Telefonum klozete düştü düzelir mi ? :(

Yazık olmuş Hoppa

Benimde kuzenimin eşi yanlışlıkla nevresimlerin içinde telefonu makineye atmış sonra çıkartıp pirince koymuş ardından kurutmuş servise göndermişler ne olduğunu anlamadık falan servis bir hafta sonra yenisini göndermiş yazılım kaynaklı hata diye :KK70: :KK70:

Aklınızda olsun bayanlar suya düşünce suya düştü demeyin!:rolleyes:
Nasıl yani kuzeniniz telefonuna ne olduğunu anlamadık dedi, onlarda inandı, zaten telefon düşüncede bozuldu ya onlarda kendi bozuldu sandılar ve yeni telefon gönderdiler.. Vay anasını :) demek ki her zaman doğru soylenmez, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :KK66:

Nasıl yani kuzeniniz telefonuna ne olduğunu anlamadık dedi, onlarda inandı, zaten telefon düşüncede bozuldu ya onlarda kendi bozuldu sandılar ve yeni telefon gönderdiler.. Vay anasını :) demek ki her zaman doğru soylenmez, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :KK66:

Gece caniniz sıkıldı, eski konulari canlandirayim mi dediniz :KK53:

Yazdığımı düzgün anlamamissiniz, bir kez daha okuyun Hoppa

Dogru soylemeyin, köyden kovulmayin evet :KK69:

Canımmmm iphone miydi kuzeninin telefonuuu ????
Çünkü iphonelerde bandrol varmış suya düştüğün
belli edeen ???

bende yaşamıştım benzerini 3 yıl falan önce. açmaya çalışmayın devreler ıslakken zarar veriyor. bende çıkardığımda kapanmıştı ve ekranda su damlaları vardı. ben temiz suyla yıkadım sabunladım hatta. kuruladım bir büyük salata kasesi pirincin içine gömdüm. o kaseyide kaloriferin üserine koydum ve 1 hafta hiç açmaya çalışmadan beklettim. belki bir haftadanda çoktur hatta 10 gün falan. sonra açtığımda ekrandaki su damlalrı bile yoktu tamamen düzgün çalışıyordu.

Canım arada çıkarıp baktın mı sildin m, hiç çıkarmadan beklettin mi yoksaaa ?
Bu arada senin telde mi iphone du lütfen çok acil yorum bekliyorum canım yanıyo resmeen :KK43:(8

X