Telefon satıp tektaş alma

Hanfendi yorumumuz çok itici. Ben de yeni telefon aldığım için eskisini sattım. Çizik şu bu sebebiyle çok fiyat düşürdüler pişman oldum.
Elalemin 8 plusına ihtiyacım yok. Siz bulun yolunuzu bence.
Mevcut durumdan yararlanmak anlamında kullandım, kötü bir anlam yok. Ayrıca ikinci el telefon kullanmakta da hiçbir kötülük yok. Bulurum inş :kahve:

4 bine tektas mi var.tasi gorunmez onun yani eger pirlantaysa kastin.imitasyonsa para biriktir ole alda.
Maddi alacagin hic 1 seyle mutlu edemezsin birseylerini satip aldigin sey ise mutlu etmek yerine uzer anneni

Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
Anneniz yaşındayım ve kızım var sizle aynı yaşlarda, maksat sizi kırmak değil, hatanızı göstermek, bu yorumu yaptığınız üye size evlatlar annelerine içten bir sarılsa, yürekten iki çift söz söylese de kafi gelir anlamında yazmış yanlış anlamışsınız.

Ne annenin ne evladın sevgisi parayla pulla, hediyelerle ölçülemez, iyi bir evlat olduğunuzu gösterip gönül almak için telefonu satmayı lütuf gibi görerek hata yapıyorsunuz, kim elindekini satar demişsiniz, evlat baştan pahalı bir telefon aldırmaz zaten, kaldı ki madem aldırdınız satmanız ailenizi üzer, onun yerine annenizden gönülden özür dilemeniz, hatanız neyse onu tekrar etmemeniz yeterli, evladım isterse altın madeni satın alsın, bir kerecik öpmesi, şöyle ağız dolusu annem demesi en pahalı hediyelerden bile daha kıymetli.

Ay kız bi de ben bekarken anneme,telefonu satıp tektaş alsam gönlü alınacağına daha çok ağzma mıçardı afedersin Benim aldığım telefonu satıp bana tektaş mı aldn diyerekten ahahsj:KK11:

Benim takildigim nokta lise ogrencisinin elinde 4500-5000 lik telefonun isi ne??
Kendi calisir kazanir parasinin tasarrufunu ne sekilde yapacagini belirlerse tamam da...
Telefonu geçiyorum araba var altlarında özel üni. Devlet üni. Fark etmiyor. Telefonun kıyafetin gidip gezilen yerlerin hep en iyileri oluyor tabi çoğu için söylemiyorum ama çok çok çok uç noktalarda takılanlar var BABA parası ileeee
Haa bir de şu var neredeyse çoğu öğrenci anne- baba üniversiteyi kazanınca X tefondan alırsınız demi gibi cümleler kuruyor benim çevremde çok var o yüzden normal artık. Lise de öğrencilerimin elinde en son çıkan tel vardı mesela

Benimki hayatta olsa tektas fln değil birlikte vakit geçirmemiz için gezi satın alırdım. ona önce istanbul sonra da Yunanistan adalar turu alıp beraber gitmiştim inanılmaz mutlu olmuştu kadın. ..
Bu arada öğrenim kredimi biriktirip altın yüzük de aldım o kadar etkilenmedi sanki.
Valla neyi sevecekse al kadına sonradan keşke daha fazlasını yapabilseydim diyorsun. ..
Ne güzel demişsiniz ya anne babaya en güzel şey birlikte vakit geçirmek. Mesela hiç gitmediği bir restaurantta yemek yemek bile Emin’im çok mutlu eder.

Telefonu geçiyorum araba var altlarında özel üni. Devlet üni. Fark etmiyor. Telefonun kıyafetin gidip gezilen yerlerin hep en iyileri oluyor tabi çoğu için söylemiyorum ama çok çok çok uç noktalarda takılanlar var BABA parası ileeee
Haa bir de şu var neredeyse çoğu öğrenci anne- baba üniversiteyi kazanınca X tefondan alırsınız demi gibi cümleler kuruyor benim çevremde çok var o yüzden normal artık. Lise de öğrencilerimin elinde en son çıkan tel vardı mesela
Durumu iyi olanin almasina Cok takilmiyorum ben. Benim takildigim bir insanin 5000 liralik telefon alabilmesi icin eline aylik 20 bin lira para gecmesi lazim. Kisitli butceleri olan asgari ucret civari kazanan insanlarin disinden tirnagindan biriktirdigi paralari goturup telefona yatirmalari anlamli gelmiyor.

Kadınların tektaş fetişinin geldiği noktaya bakın ! Çocukla ne kadar tektaş muhabbeti geçtiyse küstü diye tektaş almayı planlamış gönlünü almak için.İnsanın aklına çiçek falan gelir normalde.Biz annemize bi' sarılsak ondan mutlusu yoktu.Anneler de garip artık.Çocuğa kızamıyorum.

Durumu iyi olanin almasina Cok takilmiyorum ben. Benim takildigim bir insanin 5000 liralik telefon alabilmesi icin eline aylik 20 bin lira para gecmesi lazim. Kisitli butceleri olan asgari ucret civari kazanan insanlarin disinden tirnagindan biriktirdigi paralari goturup telefona yatirmalari anlamli gelmiyor.
Kesinlikle doğru haklısın ama işte o dişinden tırnağından biriktiren anne baba oluyor. Zor şartlarda alınıyor çünkü istiyor çocuklar

Burda da bizlere is dusuyor. Biz oyle tuketim odakli sadece satin alinan seylerle mutlu olan cocuklar yetistirmeyelim.
Maalesef öyle olmuyor inşaat işçisi babanın 12 yaşında ki kızı 600₺ marka adı altında ayakkabı aldırıp bir kere giyiyor sadece neden böyle diyince de annesine arkadaşları giyiyor almayınca da ağlıyor agrasifleşiyor diyor ve İnan’ın çoğu aile böyle ortamlarda konuşup çocuklarına aldığı marka ürünlerinden bahsediyorlar. aynı yaşta kardeşim var anneme sakın diyorum kardeşimi uyarıyorum doğru olmadığını babamın ne zor şartlar altında çalıştığını söylüyorum ki anlıyorda çocuk sonuçta.

Maalesef öyle olmuyor inşaat işçisi babanın 12 yaşında ki kızı 600₺ marka adı altında ayakkabı aldırıp bir kere giyiyor sadece neden böyle diyince de annesine arkadaşları giyiyor almayınca da ağlıyor agrasifleşiyor diyor ve İnan’ın çoğu aile böyle ortamlarda konuşup çocuklarına aldığı marka ürünlerinden bahsediyorlar. aynı yaşta kardeşim var anneme sakın diyorum kardeşimi uyarıyorum doğru olmadığını babamın ne zor şartlar altında çalıştığını söylüyorum ki anlıyorda çocuk sonuçta.
Bu anlattiklarin Cok vahim.

sakın ha. anneni daha çok üzeceksin elindeki telefonu sattın diye.
git bir demet çiçek al anneciğim seni üzmek istemedim de.

yavrucum tektaşı sevgili alır koca alır. evlattan tektaş ne ya?

Back
X