri ile birlikte olan birinin sutten cikmis ak kasik oldugunu dusunmuyorum. Ve evet bence bu da buyuk bir sorun. Sizin icin olmayabilir....

Kendisi yazmış ya üç kuruşluk insanlar diye işte o üç kuruşluk insanları hayatından çıkarmadığı ve asla da çıkaramayacağı için terk ederdim. Onlar olduğu sürece tam bir arınma olmaz çünkü.

Adamın karısı sizi evlenmeden uyarmakla iyilik yapmış ama siz nerdeyse suçlayacaksınız kadını işte bu yüzden millet birine iyilik yapmaya korkar oldu. Saygı yok, aile ile ilişki kötü, uyuşturucu var, yalan var, kavga, küfür hastalık var... siz hala sevgi var diyorsunuz kusura bakmayın ama bu kadar kötü şeyin olsuğu yerde sevgi olmaz o olsa olsa saplantıdır. Ya da çaresizlik.

Nasıl cesaret ediyorsunuz böyle tiplerle sevgili olmaya ilişki yaşamaya bir anlasam. Uyuşturucu madde etkisindeyken size istemediğiniz birşey yapsa nasıl başa çıkacaksınız? Hpv bulaştırmış, uyuşturucu kullanıyor ama mükemmel bir adam sadece kafanızda soru işareti var, yorumlardan anladığım bu.
Dünyada başka erkek kalmadı sanki.

22 yaş icin fazla entrikalı bi hayat değilmi yasadıgınız ?
Yabancı madde, cinsel hastalık, yalan ne ararsan var bu ilişkide tam olarak adamın nesini seviyorsun

Pfff sacma sapan isler..
Olmaz sizin o is..

Bence hpv liyim başkası ile olamam diye düşünüp sakın bu adama.geri dönme. Başkası ile.evlenemesen bile bu adamla evlenmektense bekar kalmak daha iyidir

Bağımlı olan ve inkar eden birinin eşi olarak yazıyorum hatta konu bile açmıştım...eşine nefrettin artıyor büyük büyük şeyler içenler sokak serserisi oluyor diğerleri benim eşimde dahil salon beyfendileri hep merhamet hep sakinlik hep bir boş vermişlik..paranın en az 3/1buna gidiyor senden kısmıyor ama kendini öldürüyor oluşuna seyirci kalmak anlatılmaz bir duygu..2 çocuğum 11 yıllık evliliğin var üstelik tüp bebekle anne oldum geriye dönsem babam zor bir adamdı çok döverdi(bildiğiniz dayaklardan değil gözümden yaş yerine kan geldiği zamanları bilirim) beni kısıtlardı bana değerli biri olduğumu eşim hissettirdi bir çok şeyi o öğretti ama çoğu zaman ilgisiz bana zararı ruhen var..herneyse bak Anlatamadım bile arafta yaşıyorum bu hale getirme kendini normal insanlar vardır ya dünyada bul onları

Önlisans hemşireliği okuduktan sonra konunun devamını okuyamadım önlisans hemşirelik mi kaldı bacım ?

Hemşire birinin korunmada ilişki yaşaması...
Uşne eğitimli bir kadının Esrar bağımlılığından bir türlü kurtulmamış birini sürekli affedip durmadı...
Ne bileyim bana garip geliyor...

Bazen kadınlarımız öyle seçimler yapıyor ki müstehak diyorum.

Uyuşturucu kullanan yalan söyleyen yasa dışı işlere bulaşan birinden başka sevecek adam bulamadın mı? Kendini çok değersiz görüyor olmalısın ki böyle birini kendine layık bulmuşsun

Kurtul bu adamdan

Ben olsam ülke değiştirir kimlik değiştiti tüm iletişim yollarımı kapatır arkama bakmazdım .Bun nasıl bir ilişkiii

Hpv için bağışıklığını yüksek tutarsan, doktorunla beraber hareket edersen kurtulabilirsin. Kaldı ki, hiçbir hastalık evlenme nedeni değil. Gençsin atarsın virüsü vücudundan. Siğil çıkan yerleri kanatma, ağda jilet vs kullanma, deriyi tahriş etme. Sevgilinden ayrıl, ben esrar içen biriyle evlenmem istemem. Ben olsaydım ne yapardım olarak yazdım.

Valla ben 22yaşımda üniversitemi bitirip evlendim o olgunluğa sahiptim. He marifet değil erken evlenmek. Biraz büyüyün ekmeğinizi elinize alın. Siz 22yaşındasınız daha hayatın bir ucundan başlayamamış hata üstüne hata yapmışsınız. Hemşiresiniz birde neden korunmadınız aşı yaptırmadınız?
Valla işiniz çok zor esrar hpv filan değil mesele adamın yolu başka sen daha gözünü açmamışsın. Hpv var diye kendini ona mahkum edeceğine kır dizini otur bekar başına. Bugun esrar içen yarın başka bişey yapar. Bırakın gitsin aklınızı başınıza toplayın.

Daha 22 yaşındasınız , seçtiğiniz hayat canınızı çöp etmek için öpmüş sanki.

En başta yaşadıklarımıza bile evlilik olmaz. Olacaksa ikinizde kisirlastirin kendinizi.

Böyle bir yuvaya çocuk getirmek doğduğu anda onu öldürmek gibi olur.

Hpv için ona muhtaç olmayın. Tedavisi vardır illaki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…