Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

3 kuruşluk insanları mutlu ettin derken? Hiç güvenme. Kaç defa yanıltmis seni. Kardeşim olsan onunla evlenmeni istemezdim. Herşeye rağmen gözüm kör oldu evlenecem diyorsan da başına gelecekler için şimdiden hazırla kendini

böyle bir insanla ne güvendesiniz ne düzgün mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Ne sağlıklı bir ortamda çocuk büyütebilirsiniz.. başınız çok ağrır. İki ay sonra test vermek nedir? Nasıl bu sonucu ciddiye alıp da kadına yolluyorsunuz? İki gün içinde o testi vermeliydi. Kim bilir kimden kaptı o virüsü bunu da mı dert etmiyorsunuz?

Canim 2 ay onceydi diyosun bu maddeler kanda da idrarda da 3 gunde atiliyor neyin negatifinden bahsediyosun
Bir tek sac telinden 3 ayda cikiyor madem hala adamin icmedigini dusunuyosun al bi sac telini incelettir

Affedin affedin. Bunun benzerini 10 yıl önce yaşadık biz. Mahallemizdeki kız böyle bir serseriye kapıldı. 2 de çocuk oldu ardardına.. Ve eşi ne esrarı ne o arkadaşları bıraktı. Kendi bitik, kız ve çocuklar perişan. Kaynanasının alt katında oturmasına rağmen bir tas çorba vermiyorlarmış. İstiyorsanız böyle bir son tabi ki affedin.

Canim 2 ay onceydi diyosun bu maddeler kanda da idrarda da 3 gunde atiliyor neyin negatifinden bahsediyosun
Bir tek sac telinden 3 ayda cikiyor madem hala adamin icmedigini dusunuyosun al bi sac telini incelettir
Geçmiştir olayın üstünden zaman.. kız kardeşim olsa odaya kitlerdim konu sahibini. Bile bile kendini yakma diye.

Sevgilin seni seviyor, bağımlılıkmış hastalıkmış hiç takma bence. Bir an evvel evlenin, aşşşırı mutlu olacağınıza nerdeyse emin gibiyim Aşk kazansın, tek ve en önemli şey de o değil midir zaten şu hayatta

(Konu sahibinin özlemle beklediği cevabı verebildim sanırım.)

Ben de böyle bir konu biliyorum mahalleden adam yüksek miktarda almaktan öldü. Bilerek intihar mı etti yanlışlıkla yüksek miktar mı aldı çözülemedi.

Geçmiştir olayın üstünden zaman.. kız kardeşim olsa odaya kitlerdim konu sahibini. Bile bile kendini yakma diye.
Canim benim istesen zincire vur kafaya koyan her turlu yapar onemli olan hata oldugunu gec olmadan anlamasi
Genc kizlarin bazilarina cool geliyo boyle tipler madde kullanan kavgaci tribal dovmeli asi herkese kafa tutan vs vs bi hayale kapilip gidiyolar hayatlari sonuyor sonra yazik..

Bizim orada benimle çalışan bir çocuğun abisi de bu şekildeydi. Mahallede ölmüş, üzeri kapatılmış kartonlarla.. 2 gün sonra buldular adamı. 2 çocuğu vardı ve karısı hamileydi. Başından beri biliyormuş bile bile kaçmış adama.. Şimdi perişan halde...
Velhasıl böyle örnekler çok ama konu sahibi sevgilisini övmeye gelmiş.

Canım sana karsı sabırlı ve sevgı dolu olması maddenın verdıgı sakınlıktendır. Kocamdan biliyorumda pamuk gibi olur

Bazı kızlarımız okusun
Okusunda nelere mal olduğunu görsünler
Insanlar nikahtan dönüyor kimseye güvenmeyin hele bu devirde hiç.
Bi anlık şeyler ömür boyu kalıcı hastalıklara mal oluyor yapmayın kendi kendinizi koruyun....

Ve hanımlar hpv bu ara baya yaygınlaşmış bir virüstür bunun aşısı var ama biraz pahalı herkes vurulsun aşıdan Allah korusun kalıcı hastalıklara yol açıyor malesef.

Ya bunu gerçekten anlamıyorum. İnsanlara özellikle kadınlara hayatta aşktan çok daha önemli şeyler olduğunu anlatamıyoruz. Hersey aşk değil. Aşktan gözüm kör oldu illa evlencem diyip kendinizi ateşe atmayın lütfen ya. Konu sahibi sen kardeşimden bile küçüksün.

Allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…