- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
Yoo o nerden çıktı. Yakın zamanda ben de yeni telefon aldığım için eskisini sattım. Satarken çok fiyat düşürüyorlar çizik şu bu. Ben pişman oldum. O yüzden sordum.ciddi ciddi alacaksınız yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo o nerden çıktı. Yakın zamanda ben de yeni telefon aldığım için eskisini sattım. Satarken çok fiyat düşürüyorlar çizik şu bu. Ben pişman oldum. O yüzden sordum.ciddi ciddi alacaksınız yani
Hanfendi yorumumuz çok itici. Ben de yeni telefon aldığım için eskisini sattım. Çizik şu bu sebebiyle çok fiyat düşürdüler pişman oldum.Herkes yolunu buluyor![]()
çok hoşsunuz yaBen benim eşeği 4 ay önce aldım, vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı
Ama at olsaydı iyiydi![]()
Mevcut durumdan yararlanmak anlamında kullandım, kötü bir anlam yok. Ayrıca ikinci el telefon kullanmakta da hiçbir kötülük yok. Bulurum inşHanfendi yorumumuz çok itici. Ben de yeni telefon aldığım için eskisini sattım. Çizik şu bu sebebiyle çok fiyat düşürdüler pişman oldum.
Elalemin 8 plusına ihtiyacım yok. Siz bulun yolunuzu bence.
Anneniz yaşındayım ve kızım var sizle aynı yaşlarda, maksat sizi kırmak değil, hatanızı göstermek, bu yorumu yaptığınız üye size evlatlar annelerine içten bir sarılsa, yürekten iki çift söz söylese de kafi gelir anlamında yazmış yanlış anlamışsınız.Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
Telefonu geçiyorum araba var altlarında özel üni. Devlet üni. Fark etmiyor. Telefonun kıyafetin gidip gezilen yerlerin hep en iyileri oluyor tabi çoğu için söylemiyorum ama çok çok çok uç noktalarda takılanlar var BABA parası ileeeeBenim takildigim nokta lise ogrencisinin elinde 4500-5000 lik telefonun isi ne??
Kendi calisir kazanir parasinin tasarrufunu ne sekilde yapacagini belirlerse tamam da...
Ne güzel demişsiniz ya anne babaya en güzel şey birlikte vakit geçirmek. Mesela hiç gitmediği bir restaurantta yemek yemek bile Emin’im çok mutlu eder.Benimki hayatta olsa tektas fln değil birlikte vakit geçirmemiz için gezi satın alırdım. ona önce istanbul sonra da Yunanistan adalar turu alıp beraber gitmiştim inanılmaz mutlu olmuştu kadın. ..
Bu arada öğrenim kredimi biriktirip altın yüzük de aldım o kadar etkilenmedi sanki.
Valla neyi sevecekse al kadına sonradan keşke daha fazlasını yapabilseydim diyorsun. ..
Durumu iyi olanin almasina Cok takilmiyorum ben. Benim takildigim bir insanin 5000 liralik telefon alabilmesi icin eline aylik 20 bin lira para gecmesi lazim. Kisitli butceleri olan asgari ucret civari kazanan insanlarin disinden tirnagindan biriktirdigi paralari goturup telefona yatirmalari anlamli gelmiyor.Telefonu geçiyorum araba var altlarında özel üni. Devlet üni. Fark etmiyor. Telefonun kıyafetin gidip gezilen yerlerin hep en iyileri oluyor tabi çoğu için söylemiyorum ama çok çok çok uç noktalarda takılanlar var BABA parası ileeee
Haa bir de şu var neredeyse çoğu öğrenci anne- baba üniversiteyi kazanınca X tefondan alırsınız demi gibi cümleler kuruyor benim çevremde çok var o yüzden normal artık. Lise de öğrencilerimin elinde en son çıkan tel vardı mesela
Kesinlikle doğru haklısın ama işte o dişinden tırnağından biriktiren anne baba oluyor. Zor şartlarda alınıyor çünkü istiyor çocuklarDurumu iyi olanin almasina Cok takilmiyorum ben. Benim takildigim bir insanin 5000 liralik telefon alabilmesi icin eline aylik 20 bin lira para gecmesi lazim. Kisitli butceleri olan asgari ucret civari kazanan insanlarin disinden tirnagindan biriktirdigi paralari goturup telefona yatirmalari anlamli gelmiyor.
Burda da bizlere is dusuyor. Biz oyle tuketim odakli sadece satin alinan seylerle mutlu olan cocuklar yetistirmeyelim.Kesinlikle doğru haklısın ama işte o dişinden tırnağından biriktiren anne baba oluyor. Zor şartlarda alınıyor çünkü istiyor çocuklar
Maalesef öyle olmuyor inşaat işçisi babanın 12 yaşında ki kızı 600₺ marka adı altında ayakkabı aldırıp bir kere giyiyor sadece neden böyle diyince de annesine arkadaşları giyiyor almayınca da ağlıyor agrasifleşiyor diyor ve İnan’ın çoğu aile böyle ortamlarda konuşup çocuklarına aldığı marka ürünlerinden bahsediyorlar. aynı yaşta kardeşim var anneme sakın diyorum kardeşimi uyarıyorum doğru olmadığını babamın ne zor şartlar altında çalıştığını söylüyorum ki anlıyorda çocuk sonuçta.Burda da bizlere is dusuyor. Biz oyle tuketim odakli sadece satin alinan seylerle mutlu olan cocuklar yetistirmeyelim.
Bu anlattiklarin Cok vahim.Maalesef öyle olmuyor inşaat işçisi babanın 12 yaşında ki kızı 600₺ marka adı altında ayakkabı aldırıp bir kere giyiyor sadece neden böyle diyince de annesine arkadaşları giyiyor almayınca da ağlıyor agrasifleşiyor diyor ve İnan’ın çoğu aile böyle ortamlarda konuşup çocuklarına aldığı marka ürünlerinden bahsediyorlar. aynı yaşta kardeşim var anneme sakın diyorum kardeşimi uyarıyorum doğru olmadığını babamın ne zor şartlar altında çalıştığını söylüyorum ki anlıyorda çocuk sonuçta.