Tek konu 3 soru kavga dövüş

Evet zaten güvenmiyorum ki

Hayat zaten zorken kendinize işleri iyice zorlaştırıyorsunuz. O sizin eşiniz, çocuğunuz değil. Darlamayın adamı

Neden güvenmiyorsunuz?
Birseymi oldu?
Benim yanımdayken çok yakın arkadaşım dediği kız arkadaşınin dekoltesine öyle baktı ki daldı gitti
Sordum inkar etti.
Ve bana hep onlar çalışıyor herşey onlara mubah sanki çalışan kadın daha değerli ben evde ekmek elden su gölden yaşıyan biriymisim gibi hissetirdigi için

Çok abartmışsınız

Yani durup gerçekten bunları mı düşünüyorsunuz? Kadın olarak sizi desteklemek isterdim ama inanın sizden kaynaklı bişeyleri paylaşmaması. Paylaşsa neler olacak az çok Biliyor bizler burada birkaç Satırınızdan bile tahmin ettik e bu adam sizin eşiniz haliyle temkinli davranmış. Bu şekilde davranarak kendinizi yıpratırsınız güvenmediğiniz bir adamla ne kendinize ne ona hayatı zindan etmeyin. İyi düşünün iyi olsun iyiyi güzeli çağırın.

Siz de çalışın.

Çok darlayıcı birisiniz ya her gün her anı rapor mu edicez eşlerimize onu dedi bunu yaptı şu geldi vs diye. Belli ki kıskanç biri olduğunuz için size söyleyip huzur bozmak istemiyor neden anlatsın? Buluttan nem kapacak bi tipsiniz. Eşinize bu kadar güvenmiyosanız ayrılın, ayrılmayacaksanızda böyle avam hareketlerle kendinizi küçük düşürmeyin bence.

Kpss çalışıyorum.yillarca Özelde çalıştığım yıllarca bu seferde maaşımı kucumsuyordu sorsan bunları soylemez
Adam sizin ayarlarınızı bozmuş resmen. Üstüne fazla gidiyorsunuz dedik ama haklı olduğunuz yönler de var. Küçümsemelerine aldırış etmeden istediğiniz zaman çalışın. Umarım atanırsınız tabi.

Asıl eşinizl size güvenmemeli.. Demek ki size göre her yerde, herkesle, her şey olabilir.

Dostluk, komşuluk, arkadaşlık.. vs vs..hepsi hakgetire.. Çok tehlikelisiniz çok..
Ben kendimi ifade edemedim sizde beni yanlış anladınız saygı duyuyorum haklısıniz.Ama keşke söyle karşılıklı oturup anlatsam birde o zaman değerlendirseniz.

Tahmin ettiğim üye olduğunu düşünüyorum. Hatta kızınız var, bir ara izmir'e taşınacaktınız eşin tayin alacaktı.

Sen çalışmıyorsun, bir işe girip, para kazanayım, geçineyim derdin yok, ama adam önünde mum gibi olsun diye bekliyorsun.

Adama kıskançlık konusunda yapmadığın kalmamış, daha ne yapsın adam. Gayet sana saygılı davranıyor.

Güvenmiyorum ve bosanmiyorum aileme bisanacam dedim diye benimle konuşmuyorar kpss çalışıyorum eşime de dedim atandigim gibi ilk isim seni bosamamk diye tek amacım bu diyee
E pes artık. O nasıl bir sözdür.
İşime yarayana kadar kocam olacaksın diyosunuz yani.

Ayrıca gözüme çok kıskanç geldiniz.
Konunuzda ne biçim bir adam diyeceğim bir davranış yok.

Bir de çok yorucu yazmışsınız. Yani okumak çok yorucu.
Çoğu şeye neden kızdığınızı bu sebeple anlamadım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…