tek maaşla ev satın almak çok mu ütopik??? lütfen cevap

eşim bankacı

müdürlerim, arkadaşlarım bankacı.

eşim sayesinde maalesef o kadar kredi borcum oldu ki, kredi konusunda da baya deneyimliyim diyebilirim.

öncelikle projeniz doğru ve mantıklı. çünkü ev kiraları da bu kadar yükselmişken, insanın evinin olması çok doğru bir haraket. arabasız olur ama evsiz olmuyor durumundayız maalesef. ama 1 milyon kredinin %4,5 / 5 en az faizi olacağını da biliyor musunuz.

ev kredisi çekmedim, en uzak olduğum kredi konusu . hatta eşimin eski branşı kredi uzmanlığı. isterseniz, ona direkt sorabilirim de ama uzun vadeli ödeme planı çıkıyor olsa da, ev kredisi olduğu için, hatta faiz oranı da daha düşük olabilir belki. ama pandemide 10 senelik ve 0,65 faizler yok ki ev alınsın.

İş yerini fabrikayı büyütmek için verilen kredi miktarı o kadar olabilir de ev için veren banka varmı? Ben yok diye biliyordum.

Birde yeni ev olmasi gerekiyor eski evlere o kadar kredi verilmiyor diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…