İlk evim kredisi için ailenizden herhangi birinin üstüne evi olmaması lazım, haberiniz olsun. Saçma ama gerçek. Bu mantıkla kampanya ismi " ilk evimiz" olmalıymış.herkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
Tam bahsettiğiniz gibi bı evim var satıyorumherkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
Evet bu paraya ev alınacak iller var. Kredi de çıkar. Denemiştim çünkü. Oh 33 yaşında ev araba olayı efsane olur.
haha fiyat?Tam bahsettiğiniz gibi bı evim var satıyorumiçinde kiracısı var şuan 1+1 full eşyalı satıyorum İstanbul'a da yakın Şuan kendimi sarı sitede de hissettim
Merhabalar evet mümkün.herkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
1m 300 ama pazarlık payımız varhaha fiyat?
ev nerde bana mesaj atın1m 300 ama pazarlık payımız var10 bin kira getirisi var
Kontrol etmek sadece kapıya gidip bir çay içelim mi diyerek oluyorsa benim haberim yok vallahi :)nasıl yoklayacak ki?
aynı apartmanda oturmadığın, veya hadi o apartmanda iyi tanıdık birisi olmadığı sürece kiracı nasıl yoklanır?
ben de kiracıyım ve aynı zamanda ev sahibiyim. apartmanda kimsenin benden haberi yok benim de kimseden haberim yok, tanımıyorum kimseyi. ev sahibim evi yıksam beni bulamaz benim kiracı da evi yıksa gitse ben de anca depozitosunu vermem başka bir şey yapamam.
arada bir arayıp "müsaitseniz bi çay içmeye gelcem" mi diycek aynı şehirde yaşasa? gerçekten merak ettim...
Alabılırsın çıkar tabıkı. Neden çıkmasın. Bankalara sor. Şu an kırada odemıyosun. Evı kıraya verırsın senı rahatlatır. Bırazda aılenden yardım işte.herkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
Bız ev yerine arsa aldık 3 te 1 fiyatina, 10 yıl oldu. Şimdi yerine 1 daire veriyorlar. Bizimle aynı zman ev alan arkadaş evini kiraya verip babasının evinde oturdu. 10 yıl kredi ödedi. Evi de kirada yıprandı 15 yıllık ev oldu. Hem kredi ödemedik hemde sıfır evimiz olacak. Bizim kendi evimiz vardı kira derdimiz yoktu.herkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
O fiyata ev varsa bizde alalım, hangi şehir kiYasadigim sehirde 1+1 evler 690 binden basliyor istanbul fiyat olarak nasil bilemiyorum
Ama cok mantikli dusunce hocam umarim hayallerinize ulasirsiniz
bu arsa işlerinden hiç anlamam, nasıl yerlerden alınır nerelere bakılırBız ev yerine arsa aldık 3 te 1 fiyatina, 10 yıl oldu. Şimdi yerine 1 daire veriyorlar. Bizimle aynı zman ev alan arkadaş evini kiraya verip babasının evinde oturdu. 10 yıl kredi ödedi. Evi de kirada yıprandı 15 yıllık ev oldu. Hem kredi ödemedik hemde sıfır evimiz olacak. Bizim kendi evimiz vardı kira derdimiz yoktu.
Öyle şey olur mu yahu? Hane geliri gösterdiğiniz bireyler içindir o ancak. Karı-koca için mesela. Yoksa ne alaka aileden herhangi birisinin evi, kimse çekemez o zamanİlk evim kredisi için ailenizden herhangi birinin üstüne evi olmaması lazım, haberiniz olsun. Saçma ama gerçek. Bu mantıkla kampanya ismi " ilk evimiz" olmalıymış.
Bu dediğinizi yakın zamanda (1-2 ay önce) bir tanıdığım yaptı. Kamu personeli o da, 2 milyonluk 1+1 eve 1 milyon kredi çekti, geri kalanını arabasını satıp tamamladı. Evde kiracı var, kirası sanıyorum hemen hemen kredi taksidinin yarısını karşılıyor.herkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
hangi şehirdi acaba?Bu dediğinizi yakın zamanda (1-2 ay önce) bir tanıdığım yaptı. Kamu personeli o da, 2 milyonluk 1+1 eve 1 milyon kredi çekti, geri kalanını arabasını satıp tamamladı. Evde kiracı var, kirası sanıyorum hemen hemen kredi taksidinin yarısını karşılıyor.
Bankacı bize öyle demişti. Bana da mantıksız gelmişti ama çoğu şeyde mantıksız olunca. ..Öyle şey olur mu yahu? Hane geliri gösterdiğiniz bireyler içindir o ancak. Karı-koca için mesela. Yoksa ne alaka aileden herhangi birisinin evi, kimse çekemez o zaman
Yok biz çektik ilk evim kredisi, sadece benim üzerime ev olup olmadığına baktılar.Bankacı bize öyle demişti. Bana da mantıksız gelmişti ama çoğu şeyde mantıksız olunca. ..
İzmirhangi şehirdi acaba?
çok teşekkürler ama satarsam sonra yine 2.el alabilir miyim ki, orası muammaArabanızın modelini biraz küçültüp , peşinatı artırarak ev alabilirsiniz.
Çok da güzel bi fikir .
Bahtınız açık olsun :))