Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Dertlibasimm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
18
12
29
Herkese merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazıp fikir alma cesaretini kendimde yeni bulabildim. Etrafımda sorup akıl danışabileceğim bana doğru yolu gösterecek en azından yönlendirecek güvenilir kimsem yok o yüzden burası bana bir umut kapısı oldu Öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım on lisans hemşireliği bu yıl bitirdim iş arıyorum şuanda. Yardım istediğim konu ise şu: yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimi tanıdığımda pek yasal olmayan isler yapıyordu. Arkadasiyla beraber bir gruba dahildi diyelim öyle bir yaşantısı vardı. Biz tanıştıktan sonra bana çok aşık oldu ve tüm o işleri bıraktı ailesinin yanına döndü. Beni ailesiyle tanıştırdı ve ailesi de ailemle tanıştı ama ben ailesinin bazı hareketlerinden dolayı çok fazla sorun çıkardım. Her konuyu uzattım küfürler hakaretler ettim sevgilimi ailesine düşman ettim ona karşı çok saygısızca davrandım ve ailesine karşı da öyle bunlar hep cahilliklerim uzun süre ayrıl barış dönemlerimiz oldu. Sevgilimle tabiki yakinlastik bu süreçte sürtünme yoluyla tam olarak beraberlik olmasada ondan hpv kaptığımı öğrendim. Ve dünyam basima yıkıldı tedaviler gordum ve onada hayati zindan ettim asla affetmiyecegimi hayatımı kararttigini söyledim.. sonuç olarak yinede affettim bu arada birbirimize olan saygımızı iyice yitirdik ama sevgimiz devam ediyordu konuştuk duzelmeye karar verdik ne kadar yipransakta sevgilim iş yeri açtı ev aldı bu arada sürekli herşeyi benim için yaptığını söylüyordu ki gerçekten işinde gücünde artık. Bu arada biz farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 3 saat var. Geçen gün telefonuma gelen mesajla şoka girdim sevgilimin serseri neredeyse it kopuk bir arkadasinin karısından gelen mesajdı. Mesajda şunlar yazıyordu: bugün kocamin cebinde esrar sarilan kağıtlardan buldum ve kocam senin sevgilinin yanından geliyordu. Sonra kocası kagidin sevgilime ait olduğunu onun sürekli içtiğini falan söylemiş. Ve adam karısının yanında sevgilimi aramış sevgilimde kağıt sendeyse at demiş. Yani kabul etmiş gibi birşey. Kadın beni uyardığını söyledi eğer evlilik vs düşünüyorsam dikkatli olmamı söyledi kendi kocasınada guvenmiyormus ve evi terk etmiş. Ben tabi ortalığı ayağa kaldırdım ve sevgilim kağıdın onun olmadığını karısının yanında arayınca sucu üstüne aldığını söyledi. Tabiki inanmadım bu şekilde konuyu kapattık test istedim 2 ay sonra test yaptırdı sevgilim herşey negatif. Ve kadına attım sonuç kağıdını kadin da bana sevgilimin kocasına attığı mesajları gösterdi. Sevgilim yazmış ki zaten spor yapıyorum yürüyüş ben bunu atarım vücuttan vs. Bunu duyunca sevgilimi tekrar terk ettim hayallerim herşeyim basima yıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum hpv konusu üzerimde tonlarca yuk. Sevgilim bağımlı değil bunu biliyorum ama ot vs içmesi beni çok yıktı... inanılmaz yalvarıp yakariyor mesajları ekleyeceğim. Siz olsanız ne yapardınız? Affeder miydiniz? Güvenip bi evlilik yapar miydiniz? Hpv konusu da çok uzuyor beni sanki ona zorunlu hissediyorum başka birine bulaştırma fikri beni aşırı uzuyor ilerdeki eşime bunu nasıl açıklarım kaybolmuş gibiyim onu affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi acaba ilerde nasıl olur daha kötü durumlara düşer miyim ? Ne yapacağım dipnot: mesajı atan kadın kocasını affetmiş kocası ona söz vermiş bir daha içmeyecekmiş cidden şaka gibi kocayla fotosunu da profil yapmış

Eklentiler

• 20200115_000421.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 4.424
  • 20200115_000405.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 4.322
Hiç güvenilir gelmedi bana. Zaten sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişki kosaydı sürekli ayrılık barışmalar olmazdı. Evlenip her gün ağlayıp böyle şeyler yaşayacağına ayrıl bi kere ağla unut. O virüse de gelince tedavisi yok mu bilmiyorum da sürtünme ile geçebiliyor mu bilemedim

Genital bolgende siğil ciktimi nasıl anladın hpv olduğunu sevgilinde siğil varmıydi

Verdigi sözleri tutmuyorsa artik birakin yoluna gitsin...hpv nin tedavisi varmi yokmu bilmiyorum...eger guveniyorsaniz evlenin böylr arafta daha kac sene gevireceksiniz yazik..yoksa yollarinizi ayirin ve kurtulun..yani hayatiniza artik bir netlik kazandirin

Sen sevgiliyken affetmeyi düşünebiliyorsan o kadın kocasını elbette affedebilir.
Bu kadar şaşırmana gerek yok.

Güvenli evlilik yapabilir misin?
Bence hayır.
Hastalık bulaşmış diye ona mecbur değilsin, yok mu tedavisi,vakıf değilim bu konuya ama.

Bence hpv den ve esrardan daha önemli sorunlarınız var sevgilinizle.

Çok fazla yüz göz olmuşsunuz, belki kendisi de hpv taşıdığını bilmiyordu sizinle cinsellik yaşadığında. Sizin korunmanız gerekirdi her ihtimali düşünerek.

Siz sevgiliyken affetsem mi diyorsunuz, kadın evliymiş onun affetmesi hepten normal o zaman. Birde kadının kocasını ikna etmek için suçu üstüne alsa da güvensizlik konusu hep olacak aranızda. Ailesiyle de anlaşamıyorsanız hep sorun çıkar ileride. Ayrılıp kendinize yeji br sayfa açın derim.

Sen güvenmiyormusun ? En önemlisi bu .. farketmemek mümkün değil kokusundan gözlerinin kizarikliklarindan hareketlerinin bir yaptığının diğerini tutmamasindan vs... bunlar belirtileri. Ayrica tedavi görmeden birakmasi mümkün değil.. afedeceksende mutlaka tedavi gormeli

Söyle kısaca cevaplayayim. Korunmadik çünkü bu konuda çok bilinçsizdim şimdiki aklım olsa asla yapmam böyle birşey. Sevgilim bağımlı kesinlikle değil çevresinde sevilip sayılan biri öyle tipinde bağımlılık gösteren bi işaret yok zaten uyarıcı madde testleri negatif cıktı. Bana karşı çok sabırlı ve sevgi doludur el üstünde tutar tüm hircinliklarima rağmen tolere eder. Ama içim de soru işareti var yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum. Kadın bana instagramdan yazdı numaramı bilmiyor

Sevgilinize yonelseniz sadece arkadası serserıyse sevgiliniz de pek duzgun sayılmaz.Birde sonucu niye o kadına gönderıyorsunuz kime neyi ispat ediyorsunuz?Ve sizene başkalarının evliliğinden herkesin kendi kararı.
Şuan da siz herseyi görüyorsunuz zaten ama görmezden geliyorsunuz evlendiğinizde umarım pişman olmazsınız.

Geri dönmek büyük hata yaşadığınız Hastalık zaten sıkıntı daha ne olmasını bekliyorsunuz hayatınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…