tek maaşla ev satın almak çok mu ütopik??? lütfen cevap

İlk evim kredisi için ailenizden herhangi birinin üstüne evi olmaması lazım, haberiniz olsun. Saçma ama gerçek. Bu mantıkla kampanya ismi " ilk evimiz" olmalıymış.

oturmayacağım evi almam ben olsam, şimdi kiracılar evlere iyice çöküyor yarın öbür gün sen oturmak istersen veya ihtiyaç oldu satacağım dersen kiracı problem çıkarır.
sen oturmak istersen bir türlü çıkaramazsın, mahkemelik olursun, uğraştırır öyle çıkar
satış konusuna gelince, kiracılı evi satmak daha zor
ben olsam şu an elimdeki birikimi mantıklı yatırım araçlarında değerlendirip yarın öbür gün sahiden kendi oturacağım evi almayı planlardım.

Tam bahsettiğiniz gibi bı evim var satıyorum içinde kiracısı var şuan 1+1 full eşyalı satıyorum İstanbul'a da yakın Şuan kendimi sarı sitede de hissettim

Merhabalar evet mümkün.
Geçenlerde bir arkadaşımızın kızı o civarlara Edirne taraflarında tokiden 2+1 giriş kat daire aldı yatırımlık.
Siz niyetinizi edin, kapılarınız açılacaktır inşaALLAH.

Valla 1 milyon kredi çıkarsa muhakkak alın, asla kaçırmayın bu fırsatı alınmış alınmıştır. Ev her zaman güvenli yatırımdır. İlk zamanlar zor olsa bile sonra zamanla ödemeleriniz kolaylaşır. İnşallah alırsınız

Kontrol etmek sadece kapıya gidip bir çay içelim mi diyerek oluyorsa benim haberim yok vallahi :)
Bizim bahsettiğim ev sitedeydi ve emlakçı bize yardımcı olmuştu.

Alabılırsın çıkar tabıkı. Neden çıkmasın. Bankalara sor. Şu an kırada odemıyosun. Evı kıraya verırsın senı rahatlatır. Bırazda aılenden yardım işte.

Bız ev yerine arsa aldık 3 te 1 fiyatina, 10 yıl oldu. Şimdi yerine 1 daire veriyorlar. Bizimle aynı zman ev alan arkadaş evini kiraya verip babasının evinde oturdu. 10 yıl kredi ödedi. Evi de kirada yıprandı 15 yıllık ev oldu. Hem kredi ödemedik hemde sıfır evimiz olacak. Bizim kendi evimiz vardı kira derdimiz yoktu.

bu arsa işlerinden hiç anlamam, nasıl yerlerden alınır nerelere bakılır

İlk evim kredisi için ailenizden herhangi birinin üstüne evi olmaması lazım, haberiniz olsun. Saçma ama gerçek. Bu mantıkla kampanya ismi " ilk evimiz" olmalıymış.
Öyle şey olur mu yahu? Hane geliri gösterdiğiniz bireyler içindir o ancak. Karı-koca için mesela. Yoksa ne alaka aileden herhangi birisinin evi, kimse çekemez o zaman

Bu dediğinizi yakın zamanda (1-2 ay önce) bir tanıdığım yaptı. Kamu personeli o da, 2 milyonluk 1+1 eve 1 milyon kredi çekti, geri kalanını arabasını satıp tamamladı. Evde kiracı var, kirası sanıyorum hemen hemen kredi taksidinin yarısını karşılıyor.

hangi şehirdi acaba?

Öyle şey olur mu yahu? Hane geliri gösterdiğiniz bireyler içindir o ancak. Karı-koca için mesela. Yoksa ne alaka aileden herhangi birisinin evi, kimse çekemez o zaman
Bankacı bize öyle demişti. Bana da mantıksız gelmişti ama çoğu şeyde mantıksız olunca. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…