Telefon satıp tektaş alma

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
annemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi

annemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi

O kadar hediye arasından neden tektaş? :KK53:

Bir de öğrenci olup bu kadar pahalı telefonlar neden alınır ki ?

Anneni daha çok üzüp çıldırtmak istiyosan iyi bi yöntem.
Onun yerine gidip sarıl özür dile

Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
Sakin ol şampiyon ! Madem her kadın “tek taş” ile mutlu oluyor Bırak onu baban alsın !

Sen de “evlat” olarak başarılarınla anneni mutlu et ! “Benceymişmişmiş !

Ya affetmeye affetti gayet gülüşüp konuşuyoruz ama yüzü gülsün çok sevinsin istiyorum
Bence parayi annenizin hesabina yatirin. Ve sadece kendisi icin harcamasini soyleyin. Kendiside istedigi sekilde degerlendirsin. Babanizinda bu durumdan haberi olmay boylelikle.

Back
X