• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonum klozete düştü düzelir mi ? :(

bende yaşamıştım benzerini 3 yıl falan önce. açmaya çalışmayın devreler ıslakken zarar veriyor. bende çıkardığımda kapanmıştı ve ekranda su damlaları vardı. ben temiz suyla yıkadım sabunladım hatta. kuruladım bir büyük salata kasesi pirincin içine gömdüm. o kaseyide kaloriferin üserine koydum ve 1 hafta hiç açmaya çalışmadan beklettim. belki bir haftadanda çoktur hatta 10 gün falan. sonra açtığımda ekrandaki su damlalrı bile yoktu tamamen düzgün çalışıyordu.

Zaten daha önce bozulmuştu telefon servise göndermiştim. Artık garanti kapsamında değil yani mecbur çıkacak cebimden para :) En azından az hasarla kurtulsuno_O

O zaman kurtulma ihtimali pek yok canım. Yani bu senden kaynaklı değil apple telefonları bu konuda hassas ve dayanıksız oluyor. Yaparlar ama seni en fazla 3-4 ay idare eder

bende yaşamıştım benzerini 3 yıl falan önce. açmaya çalışmayın devreler ıslakken zarar veriyor. bende çıkardığımda kapanmıştı ve ekranda su damlaları vardı. ben temiz suyla yıkadım sabunladım hatta. kuruladım bir büyük salata kasesi pirincin içine gömdüm. o kaseyide kaloriferin üserine koydum ve 1 hafta hiç açmaya çalışmadan beklettim. belki bir haftadanda çoktur hatta 10 gün falan. sonra açtığımda ekrandaki su damlalrı bile yoktu tamamen düzgün çalışıyordu.

Tekrar açmaya çalışmadım zaten duruyor pirinin içinde

1 gün yeterli olmaz mı sence ?

Kızlar iphoneumu klozete düşürdüm evet iğrenç fakat eldiven takıp aldım mecbur :KK61: Cıkardığımda ekran kapalıydı açmaya çalıştım açamadım.Hemen kuruladım sonra pirincin içine koydum duruyor sabahtan beri düzelir mi sizce daha önce böyle bir şey başına gelen var mı cidden çok moralim bozuldu :mad::mad:

simdiye kadar utancimdan kimseye söylemedim ama bi kere bende telefonumu klozete düsürdüm :-) ama benimki sadece suyun yarisina kadar düsmüstü , hemen bi havlu isitip telefonu arasina koydum düzelir umuduyla . ilk önce ekran isigi acilip sönüp durdu sürekli sonra düzeldi :oops:

Tekrar açmaya çalışmadım zaten duruyor pirinin içinde

1 gün yeterli olmaz mı sence ?
ben iphonu düşürmemden daha önce daha akıllı telefonlaryokken aynısını nokia bir telefonda yaşamıştım. o zaman bir gün bekletmek yeterli olmamıştı açılmamıştı. servise göndermiştim yapılamaz aşırı su teması diye geri göndermişlerdi. sonra bende nolacaksa olsun diye çok uzun bir süre prinçte bekletmiştim. kusursuz çalışmaya başlamıştı. hala düzgün çalışıyor o telefon annanemde. sonra iphone u düşürünce bu sefer ne servise gönderdim ne bir gün beklettim ne açmaya çalıştım. direk koydum 1 haftadan biraz fazla beklettim o iphone da sonra değiştirene kadar kusursuz çalıştı bir sene. halada bulsam denesem çalışıyordur belki. (evet sürekli telefonla giriyorum tuvalete oyun oynamayı seviyorum:KK70:)

Suya düşen telefonu asla açmaya çalışmayın. Hemen pilini çıkarın, kurutmaya çalışın. Bir iki gün sonra deneyin açmayı.( Kurutma işlemlerini yaparak bekleyin.)
Açılan telefonun içi yanıyor.
..

Sizin telefonda eğer temiz bir wc ye düşmüşse duzelme ihtimali var fakat ücreti çok oluyor, değilse tamir olmuyor maalesef.

peki düştükten sonra açık mıydı telefon hala? ben çıkardığımda kapandı ve açamadım

kapalı idi ben hemen batarya falan söktüm güneşe koydum hiç birsey olmadı hala çalışıyor canım tabi o arada pirinç bulamadığım içindi.

Ben denize dusurdum gecen yaz, icinde de baya kaldi, dipten cikardim :KK70: hicbisey olmadi hala kullaniyorum kendisini :KK53:
ama samsung benimki, i phone larda durum nasildir bilmiyorum.

simdiye kadar utancimdan kimseye söylemedim ama bi kere bende telefonumu klozete düsürdüm :-) ama benimki sadece suyun yarisina kadar düsmüstü , hemen bi havlu isitip telefonu arasina koydum düzelir umuduyla . ilk önce ekran isigi acilip sönüp durdu sürekli sonra düzeldi :oops:

ahahha ben de diyorum vallahi kuzenim suya atmış diyorum :confused: inşallah düzelir benim de ya

Suya düşen telefonu asla açmaya çalışmayın. Hemen pilini çıkarın, kurutmaya çalışın. Bir iki gün sonra deneyin açmayı.( Kurutma işlemlerini yaparak bekleyin.)
Açılan telefonun içi yanıyor.
..

Sizin telefonda eğer temiz bir wc ye düşmüşse duzelme ihtimali var fakat ücreti çok oluyor, değilse tamir olmuyor maalesef.

açmaya çalışmadım bir daha zaten bekletiyorum hala
umarım düzelir :cry:

Yaptıklarınızın aynısını yapın diye yazacaktım :) Siz yapılması gerekenleri yapmışsınız zaten gerisi Allah'a kalmış,dilerim düzelir. o_O Bir gün boyunca bekleyin olmadı mecbur servise...

ben iphonu düşürmemden daha önce daha akıllı telefonlaryokken aynısını nokia bir telefonda yaşamıştım. o zaman bir gün bekletmek yeterli olmamıştı açılmamıştı. servise göndermiştim yapılamaz aşırı su teması diye geri göndermişlerdi. sonra bende nolacaksa olsun diye çok uzun bir süre prinçte bekletmiştim. kusursuz çalışmaya başlamıştı. hala düzgün çalışıyor o telefon annanemde. sonra iphone u düşürünce bu sefer ne servise gönderdim ne bir gün beklettim ne açmaya çalıştım. direk koydum 1 haftadan biraz fazla beklettim o iphone da sonra değiştirene kadar kusursuz çalıştı bir sene. halada bulsam denesem çalışıyordur belki. (evet sürekli telefonla giriyorum tuvalete oyun oynamayı seviyorum:KK70:)

Ay umarım ya benimki de düzelir of zaten hemen aldım çok fazla kalmadı ama ben 1 hafta bekletemem kullanmam gerek yarın açmayı deneyeceğim :cry:

Benim samsung telefonum dusmustu. Pislendi diye ustune bir de ben yikadim :KK48:
Sonra hemen bataryayi cikarip bir kaba bolca pirinc doldurup pirince gomdum. Iki gun sonra telefonum calisiyordu ve 2 sene olmustur hala calisiyor.

İphonelar açılmıo işte. Ben hiç pirinç mirinç denemedm o panikle ertesi gün hemen serviste aldm soluğu. Bide suya düşürdm dedim saf saf keşke servise gidene kadar buraya konu açsaymışım :KK53:

Back