Yeşil kartlıyım eve maaş girmiyor yardım için nereye basvurabilirim yeşil kart avantajları nelerdir bilgisi olan var mı özel hastanede yardım olur mu

kullaniciuyee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
5
1
1
26
Yeşil kartlıyım eve maaş girmiyor eşimde bende işsiz kaldık iş arıyoruz yardım için nereye basvurabilirim yeşil kart avantajları nelerdir bilgisi olan var mı özel hastanede yardım oluyor mu. Kirada yaşıyoruz kaymakamlığa başvurduk yardım için ama olumsuz cevap geldi üzerimize hiçbirşey yok arabamız yok evimiz yok. Nereye başvurabilirim yardım istiyorum

Yeşil kartla özel hastanede bı dünya masraf çıkar. Devlet hastanesinden faydalanırsın. E devlet üzerinden başvuru yapın da bişey çıkacağını zannetmiyorum,şuana kadar aile destek vardı o da bitti. İş basvuruları yapın,çocuk bakabilirsiniz, temizlik yapabilirsiniz

Temizlikten çok güzel para kazanılıyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara'da 1500 den basliyor. İşini iyi yapan birini bulmaksa karaborsa gibi. Her günleri dolu oluyor. Arada yarim gün de gitseniz ortalama 1000 liradan 25 binin ustunde aylık kazanırsınız.

İstanbul’da 2+1 Evime 3bin isteyen oldu valla. Sahibinden’e bakmak lazım konu sahibi bir sürü insan evine düzenli yardımcı arıyor.

Yeşil kartlıyım eve maaş girmiyor eşimde bende işsiz kaldık iş arıyoruz yardım için nereye basvurabilirim yeşil kart avantajları nelerdir bilgisi olan var mı özel hastanede yardım oluyor mu. Kirada yaşıyoruz kaymakamlığa başvurduk yardım için ama olumsuz cevap geldi üzerimize hiçbirşey yok arabamız yok evimiz yok. Nereye başvurabilirim yardım istiyorum
Yeşil kart dediğiniz şey sadece devlet hastanesi için gecerli sağlık hizmetinden faydalanırsınız yeşil kartın başka bir avantajı yok özel hastanede de geçmez.

Kaymakamlık olumsuz cevap verdiyse iş arayacaksınız yapacak birşey yok ha yinede basvuru yapmak isterseniz e devlet üzerinden tekrar basvuru yapın ama ne zaman sonuçlanır kim bilir ki yine olumsuz almanız yüksek olabilir.

Karı koca ikinizde temizlige gidebilirsiniz,sitelerde apartman görevlisi işine basvuru yapabilirsiniz kira ve fatura ödemezsiniz eşiniz site işi.ile ilgilenirken siz de sitede evlere temizliğe gidebilirsiniz . Apartman görevlisi zaten belirli saatlerde çalışır öğlen vakitlerinde boş olur dinleme saati olur.

Herkes benzer şeyi söylemiş zaten. Bu dönemde yapılabilecek en güzel şey (mesleğin yoksa eğer) evlere temizliğe gitmek. Turistik bir bölgede oturuyordum, temizliğini hiç beğenmediğimiz ama oldukça güvenilir olan bir abla yarım gün temizlik için 1000 TL istiyor şu anda. Ortalama yarım güne 1500 veriyorlar zaten. Ama bu abla biraz daha uygun tutuyor, temizliği de ona göre oluyor. Bütün günleri dolu, asla boş gün yok. Takla attırdığı evler var(bir gün bir evi ekip diğer eve gidiyor, diğer hafta onu ekip gitmediği diğer eve gidiyor). Bense devlet hastanesinde psikolog olarak çalışıyorum. Maaşım 50.000. Bu abla 20 gün çalışarak 40.000 TL kazanıyor şu anda. SGK sını da başka yer yapıyor zaten. Tamam bedenen Çok yorucu ama gelen ablaların genelde söylediği Vücutlarının alistigi yönünde. En azından bir süre deneyebilirsiniz. Armut, sahibinden, Letgo vb sitelerden iş bulmayı deneyebilirsiniz. Zaten bir süre sonra iş tamamen tavsiye üzerine dönüyor. Güvenilir olursanız işinizi de güzel yaparsanız söyledigim rakamlardan çok daha fazlasını kazanabilirsiniz.

Kusura bakmayın ama işiniz yok para yok hamile kalma derdindesin o bebeğe nasil bakacaksin yeşil kartla özel hastanede rahim filmi çekilmek için sormuş

Siz yazinca baktim simdi gercekten insanlar hayyyyyreeet bir şey. Zaten üşengeclikten umursamamak oldugunu anlamistim da kirmayayim diye bir sey yazmadim daha elinde kart ne işe yarar ona bile bir tıkla googledan bakmiyor ama nereden para alabilirim diye dilekce yazmayi basvurmayi biliyor.

Allah aşkınıza şu yoklukta bir de bebek yapmayı mı düşünüyorsunuz gerçekten. Siz çalışmayın, devletten yardımlarla geçinin. Yok öyle bir dünya. Eli ayağı tutan gencecik insanlara da devlet yardım vermesin zaten, gerçekten ihtiyacı olan bir sürü insan var.
İkinizde girin bir işe çalışın. Çalışmak isteyene iş var. Gerçekten yoklukta olunca insan her işi yapıyor. Hayır bir de kiradasınız. Hayatı ne kadar basit görüyorsunuz ben anlamadım ki..

Siz bi önce iş bulun kendınızı gecındırın sonra özel hastaneye gider bebek sahıbı olmak ıcın uğraşırsınız

Millet evi işi varken devlet hastanesine gidip raporlar çıkartmaya uğraşıyor burda birbirine ilaç yardımı yapıyor . Maşallah sizin kafa tertemiz evde yatalım kaymakamlık kira ödesin özel hastaneye gidelim iyiymiş çocuğun bezini mamasını da devlet karşılar artık

Aa olur mu bu sefalete illa bir çocuk dahil edilmeli. 2 kişinin işsiz evde oturması ne demek. Tamam ülke ekonomisi berbat,işsizlik çok ama bu boş boş oturmayı da gerektirmiyor. Yetmez anlarim, gecindirmez anlarim ama 2 yetişkinin evde oturup da yardim beklemesini anlamam. Temizliğe giden kadınlarda boş gün bulabilmek için sıraya giriyoruz biz. En az aldıkları para 1500. Eşin de hamallik mi yapacak,inşaatta çimento mu taşıyacak artık bilmem ama çalışacak. Yesil kartım var prim kesintisi olmadan hastanede tedavi alabiliyorum demiyorsun da özel hastane peşine düşüyorsun bir de.

Ayranınız yok içmeye, özel hastane derdine düşmüşsünüz. Devlet böylesine bakmasın zaten, daha iş güç yok çocuk derdine düşmüşler sonra devlet bize baksın. Ne güzel iş gerçekten. Yeşil kartla değil normal muayene olmak, ambulans girişinde bile sorun çıkartıyorlar ödemiyor hastanler, normal muayene ve diğer tüm işlemlere tabiki ücret çıkar.

Siz yazinca baktim simdi gercekten insanlar hayyyyyreeet bir şey. Zaten üşengeclikten umursamamak oldugunu anlamistim da kirmayayim diye bir sey yazmadim daha elinde kart ne işe yarar ona bile bir tıkla googledan bakmiyor ama nereden para alabilirim diye dilekce yazmayi basvurmayi biliyor.
Yeni üye olunca baktim çünkü sorusu ve kendisi çok farklı cevaplar verdi normalde bakmam ama çok kafami bulandırdi konu sahibi üzülmüştumde aslinda ama gerçekler

Back
X