Tek konu 3 soru kavga dövüş

Sıkıntı sizde. Adam nefes aldığını bile size anlatmak zorunda değil ki. Saçmasapan şeyleri bile bilmek istiyorsunuz,böyle yaşamak çok zor olmalı.

Ben eşinizi haklı buldum.

Konunu objektif okursan neden söylemediğini anlarsın. İnsan eşini tanır. Böyle saçma sapan davranacağını tahmin etmiştir.
Adamları kafese koyun nefeste almasınlar
Konuşamaz tabiki kadın rahatsızlık duyuyorsa

hamile olsanız hormonlar diyeceğim ama var mı öyle bir durum ?
ne güzel eşiniz etrafındakiler tarafından sevilen,sayılan birisi
her yaptıgını size rapor etmesine , detay vermesine gerek yok ki
detay vereceği bir durum yok
iyilik yap deniz at modunda birşeyler yapmış belli ki ve bunu anlatma gereği duymamış
ben bir sorun göremedim
ama daha önce aldatılma vs birşeyler yaşadıysanız şu an şüpheniz varsa eşiniz nefes bile alsa içinize kurt düşer
gerisini bilmedğim için yorum yapamıyorum maalesef

Bebek fikrinden vazgecse ne olacak zaten olmuyor ki... lütfen böyle seyler söyleyerek insanları üzmeyin.

Daha önce güveninizi sarsan birşey yaşandı mı, ona göre yorum yapacağım

Daha önce güveninizi sarsan birşey yaşandı mı, ona göre yorum yapacağım
Yani bu tarz şeyler çok oldu.
Sürekli bilmiyorum diyor sonra önüme düşüyor
Yalan da söylemek de aldatma kategorisinde olduğu için bence evet düzenli olarak her gün

Sıkıntı sizde. Adam nefes aldığını bile size anlatmak zorunda değil ki. Saçmasapan şeyleri bile bilmek istiyorsunuz,böyle yaşamak çok zor olmalı.

Ben eşinizi haklı buldum.
Bir kere onu aradım meşguldü bende gayet normal hayırdır kimle konuşuyorum dedim diye sanane niye soruyorsun .iş arkadaşım soramazsin edemezsin diye. Kavga çıkardi ama ne kavga ....

Yani bu tarz şeyler çok oldu.
Sürekli bilmiyorum diyor sonra önüme düşüyor
Yalan da söylemek de aldatma kategorisinde olduğu için bence evet düzenli olarak her gün
Şu açıdan soruyorum, siz sorup bunaltıyorsunuz da acaba ondan mı saklıyor, yani sonrasında ona sıkıntı çıkartacağınizi mi düşünüyor acaba..evet yalan çok kötü birşey, güven duygunuzu kökten zedeler ancak özellikle şunu sormak istemiştim,.. İhanete uğradınız mı, başka bir kadınla duygusal veya cinsel içerikli yazışma yakaladınız mı vb vb

siz hala aşırı kıskançsınız adamın ağzından laf almak için sordukça soruyorsunuz adamda bunun farkında bıkmış olabilir başından atmak için geçiştiriyor olay bu.

Adamı boğmuş boğmuş duvara atmışsınız. Çığlıklaar yardım çığlıkları. Şimdi de hayatında ki her şeyi baskıcı ailesinden gizleyen ergen gibi davranıyor o yüzden. Bu kadar güvenmiyorsanız bundan sonra size zaten anlatmayacaktır ayrılın adama da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…