Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi
Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olurBir annenin gönlünü evladı para , pul ile alamaz bence ..
Tektaşı hiç olmadıO kadar hediye arasından neden tektaş?![]()
Bir de öğrenci olup bu kadar pahalı telefonlar neden alınır ki ?annemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi
İyi o zaman git al ne gider yapıyorsun millete ?Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
annemi üzdüm ben istemeden biraz ve öğrenciyim para kazanmıyorum yani telefonum ıphone 8 plus acaba satıp 6s alıp geriye kalan 3 binle anneme tektaş mı alsam babam laf eder mi bilmiyorum bide 8 plus u 4 bin 400 e satarım diye düşünüyorum 5 ay önce aldım sizce o kadar eder mi
Ya affetmeye affetti gayet gülüşüp konuşuyoruz ama yüzü gülsün çok sevinsin istiyorumAnneniz parayla satin alinabilecek seylerle sizi affeder mi peki ?
Saçma sapan yorum yapıyor çünkü biraz düzgün yorum yapmayı bilsin.İyi o zaman git al ne gider yapıyorsun millete ?
Sakin ol şampiyon ! Madem her kadın “tek taş” ile mutlu oluyor Bırak onu baban alsın !Benceymiş bide ... miş ya sabır ya kim elinde ki yeni telefonu satıp eski model alır ? Annemle biz zaten konuşuyoruz sadece mutlu olsun istiyorum ki tektaşa her kadın mutlu olur
Ya küs değil zatenAnneni daha çok üzüp çıldırtmak istiyosan iyi bi yöntem.
Onun yerine gidip sarıl özür dile
Telefonu kendin mi çalışıp aldın?Ya küs değil zaten
Ya Allah aşkına kimlere neyi soruyorumSakin ol şampiyon ! Madem her kadın “tek taş” ile mutlu oluyor Bırak onu baban alsın !
Sen de “evlat” olarak başarılarınla anneni mutlu et ! “Benceymişmişmiş !
Neresi saçma sapan ? Hakaret yok bişey yok. Anne için evladının varlığı yeter para pul, pahalı hediye beklemez demek istiyor..Saçma sapan yorum yapıyor çünkü biraz düzgün yorum yapmayı bilsin.
Olur mu ? Gelip büyüklerinden fikir almak isteyip , sonra “çok bilmişliğe” kafa atılmazsa olmaz !İyi o zaman git al ne gider yapıyorsun millete ?
Bence parayi annenizin hesabina yatirin. Ve sadece kendisi icin harcamasini soyleyin. Kendiside istedigi sekilde degerlendirsin. Babanizinda bu durumdan haberi olmay boylelikle.Ya affetmeye affetti gayet gülüşüp konuşuyoruz ama yüzü gülsün çok sevinsin istiyorum