Telefon satıp tektaş alma

Ya affetmeye affetti gayet gülüşüp konuşuyoruz ama yüzü gülsün çok sevinsin istiyorum
Anneniz böyle seylere cok deger veriyorsa bilemem ama bence hic gerek yok. Ben olsam hic memnun olmazdim . tel satip tektas almak ne alaka. Illa bir hediye isee gonul almak icin cicek alir boynuna sarilirdim.

Valla annen tektaş aldığınla pek ilgilenmez eğer telefonunu satarsan.
Telefonu sattığın için kızar tahminimce bu nedenle tekrar problem oluşturmamak için bir kaç ay harçlıklarından biriktir ve 8 ayar altından 150-250 arası pırlanta olmahan bir tek taş alabilirsin.
Hem gönlü olur hem senin için rahatlar.

Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur

Ben iki çocuk annesi olarak söylüyorum: Annenizle güzel birseyler yapın. Ne biliyim bir güzel yere götürün. Sizinle güzel zaman gecirmek her pirlantadan daha kiymetli anne yüreğinde

Bence yanlis yaparsin.
Telefonunu falan satma hem cok pisman olursun hemde kızarlar sana .
Onun yerine harcliklarinla annenin ihtiyaci olan birsey alirsin. Hem özveride bulunmus olursun annenin daha cok hosuna gider.
Ille de tektas a gerek yok sen daha öğrencisin.

annemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi
o telefonu alabilen ailen zaten kendine tektaş ta almıştır diyorum

Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
hayır mesela ben hıc hoslanmam
sözum de takmıs bulundular ogun bugundur cekmece de duruyor oyle belkı ılerde kızım kullanır dıye saklıyorum sadece

haftasonu part tıme ıse gırıp calısıp annenıze yemek ısmarlasanız emegınızle ılk ekmek paranız annenızın kurcagından gecse daha cok onur duyar
tektas kadar sacma bır hedıye yok
annenız sonucta ac degıl evde de karnını doyuruyor ama burda amac farklı anneler emek verılen seylerden hoslanır

Yaklaşık 7 bin tl’lik telefonu 2,5-3 bin tl altına satmak çok mantıklı değil. Annenize tek taş almak yerine güzel el işi bir hediye alabilirsiniz. Güzel boş bir deftere annenizle fotoğraflarınızı yapıştırıp yanındaki boş sayfaya, annenizle ilgili içinizden geçenleri mektup halinde yazabilirsiniz. İçerisine resminizi koyabileceğiniz, tasarım kolyelerden alabilirsiniz.

Benimde iki kızım var, onlardan bu tarz hediyeler almak hoşuma giderdi. Tek taşı bir zahmet eşim alsın.

Tek tas neden?
Kupe al, degerli taslardan bir yuzuk al ne bileyim anlamli bir kolye al mesela. Harcliklarindan ve belki biraz babandan alarak guzel bir hediye alabilirsin.

Kimsenin kendine ait bir esyayi satip hediye almasi hosuma gitmez, hele ki evladimin. Cam sakizi coban armagani demisler, mutlu olur emin olun.

Back
X